Match Van De Dag
2de AFDELING A
Zondag 01 mei 2022 / 15:00u

"STERK KVK NINOVE PROMOVEERT NAAR EERSTE KLASSE TOT WOEDE VAN FANS LOKEREN-TEMSE"

KVK NINOVE - KSC LOKEREN-TEMSE 2 - 1

Lokeren-Temse was verplicht om te winnen op ‘de Kloppers’, maar Ninove is op eigen terrein al twee jaar ongeslagen en dat bleek een te zware opdracht ondanks een Lokerse voorsprong.
De Wannemaeker kopte een vrijschop van Grancea over. Ntambue strandde op Merckx. Van Den Noortgaete bokste een bal weg, maar Van Moerzeke verzilverde de rebound. Persoons kopte een vrijschop van Grancea over. Na balverlies van Tshimanga hield de thuiskeeper Elewaut van een treffer. Na pass van Hertveldt nette Ntambue de gelijkmaker met een gedevieerde knal. Van Moerzeke raakte niet voorbij de keeper en Persoons kopte een bal weg op de lijn. Grancea mikte naast, Romero zag een kopbal gepareerd en Grancea mikte voorlangs. De Neve kreeg rood wegens natrappen. Na een actie van Tshimanga zorgde Bael voor het orgelpunt.

Thuiscoach Alan Haydock vloerde zijn voorganger Jean-Pierre Vandevelde.
“In tegenstelling tot Lokeren bleven wij bescheiden. Deze promotie doet dan ook deugd. Met de eerste periodetitel op zak begon de groep te geloven in zichzelf. In deze beslissende partij begonnen we pas te voetballen na de 0-1. Met een smalle kern kraakten we de jongste weken harde noten, maar we hebben het gered. Ik ben fier op mijn groep.” (rwd)

f - -

- - - - - - - - - - - -

KVK NINOVE: Van Den Noortgaete; De Bauw, De Wannemaeker, Persoons, Bourguignon; Hertveldt, Tshimanga, Grancea; Ntambue (70’ Mariën), Romero, Bael.

KSC LOKEREN-TEMSE: Merckx; Symons (46’ Boulaouali), De Witte, Elewaut (76’ Vermeiren), Ben Omar (76’ Nijengo Mandeng); De Kuyffer, Schils, De Neve, Ekangamene; Van Moerzeke, Ramazani.

DOELPUNTEN: 18’ Van Moerzeke 0-1, 31’ Ntambue 1-1, 90’+2’ Bael 2-1.

 

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's zullen tte bekijken zijn op onze *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor leden).

 

# # #


Match Van De Dag
2de provinciale B
Zaterdag 06 april 2019 / 17:00u

'SK DENDERHOUTEM KAMPIOEN'

KFCO Burst - SK Denderhoutem 2 - 2

'SK DENDERHOUTEM VECHT TERUG NA 2-0 ACHTERSTAND EN PAKT DE TITEL IN TWEEDE PROVINCIALE B'

Amper afgetrapt of Denderhoutem kijkt al tegen een achterstand aan. Koen Landuyt kopte een pracht van een lob over De Raes, die geen schijn van kans had.
Burst drukte Denderhoutem terug op eigen helft. Na twintig minuten speeltijd keek Denderhoutem naar een 2-0 achterstand op. De afscheid nemende Yannick De Rouck bedankte zijn ploeg met een prachttreffer.
Twintig minuten lang hield de druk van Burst aan. Denderhoutem kwam er af en toe eens uit via De Schrijver en Van Poelvoorde, zonder echter gevaar te betekenen. Burst voetbalde nog enkele kansen bij elkaar maar De Raes liet hem niet meer verschalken.

De tweede periode waren de rollen omgekeerd, Denderhoutem kwam aan voetballen toe. Van Impe kopte rakelings over, waarna een schot van Van Poelvoorde over het kruis zoefde.
Bij Burst was het te doen om de 2-0 voorsprong vast te houden en op de tegenaanval te loeren. De partij begon bitsiger te worden, op het randje af.
Even voor het uur was er een aanvaring tussen Van Poelvoorde en Haba Kolie Norbert, de scheids riep de twee kamphanen ter orde, met als gevolg, beiden een gele kaart, voor Norbert was het zijn tweede en kon zich vroegtijdig gaan douchen. Toen was het hek van de dam, Burst moest het nu rooien met tien man.
Denderhoutem stak een tandje bij, en scoorde even later via Yannick Van Impe de aansluitingstreffer. De druk van de bezoekers bleef aanhouden met als gevolg dat topscorer Van Poelvoorde na een geharrewar in de zestien de gelijkmaker, onhoudbaar tegen de netten joeg.
Denderhoutem bleef op zoek gaan naar een derde treffer, maar het bleef 2-2

Na de wedstrijd was het nagelbijtend afwachten voor SK, op de uitslag van KSV Geraardsbergen - Machelen die om 19:00u van start ging. Toen het nieuws binnensijpelde dat Machelen met 1-2 won bij Geraardsbergen, barste het feest los.
SK Denderhoutem speelt volgend seizoen in: Eerste Provinciale.


- -

- -

- -

- -

- -

KFCO Burst: De Coninck Jeffrey, Haba Kolie Norbert (58'ROOD-2xgeel), Van Laethem Andy, De Paepe Marijn (79’ Kenneth Saeys), Imschoot Kristof, De Rouck Yannick (89' Bart Clercx), Roelandt Jelle (86’ Jari De Vos), Landuyt Koen, Eloot Bert, Van De Keere Yorben, Van Cauter Brecht

SK Denderhoutem: De Raes Aron, Arnolis Xavier, Borgenon Yorben (46’ Tom De Bolle), Piens Kenny, Van Impe Kyan, Kiekens Jens, Van Poelvoorde Nils, Scheerlinck Gianni, De Schrijver Mattias, Van Den Borre Wesley, Van Impe Yannick

Doelpunten: 3' Landuyt Koen 1-0, 20' De Rouck Yannick 2-0, 58' Van Impe Yannick 1-2, 68' Van Poelvoorde Nils 2-2

 

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's ZIJN te bekijken op onze *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor leden).

 

# # #

 

Match Van De Dag
1ste Klasse Amateurs
Zondag 28 januari 2018

'DE clash van de Denderstreek'

FCV Dender EH - SCE Aalst 1 - 1

'Ajuinen kruipen door oog van de naald'

FCV Dender was op basis van een sterke tweede helft op weg naar een verdiende zege tot Heymans bij de allerlaatste aanval de bal tegen de netten frommelde. De Aalsterse gelijkmaker werd op het veld gevierd als een zege.
De thuisploeg zorgde voor de eerste dreiging.  Zaidi werd in de diepte gestuurd, Devriendt kwam gepast uit en kon de bal ontzetten.  Lang liet het antwoord van Eendracht niet op zich wachten. Gies had echter een knappe redding in huis bij een kopbal van De Neve. Bij een volgende fase werd Verstraeten ongestraft van het veld getrapt door Nfor. Een vroege wissel was noodzakelijk en Mertens kwam op het terrein.
Pogingen van Nfor en Cocchiere werden afgeweerd door de defensie en Devriendt pakte een schotje van Tarfi. Aan de overkant kopte Hias de bal slecht terug.  Mitu vergat echter om het foutje af te straffen. Een schot van Zaidi leverde evenmin iets op en er werd dan ook gerust bij 0-0.
In het begin van de tweede helft ging een poging van Zaidi via het been van Falko Geenens naast. Gies stopte dan weer een botsend schot van De Man. Na iets meer dan een uur spelen opende de fusieploeg de score. Nfor speelde Bogaerts aan en die haalde van dichtbij de trekker over (1-0).
Nadat Falko Geenens een vrije trap naast knikte, was het Dender dat een paar keer de mogelijkheid kreeg om het op de tegenaanval af te maken. Telkens werd de aanwezige ruimte slecht benut. Zaidi mikte een metertje te hoog en de ingevallen Yala Lusala plaatste de bal langs de verkeerde kant van de paal. 
Diep in blessuretijd kon Eendracht Aalst in extremis een nederlaag afwenden. 95’ nog een vrije trap voor Eendracht na een overtreding van Tarfi.  Mitu zag zijn poging hierbij van de lijn gekeerd worden maar Heymans slaagde er in de herneming toch nog in om de gelijkmaker over de doellijn te duwen. De 1-1 was meteen ook de eindstand.
Dender-coach Chris Janssens baalde: “We domineerden net als in de heenmatch en zijn de beste ploeg van de Denderstreek. Gies werd behoudens dat missertje van Hias slechts één keer op de proef gesteld. We kozen in de slotfase bij een vrijschop om tijd te winnen omdat er geen specialist meer op het veld stond. We maakten de tijd ook rond, maar de ref liet een laatste aanval doorgaan en die kostte ons de gelijkmaker.”

- -

- -

- -

- -

- -

FCV Dender EH: Gies, Hias, Vervoort, Caignau, Nfor (88'Julien Pé), Tarfi, Goffin, Cocchiere (59'Sarr), Zaidi, Meeus, Bogaerts.

SCE Aalst: Devriendt, De Coninck (72' Bangoura), Van Hoevelen, Marmitte, Van Tricht, Mitu, De Neve, Verstraeten (17' Mertens), De Man (80' Yala Lusala), F. Geenens, Heymans.

Doelpunten: 63' Bogaerts (1-0), 90+5' Heymans (1-1)

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor leden).

 

# # #

Match van de Dag
HEREN - 3de provinciale D
Zaterdag 01 april 2017

KAMPIOENENWEDSTRIJD

"DT BORSBEKE KAMPIOEN "

SK Zandbergen - KVC.DT.Borsbeke 1 - 3

DT BORSBEKE NAAR TWEEDE PROVINCIALE

“Ondanks zwakke vertoning werd de titel feestelijk ingezet”

Amper afgetrapt of de thuisploeg opende de score via K. De Spiegeleer, doelman Van Daele misrekende zich volledig op de bal. Lang heeft het feestje echter niet geduurd. Vier minuten later hingen de bordjes alweer in evenwicht door een treffer van Diependaele. Borsbeke had het meeste balbezit, om niet te zeggen één richtingsvoetbal maar gevaar kon men niet afdwingen. Net voor de rust dan toch wat animo, een lage voorzet van links werd door De Paepe aan de eerste paal fraai binnengekopt.
De tweede periode was het vooral holderdebolder voetbal en werd voortdurend de lange bal gehandhaafd. De talrijk opgekomen toeschouwers kregen twee uitgebluste ploegen te zien. Borsbeke controleerde, en Zandbergen zat op zijn tandvlees. Maar wat telde voor de aanhang van Borsbeke was de titel. Hoe het gebeurde maakte blijkbaar niks uit. Verheijen prikte even na het uur de geruststellende treffer binnen. Men snakte naar het laatste fluitsignaal van de uitstekend leidende scheids Jens Keppens. Toen barste het feest los.

 

- -

- -

- -

- -

- -

SK Zandbergen: T. Somers, G. Beeckmans, T. De Slagmeulder, B. Waltniel, T. Put, T. Hooge (79’ D. Paeleman, K. Gabriels, K. Sonck, M. Torrekens (79’ D. De Bolle), K. De Backer, K. De Spiegeleer (60’ D. Van Engelen)

DT Borsbeke: Van Daele Jonathan, De Moor Thomas, Verheijen Yves, Bovendaerde Kenneth, De Winter Stijn, Van Waeyenberghe Brecht, De Paepe Marijn, Diependaele Stijn (89’ Baeyens Niels), De Troyer Daan, Schamelhout Jany (76’ De Witte Thomas), Nathan (89’ Raes Willem)

Doelpunten: 5’ K. De Spiegeleer 1-0, 9’ S. Diependaele 1-1, 39’ M. De Paepe 1-2, 65’ Y. Verheijen 1-3

 

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor leden).

# # #

Match van de Dag
DAMES - 1ste provinciale
Zaterdag 26 november 2016

DIVAS SCE Aalst - DAMES VCE Aalst 1 - 1

:

"BLUNDER VAN SCHEIDS BEPALEND VOOR EINDUITSLAG"

De thuisploeg eiste het meeste balbezit op maar was niet echt gevaarlijk voor doel. Het uitgeslapen VC loerde gestaag op de tegenaanval wat hen nog aardig lukte, maar Jana Van De Maele was in goede doen. Spannende partij met wisselende kansen.

Het eerste kwartier verliep ontzettend zenuwachtig in beide kampen, al kreeg Lorre De Punt een dot van een doelkans toen ze alleen op Van Droogenbroeck mocht afstevenen, maar plaatste de bal te centraal in doel waar de goalie van VC gemakkelijk pakte.
Op een laagscherend gekruist schot van Bieke Wijnant moest de bezoekende goalie plat.
Jelien De Vlieger werd afgezonderd in de zestien, deze had de hoek maar uit te kiezen, maar mistte de koelbloedigheid om af te ronden, haar poging verdween recht in de armen van de VC doelvrouw, even later moest Van Droogenbroeck plat op een laagscherend schot van Bieke Wijnant. Aan de overkant, op een schot van Biebaut moest Van De Maele alles uit haar kast halen om het leer over haar doel te tikken.
Net voor rust slalomde Vranckx zich door de verdediging van de Divas, het was uiteindelijk Debbie Wauters die haar plaatsbal afstopte.
De tweede periode begon met een kansje voor VC. Pieters met een schot op doel maar Van De Maele was attent. De Divas namen risico’s en hingen hoger spelen. Op een tegenaanval van VC werd een speelster foutief gestopt in de zestien. Stafschop. !
De pas ingevallen Timmermans plaatste de elfmeter tegen de paal, in de herneming trof Timmermans wel raak…? (Het doelpunt werd geldig verklaart door de scheids… wat niet reglementair is). Maar dit zette de Divas aan, om een ware stormloop richting doel van de tegenstander te plaatsen. Met nog een twintigtal minuten op de klok, speelden ze VC op een hoopje, maar het scoren bleef uit. Een vrije trap werd door Vandroogenbroeck knap uit de hoek gehaald.
Even later strandde een vrije trap via Sofie Smismans tegen de dwarsligger. Met nog vijf minuten op de klok kreeg Kim Verstraeten (VC) rood onder de neus geduwd (2xgeel) en mocht zich gaan douchen. Tine Coppens en Sofie Smismans namen de Divas op sleeptouw, op jacht naar de gelijkmaker, en die kwam er net voor affluiten, na een mooie persoonlijke actie van Tina De Wever, die het leer mooi naar de rechterflank doorschoof tot bij Lore De Punt, die overhoeks in de verste hoek binnenknalde.
De thuisploeg ging nog op zoek naar het winnende doelpunt, maar dit kwam er niet.

: :

: :

: :

: :

: :

Divas SCE Aalst: Jana Van de Maele, Frouke De Witte, Debby Wauters, Silke Steenput, Bieke Wijnant, Tina De Wever, Stephanie Philips, Sofie Smismans, Lore De Punt, Tine Coppens, Jelien De Vlieger, / Joke François, Evi Ceulemans

Dames VCE Aalst: A. Van Droogenbroeck, A. Vertongen, L. Pardaens, J. Mestdagh, J. Dekens, J. Taets (65’ S. Bracke), K. Verstraeten, B. Vranckx, A. Frix, E. Biebaut (65’ J. Timmermans), A. Pieters,

Doelpunten: 69’ J. Timmermans 0-1 (pen), 85’ L. De Punt 1-1

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor leden).

# # #

Match van de Dag
HEREN - 2de provinciale B
Zondag 28 augustus 2016

SK Lebeke-Aalst - SK Denderhoutem 5 - 1

SK DENDERHOUTEM MAATJE TE KLEIN VOOR OPPERMACHTIG LEBEKE-AALST

“Van Poelvoorde drie maal aan het kanon”

Onder een stalende zon kregen de 750 toeschouwers waar voor hun geld.
Denderhoutem ging furieus van start, na amper één minuut bracht Van Den Borre, de meegereisde bezoekende toeschouwers in extase met een wondermooi doelpunt. Lang duurde de euforie echter niet. Amper vijf minuten later zette De Block een aanval op met Roelandt, die de achterlijn haalde en de bal panklaar tot bij de Block aan de rand van de zestien bracht, deze aarzelde niet om het leer in één tijd tegen de netten te jagen. De wedstrijd verwaterde, Lebeke Aalst tikte het balletje gericht rond met af en toe een prik richting doel. Net voor rust, een vrije trap voor de thuisploeg, Jelle Roelandt schilderde een bal op het hoofd van Van Poelvoorde, die met een bufferstoot het leer tegen de netten joeg. Denderhouten voelde de bui hangen. We gingen rusten met een 2-1 voorsprong voor de thuisploeg.
Na de koffie zagen we een totaal opgenaaid Lebeke uit de kleedkamer verschijnen. Bij de eerste gerichte aanval van de fusieclub, was het meteen raak via een hardwerkende Geeroms die de bezoekers de doodsteek toebracht. Denderhoutem hapte naar adem en bakte er totaal niets meer van. De defensie werd totaal weggespeeld door een sterk collectieve thuisploeg. Een prachtige lob van Van Berlamont strandde tegen de dwarsligger, de rebound kopte, wie anders dan… Van Poelvoorde simpel binnen. Van Poelvoorde voelde zijn moment van glorie naderen. Op zijn typische beukende manier van spelen, duwde hij even later Denderhoutem nog dieper in de vernedering met opnieuw een pareltje van een doelpunt, zijn derde treffer van de namiddag.

- -

- -

- -

- -

- -

- -

SK Lebeke-Aalst: J. De Paepe, B. Guldemont, S. D’Hayer, T. Geeroms, K. Meers, P. Elinckx, J. Okerman, N. Van Poelvoorde, J. Roelandt (85’ Y. Blat-Muylaert), G. Van Berlamont, J. De Block (75’ G. De Smet)

SK Denderhoutem: J. Van Londersele, D. Goossens, T. De Bolle (63’ N. Schietecat), F. Rossel, S. Malfroid, J. Renneboog, M. De Schrijver, W. Van Den Borre, Y. Van Impe, J. De Roeck (58’ G. Scheerlinck).

Doelpunten: 1’ Van Den Borre 0-1, 6’ De Block 1-1, 45’ Van Poelvoorde 2-1, 47’ Geeroms 3-1, 50’ Van Poelvoorde 4-1, 69’ Van Poelvoorde 5-1.

 

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor leden).

 

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

2014 - 2015

Match van de Dag
2de provinciale B
Zondag 06 september 2015

SK Lebeke-Aalst - KFCO Burst 2 - 1

'Joachim De Block beslist wedstrijd'

De talrijk opgekomen toeschouwers kregen een spannende vertoning voorgeschoteld waarin beide ploegen elk één helft voor hun rekening namen.
Dat de bezoekers niet kwamen om te lanterfanten maakten ze meteen duidelijk met snel en goed combinerend voetbal, dwongen ze twintig minuten de thuisploeg terug op eigen helft. Al moet gezegd dat de verdediging van de fusieclub geen enkele keer in gevaar kwam. “Een ongeschreven wet in het voetbal zegt dat men dan nog al dikwijls het deksel op de neus krijgt.” Bij de eerste uitbraak van de thuisploeg, ging Van Berlamont diep, bracht voor tot bij De Block deze joeg koelbloedig de bal gekruist tegen de netten. 1-0 Aan de overkant moest Herremans even later alles uit zijn kast halen om een schot van Pardon uit zijn doelvlak te ranselen.
Na de koffie was het wachten tot het vierde kwartier op enig gevaar. Van Berlamont ging diep op rechts , bediende met een crossbal De Smet die in één tijd, de vrijstaande De Block aanspeelde, deze aarzelde niet en joeg het leer met een halve omhaal tegen de netten. 2-0 Lang duurde deze riante voorsprong niet, Burst gaf meteen antwoord via een doelpunt van D’Haese, die de bezoekers terug hoop gaf. Lebeke-Aalst loerde vooral op de counter en was nog het dichtste bij een derde treffer, De Block kwam oog in oog te staan met Malfait, maar liftte de bal over. Een knal uit de tweede lijn van de ingevallen De Cooman, ging nog over. De thuisploeg kwam niet meer in de problemen en speelde de wedstrijd gecontroleerd uit.

2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 027 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 020

2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 036 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 037 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 045

2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 052 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 067 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 070

2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 079 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 093 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 103

2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 123 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 385 : 2015 SK LEBEKE-AALST - KFCO BURST 2-1 06SEPT2015 447

SK Lebeke-Aalst: Herremans, Guldemont, Elinckx, Blat-Muylaert, D’Haeyer, Geeroms, De Smet (85’ Lokanga), Okerman, De Block, Roelandt (77’ Van Cauter), Van Berlamont.

KFCO Burst: Malfait, De Corte (85’ Kiekens), Van Belle, Haba Kolie, Delclef, De Prez (70’ De Cooman), De Vlaeminck, De Vis, Pardon, Van Oudenhove, D’Haese.

Doelpunten: 19’ en 54’ De Block Joachim 1-0 en 2-0, 58’ D’Haese Niels 2-1.

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

 

Match van de Dag
3de provinciale D
Zaterdag 29 augustus 2015 20:00u

SK Denderhoutem - Eendracht Nieuwerkerken 2 - 1

'Met de hakken over de sloot'
Denderhoutem moest alles uit de kast halen om een sterk Nieuwerkerken op de knieën te krijgen, het venijn zat hem echter in de staart.

Het eerste kwart werd vooral de lange bal gehanteerd langs beide kanten, van gevaar was er weinig of geen sprake, tot Renneboog zich doorzette op links, schoot laagscherend op doel waarop De Moye zich verkeek. De openingstreffer was een feit. Amper afgetrapt, of Nieuwerkerken trok het laken naar zich toe. Een snedige aanval over links, Goubert werkte het leer in hoekschop. Deze werd naar de elfmeterlijn gedropt, waar Calik Ertugrul met een rake kopslag wondermooi de linkerbovenhoek viseerde, Van Londerzele had geen schijn van kans. Denderhoutem was even van slag maar herstelde vlug het spelevenwicht. Het geweld ging liggen, en de lange bal kreeg opnieuw de bovenhand, tot vijf minuten voor tijd Nieuwerkerken een strafschop claimde voor vermeend handspel, maar de ref gaf geen krimp. Op slag van rust kreeg Renneboog de kans op de dubbele voorsprong maar zijn poging miste richting.

De tweede periode zat het spel vast, de enige kans was er voor de bezoekers, Moens kreeg een kopkans maar besloot over, aan de overkant bediende Renneboog, Van Impe die het leer in één tijd op de slof nam, maar zijn schot ging de mist in. Nieuwerkerken stak af en toe de neus aan het venster maar zonder gevaar. Vijf minuten voor tijd ontploft den ‘Deysel’. Een collectieve aanval van de thuisploeg, werd in eerste instantie van de doellijn geveegd, de doelman zat er ook nog met een handje tussen, het leer geraakte maar niet uit de gevarenzone, tussen een bos van benen tipte de mee opgerukte Joost Goubert de bal uiteindelijk over de doellijn. Het moegestreden Nieuwerkerken zat in zak en as. Net voor affluiten ging Van Impe alleen op Van Londerzele af, legde breed tot bij zijn mee opgerukte maatje Van Den Borre, deze vond onbegrijpelijk de doelman op zijn weg. Al bij al verdiende overwinning, al moet gezegd dat Nieuwerkerken zich heeft geweerd als een duivel in een wijwatervat.

2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 038 - 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 027

2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 046 - 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 048

SK Denderhoutem: Van Londerzele, De Blander, Goubert, Malfroid, De Bondt, Renneboog, Detaille, De Schrijver, Van Den Borre, Van Impe, Moock. Bank: Matthijs, Schiettecat, Rooms, Waegeman.

E. Nieuwerkerken: De Moye, Moens, Galée, Matthieu, Van Nuffel, Calik, Moudakkire, De Decker, Matthijs, Strick, Kasimu. Bank: Haegeman, Raes, Diop, Annaert.

Doelpunten: 18’ Renneboog Jo 1-0, 21’ Calik Ertugrul 1-1, 84’ Joost Goubert .

2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 065 : 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 066 : 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 079

2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 081 : 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 087 : 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 096

2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 101 : 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 115 : 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 129

2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 133 : 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 141 : 2015 SK DENDERHOUTEM - E NIEUWERKERKEN 2-1 21aug2015 199

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

2013 - 2014

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

 

#######################################################################################################

Match v/d Dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale
Zondag 27 april 2014 15:00u

SV VOORDE KAMPIOEN

SV Voorde – Jong Zulte 4 – 0

'Met de vingers in de neus'
SV Voorde terug naar eerste provinciale, na een prachtoverwinning

De thuisploeg liet meteen merken dat het voor de volle winst zou gaan. De eerste kans was voor Asselman die een voorzet van De Gussemé, te zwak inschoot. Enkele tellen later waagde T’Jampens zijn kans maar Buyle zat in de goeie hoek. De Gussemé schoot laagscherend, maar zijn poging ging voorlangs. De druk nam toe en het lukte dan toch, Asselman uit een scherpe hoek, zag zijn schot via de verste paal in doel belanden. 1-0 Amper vier minuten later zocht De Landsheer de achterlijn op, zijn gemeten voorzet werd door Hellebaut onhoudbaar tegen de netten gejaagd. 2 -0 T’Jampens schoot in van net buiten de zestien, maar zijn schot ging de mist in. De bezoekers geraakten met enkele schuchtere tegenaanvallen aan de overkant maar zonder gevaar, en als er al was, dan stond Ots pal. Het enige gevaar was een vrije trap van Buyck, dat flirtte met de dwarsligger. Voorde nam gas terug en controleerde de wedstrijd.

De tweede periode was van hetzelfde allooi, Voorde was heer en meester. De Gussemé zag zijn schot over zoeven. Op een vrije trap kopte De Gussemé nipt naast. Het mooiste doelpunt van de namiddag kwam op naam van Moreels. Een hoekschop werd teruggelegd naar de middencirkel waar Moreels in één tijd het leer op de slof nam en staalhard via de paal laagscherend binnenknalde. 3-0. Met nog een kwartier op de klok was het Asselman die met een mooie lob, zijn tweede treffer van de namiddag optekende. 4-0 De laatste tien minuten was het genieten, het was Asselman die ei zo na de forfaitcijfers aan de voet had maar Buyle voorkwam erger. Het feesten kon beginnen.

: :

: :

: :

SV Voorde: Ots Kenneth, Moreels Brecht, Hellebaut Michiel (69’ Hooge Sebbe), De Taeye Bram (78’ Aissa Hamdi), Praet Nico, T’Jampens Koen, De Blander Raymon, Antheunis Stijn, De Gussemé Nicky (70’ Leirens Wouter), De Lansheer Jens, Asselman Kenneth.

Jong Zulte: Buyle Tom, De Cuyper Jasper, Buyck Kevin, Delmotte Remy, Nachtegaele Lennert, Coussens Brendan, Sergeant Pieter-Jan, D’Hont Mathias (65’ Platteau Duncan), Amri Naim, Meerschaut Nicolas, Meerman Diederik (78’ Vanden Buverie J-B).

Doelpunten: 16’ Asselman Kenneth 1-0, 20’ Hellebaut Michiel 2-0, 67’ Moreels Brecht 3-0, 73’ Asselman Kenneth 4-0.

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

 

Match v/d Dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale
Zondag 16 maart 2014 15:00u

SK Lebeke-Aalst – KME Machelen 3 – 1

Hattrick Nils Van Poelvoorde dwingt Machelen op de knieën

Het was wachten tot het kwartier op enige dreiging. Op een diepe bal van Geeroms tikte Van Berlamont naast. Machelen nam het initiatief en deed de thuisploeg terugplooien, met enkele snedige aanvallen langs beide flanken, waarbij De Grande de verdiende score opende voor de bezoekers. Enkele tellen later kreeg Degrande de kans op de dubbele voorsprong maar de thuisgoalie Louvet was er als de kippen bij om dit te voorkomen. Amper vijf minuten later moest Louvet alles uit zijn kast toveren op een poging van Van Autry. Louvet behoedde zijn taem van een opdoffer. En of het nog niet genoeg was moest Louvet voor een derde maal op rij in de voeten, ditmaal werd de poging van Norga onschadelijk gemaakt. Even na het halfuur, uit het niets een tegenprik over de linkerflank van de thuisploeg, De Mey bereikte Van Poelvoorde die het leer tegen de netten joeg.
De tweede periode begon met druk van de bezoekers maar Louvet was niet te verrassen. Lebeke-Aalst loerde op de tegenaanval en deze werd ook beloond even na het uur met een tweede treffer van een sublieme Van Poelvoorde. Bij Machelen gingen de kopjes naar beneden, Lebeke-Aalst geloofde opeens in de overwinning en ging hoger spelen. Van Berlamont stuurde De Mey diep op links, deze zette het leer tot bij Van Poelvoorde die zijn hattrick potte en dwong Machelen voorgoed op de knieën.

2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 039 : 2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 081

2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 109 : 2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 160

2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 165 : 2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 178

2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 221 : 2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 255

2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 343 : 2014_DENDERSPORT_sk_lebeke-aalst_kme_machelen_16mrt14_3_1 404

SK Lebeke-Aalst: J. Louvet, S. D’Haeyer, N. Van Poelvoorde, E. Aeti, T. Geeroms, M. De Schrijver, D. Verhalle (60’ G. Timmerman), G. Van Berlamont, G. De Meyer (85’ G. Vocaet), K. Perreman, J. Bosman.

KME Machelen: O. Brondeel, D. Gistelinck, K. Vermeulen (62’ P. Vancaester), J. Norga, G. Dentyn, T. Van Loocke, T. De Grande, P. Van Autri (78’ N. Meganck), S. De Boevere, R. Stock, W. Lisabeth.

Doelpunten: 18’ T. De Grande 0-1, 36’ N. Van Poelvoorde 1-1, 65’ N. Van Poelvoorde 2-1, 70’ N. Van Poelvoorde 3-1.

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

 

Match v/d Dag Regio Oost-Vlaanderen
1 ste provinciale
Zaterdag 08 maart 2014 19:30u

KVK Ninove - Kwik Eine 2 - 0

2014_DENDERSPORT_kvk_ninove_kwik_eine_08mrt14_2_0

'Ninove wint makkelijk na zwakke partij.'

Na amper vier minuten wedstrijd, opende Kevin De Wannemaeker op voorzet van Jarich Hendrickx met een rake kopbal de score voor de thuisploeg. Amper vier minuten later verdubbelde Thiebaut de score. Op het kwartier kreeg Uiyttenhove een opgelegde kans om de wedstrijd te beslissen, hij besloot van kortbij onbesuisd hoog over. Eine ondernam enkele schuchtere pogingen op de aansluiting maar verder dan de zestien geraakte het niet.
De tweede periode was een maatje voor niets, Ninove controleerde en Eine was niet bij machte om het verdedigend blok van Ninove te ontwrichten. Op het uur kreeg Geeroms nog een open kans, zijn schot zoefde rakelings naast. Jelle De Crick ondernam nog een paar mooie acties, maar het bleef 2-0 na een teleurstellende vertoning van beide teams.

2014_DENDERSPORT_kvk_ninove_kwik_eine_08mrt14_2_0 106 : 2014_DENDERSPORT_kvk_ninove_kwik_eine_08mrt14_2_0 110

2014_DENDERSPORT_kvk_ninove_kwik_eine_08mrt14_2_0 122 : 2014_DENDERSPORT_kvk_ninove_kwik_eine_08mrt14_2_0 133

2014_DENDERSPORT_kvk_ninove_kwik_eine_08mrt14_2_0 175 : 2014_DENDERSPORT_kvk_ninove_kwik_eine_08mrt14_2_0 202

KVK Ninove: M. Dejonge, G. Van Den Branden, K. De Wannemaeker, L. Uiyttenhove (81' M. Slagmulder), Y. Kazi (83' R. Van Belle), D. Geeroms, G. Thiebaut, J. Hellinckx, Jelle De Crick (79' J. Huvet), Joren De Crick, M. Devos

Kwik Eine: R. Roseel, J. Lauweryns, J. Vermassen, G. Van De Velde, K. Devos, F. Vergucht, X. Vanderbeck, Y. Verdonckt, J. De Temmerman, M. Seminck (72' A. Hoste), L. Pareyn (65' M. Radaj).

Doelpunten: 4' Kevin De Wannemaeker 1-0, 8' Gunter Thiebaut 2-0.

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

 

Match v/d Dag Regio Oost-Vlaanderen
4 de provinciale D
Zondag 01 december 2013 14:30u

KRC Herzele - VJ Baardegem 3 - 4

2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 030.jpg - 2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 027.jpg

Baardegem (37p) slaat zes puntenkloof op achtervolger Herzele (31p)

‘Jeroen Vandeneede (B) man van de match met drie van de vier treffers.’

Baardegem begon sterk aan de eerste helft met enkele prikken langs Wiggy en Parrez. Even later mocht Van Den Driessche driemaal aanleggen uit een schuine hoek maar Coppens zat er steeds gepast tussen. Parrez schilderde een vrije trap over de muur, Coppens tikte over. Op de daaropvolgende hoekschop, prikte Vandeneede de voorsprong voor de bezoekers binnen. 0-1
Enkele tellen later een uitgesponnen aanval van de thuisploeg, het leer werd van rechts, na een mistasten in de verdediging, tot bij de vrijstaande Diederick Quintijn gebracht, deze aarzelde niet om het geschenk aan te nemen. 1-1
De thuisploeg ging op zoek naar de voorsprong maar stuitte op een rake counter van Vandeneede die de bezoekers opnieuw op voorsprong bracht. 1-2
Baardegem nam de wedstrijd in handen en ging op zoek naar een derde treffer. Van Den Houte wrong zich de zestien binnen, maar werd foutief gestuit. Parrez zette de elfmeter feilloos om. 1-3
Na een vrije trap van Daeleman, kopte Parrez rakelings over. Wiggy werd in stelling gebracht voor doel, maar mistte onbegrijpelijk, zijn plaatsbal ging voorlangs. Aan de overkant moest Bombeeck zich strekken op een laagscherend schot van Stijn Coppens.

De tweede periode zagen we een gedrevener Herzele uit de kleedkamers komen. Bij de eerste poging was het raak, Diederick Quintijn, plaatste van de zestien een wondermooie lob over de uit positiestaande Bombeeck, die het nakijken had. 2-3
De wedstrijd liep uit de hand met enkele bitsige fouten aan beide kanten, de scheids, De Heer Schamp had zijn handen vol om de gemoederen te bedaren. Herzele nestelde zich op de helft van de bezoekers, met nog enkele gevaarlijke standjes voor doel, maar het was terug Vandeneede die tegen prikte voor de bezoekers. 2-4
De lange bal werd geopteerd en gevaar kwam er niet meer, net voor affluiten kwam Herzele nog aansluiten. Op strafschop milderde Coppens de score. 3-4 Meer zat er niet meer in.
Baardegem neemt met deze overwinning, zes punten voorsprong op een moedig strijdend Herzele.

Aalst - nieuws: 20:30u
Diederick Quintijn (9) afgevoerd naar ziekenhuis.
2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 624.jpg
'Op het einde van de wedstrijd werd Diederick Quintijn (H) vervangen na een ongelukkige botsing met doelman Bombeeck. Diederick werd na de wedstrijd afgevoerd naar een ziekenhuis waar de diagnose een klaplong bleek te zijn. Wij wensen Diederick een spoedig herstel.'

Wedstrijdfoto's:

2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 145.jpg : 2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 205.jpg

2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 212.jpg : 2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 241.jpg

2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 348.jpg : 2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 443.jpg

2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 461.jpg : 2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 607.jpg

2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 701.jpg : 2013_DENDERSPORT_krc_herzele_vj_baardegem_01dec13_3_4 887.jpg

KRC Herzele: P. Coppens, D. Quintijn (78’ W. Van Der Gucht), G. Reynaert, M. Schotte, D. Paerewijck, S. Borreman, W. Van Der Linden, N. Sergeant, D. Quintijn (63’ P. De Cooman), S. Coppens, N. Aeti.

VJ Baardegem: G. Bombeeck, K. Van Den Haute, G. Van Den Driessche, T. De Braekeleer, M. Dias-Pedregosa (15’ K. Van Eeckhout), O. Daeleman, J. Vandeneede, J. Parrez, M. Wiggi (68’ M. Van Campenhout), K. Van Pottelbergh, G. De Meersman.

Doelpunten: 12’ Jeroen Vandeneede 0-1, 14’ Diederick Quintijn 1-1, 23’ Jeroen Vandeneede 1-2, 29’ Joeri Parrez 1-3 (pen), 50’ Diederick Quintijn 2-3, 52’ Jeroen Vandeneede 2-4. 88’ Stijn Coppens 3-4 (pen).

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

 

 

Match v/d Dag Regio Oost-Vlaanderen
2 de provinciale B
Zondag 27 oktober 2013 15:00u

SV Voorde - Osta Meerbeke 0 - 0

'Aangename topper eindigt scoreloos.'

Al vroeg in de wedstrijd kreeg De Gussemé een opgelegde kans na mistasten van Somers, maar zijn schot ging overhaast voorlangs. Enkele tellen later werd een laagscherend schot van De diezelfde Gussemé in twee keer onschadelijk gemaakt door de bezoekende goalie.
Aan de overkant legde Prekadini breed tot bij Schiettecatte, zijn loeier zoefde over de kruising .
Op het halfuur moest De Backer plat na een vrije trap van Moreels.
Met nog tien minuten tot de rust openden de hemelsluizen zich boven het Frans Groeninckstadion, gepaard gaande met hevige rukwinden sleurden de beide ploeg zich naar de rust.
Een vrije trap van Moreels werd nog ontzet door Van Den Houte. Op slag van rust werd De Blander door de buitenspelval geloodst maar andermaal was De Backer attent.

De tweede periode stond er zowaar een regenboog aan de horizon, wat goeds voorspelde.
Het was Meerbeke die het eerste gevaar opeiste via De Vidts maar De Prez hield zijn netten schoon. Na een één twee tussen Prekadini en Schiettecatte ging Schiettecatte alleen richting doel maar Moreels ging aan het truitje hangen van de spits. Perkadini liftte de vrije trap over. De wedstrijd werd pittiger met nog enkele kansjes voor beide teams. Even na het uur kwam het grootste gevaar van de bezoekers, Prekadini met een slim balletje tot bij De Nutte, die over besloot. Bij de thuisploeg ging een schot van Hooge over. Even later kreeg De Landsheer een schietkans aan de zestien, maar deze zag zijn schot hoog over waaien. Met nog een kwartier op de klok haalde Prekadini op pass via Van Der Linden verrassend uit op doel, maar mistte op een haar. Een loeier via Hamsi ging over. Het potje kookte even over toen Beerens een elleboog te verwerken kreeg, hij hield er een bloedneus aan over. Toen iedereen zich verzoende met het gelijke spel, kreeg Asselman in blessuretijd nog, DE kans op de winningoal , maar hij besloot van dichtbij over. Onmiddellijk daarop geraakte aan de overkant de bal niet uit de zestien, de pas ingevallen Van Geyte haalde verschroeiend uit op doel maar De Prez blokte met beide vuisten. Het bleef 0-0. Met een pluim aan scheidsrechter Heirbaut, die deze wedstrijd in goede banen leidde. (mag ook eens gezegd).

Wedstrijdfoto's:

2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 052.jpg : 2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 108.jpg

2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 183.jpg : 2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 231.jpg

2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 283.jpg : 2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 312.jpg

2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 319.jpg : 2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 365.jpg

2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 411.jpg : 2013_2014_o_meerbeke_sv_voorde_27okt2013_1-1 430.jpg

SV Voorde: N. De Prez, B. Moreels, M. Hellebaut, B. De Taeye, K. T’Jampens, N. De Gussemé (57’ K. Asselman), R. De Blander, S. Antheunis, S. Hooge (78’ Hamsi Aissa), Jonas De Landsheer, Jens De Landsheer.

Osta Meerbeke: G. De Backer, S. Desert, J. Somers, B. De Bruyne, S. Beerens (88’ P. Van Geite), P. Prekadini, K. De Nutte (67’ P. Van Der Linden), L. De Vidts, B. Schiettecatte, S. Van Den Haute, B. Van Londersele.

Doelpunten: geen.

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

 

 

Match v/d Dag Regio Oost-Vlaanderen
2 de provinciale
Zondag 22 september 2013 15:00u

SK Lebeke-Aalst - SV Voorde 0 - 5

‘Ontketend SV Voorde maakt een moedig SK Lebeke-Aalst koud af.’

Iedereen dacht aan een studie ronde behalve Koen T’jampens die na de aftrap een één-twee opzette en meteen Louvet het nakijken gaf. Van een bliksemstart gesproken. Het was meteen duidelijk dat Voorde de lakens zou komen uitdelen. Lebeke-Aalst kreeg op het kwartier DE kans op de gelijkmaker maar Gbo Guy Roman mistte van dichtbij. Op het halfuur knalde diezelfde op doel maar zijn schot werd afgeblokt door Moreels. Aan de overzijde zwaaide een schot van Praet over. Even later ging een poging van De Dobbeleer voorlangs. Net voor rust moest Louvet plat op een vrije trap van Brecht Moreels.

De tweede periode begon zoals de eerste, Voorde trok meteen ten aanval op zoek naar de geruststellende treffer, na amper vier minuten wrong Degusseme zich de zestien binnen, drukte af op doel maar Jens Bosman zat ertussen met de hand. De bal ging op de stip. Asselman zette de elfmeter feilloos om. Enkele tellen later krulde De Landsheer Jens, na een mooie actie, het leer onhoudbaar tegen de touwen. Lebeke probeerde het tij te keren maar het was al Voorde wat de klok sloeg. De mannen van Nijst toverden de ene gerichte aanval na de andere op de grasmat. Asselman, De Gussemé en De Landsheer waren een gesel voor de verdediging van de fusieclub. De mooiste treffer van de namiddag kunnen we op naam van De Gussemé schrijven, na een mooie actie op links krulde hij van de zestien, het leer wondermooi buiten het bereik van Louvet in het kruis.
Met nog een kwartier op de klok plaatste Jonas De Landsheer de forfaitcijfers op de bordjes. Voorde controleerde de wedstrijd uit.

Wedstrijdfoto's:

dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 010.jpg : dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 035.jpg

dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 089.jpg : dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 110.jpg

dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 164.jpg : dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 236.jpg

dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 251.jpg : dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 358.jpg

dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 477.jpg : dendersport_mvdd_sk_lebeke_aalst_sv_voorde_0-5_22sep13 488.jpg

SK Lebele-Aalst: Louvet Joost, D’Hayer Samuel, Van Poelvoorde Nils, Geeroms Thomas (40’ De Mey Gert-Jan), De Dobbeleer Thomas, Van Berlamont Glenn, Timmerman Glenn (70’Devos Quinten), Vocaet Gianni, Perreman Keone, Bosman Jonas, Gbo Guy-Romain.

SV Voorde: Deprez Niels, Moreels Brecht, Hellebaut Brecht (70’ De Taeye Bram), Praet Nico, T’jampens Koen, Degussemé Niky (75’ De Rouck Jens), Deblander Raymon, Antheunis Stijn, De Landsheer Jens, De Landsheer Jonas, Asselman Kenneth (70’ Hooge Sebastiaan).

Doelpunten: 2’ T’jampens Koen 0-1, 49’ Asselman Kenneth 0-2 (pen), 55’ De Landsheer Jens 0-3, 68’ Degussemé Nicky 0-4, 75’ De Landsheer Jonas 0-5.

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

DEZE REPORTAGE WORDT U AANGEBODEN DOOR:
PLEISTERWERKEN GUY ROELANDT

 

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

2012 - 2013

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4 de provinciale
Zondag 28 april 2013 15:00u

RSC Ophasselt - Eendracht Moerbeke 0 - 1

FC EENDRACHT MOERBEKE KAMPIOEN

Moerbeke wint topper na matige partij

In een wedstrijd om een strijd om de titel bleven de talrijk opgekomen toeschouwers op hun honger zitten. Lange ballen en talrijke fouten typeerden de wedstrijd.

De beginfase was een zenuwachtige bedoening van beide teams. Het enigs noemenswaardige dat er in de eerste periode te beleven viel, waren een overvloed van fouten. Op het halfuur kregen de bezoekers een vrije trap net buiten de zestien. De poging van De Leye vloog hoog over. Net voor rust een prik van de bezoekers, De Bilde glipte door de buitenspelval, en ging alleen op doel, maar Malfroid ging gepast in de voeten met een uitstekende tussenkomst. De thuisploeg probeerde wel maar was niet bij machte enig gevaar op de mat te leggen.

Na de koffie zagen we hetzelfde spelbeeld, veel lange ballen en een resem aan fouten, tot op het uur, de bal in de zestien werd gedropt van de thuisploeg, in een kluwen van benen prikte Hubau het leer buiten het bereik van Malfroid tegen de netten. Enkele tellen later plaatste kon de doorgebroken De Leye de wedstrijd beslissen, hij vond de paal op zijn weg. De wedstrijd werd verder onder controle gehouden door de kampioen. Ophasselt geraakte niet meer in de gevarenzone, het moest zich gewonnen geven.

2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 037.jpg : 2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 066.jpg

2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 076.jpg : 2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 090.jpg

2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 112.jpg : 2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 122.jpg

2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 129.jpg : 2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 183.jpg

2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 244.jpg : 2012_2013_Dendersport_MvdD-RSC_Ophasselt-Eendracht_Moerbeke_0-1_ 310.jpg

RSC Ophasselt: Malfroid, Torrekens (68’ Limboere), Beeckmans, Geman, Kransveld, Vonck, Cardoen, Vanvaerenbergh (68’ De Geyseleer), Van Snick, Bellemans (50’ Reuse), Kiekens.

FCE Moerbeke: Motte, Smeulders, Cosyns, Van Den Bossche, Hubau, Van De Velde, Knipping, De Pessenier (75’De Pauw), Lievens (55’ Pletinckx), De Leye, De Bilde.

Doelpunt: 60’ Siegert Hubau 0-1.

Volledige foto-reportage: wedstrijd- sfeerfoto's later te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2 de provinciale
Zaterdag 06 april 2013 19:30u

KVK Ninove - VCE Houtem 0 - 0

Verdienstelijk Houtem gooit roet in het eten van de leider.

Doelman De Cubber verstoord feestje van de 'Kloppers'.

Ninove kwam het snelst uit de startblokken met een poging van Standaert op een gemeten doorsteekpas van Tiebaut maar zijn schot ging de mist in. Aan de overkant moest Callebaut tweemaal plat op pogingen van De Paepe en Delplace. Standaert zonderde Tiebaut alleen af voor De Cubber, maar deze ging gepast in de voeten. Enkele tellen later ging een kopstoot, van de mee opgerukte Van Belle rakelings over. Houtem moest noodgedwongen terugplooien, maar hield stand. Op slag van rust slalomde Slagmulder zich door de verdediging maar vond eveneens de uitstekend keepende De Cubber op zijn weg.

De tweede periode begon met een uitgesponnen aanval van de bezoekers Stalpaert haalde uit op doel maar Callebaut blokte in twee keer het schot. Ninove was wakker geschoten en voerde de druk op. Het was wel wachten tot het uur op enig doelgevaar, met een actie van de pas ingevallen Schiettecat, deze zag zijn poging afgeblokt door De Cubber, in de rebound knalde Geeroms hard in maar opnieuw ging De Cubber goed plat. Houtem kroop nu nog meer voor eigen doel, maar plooide niet. Met nog een kwartier op de klok, zag Tiebaut zijn plaatsbal uit een schuine hoek, aan de verste paal, tergend traag buiten hobbelen. Even later was het bibberen bij de ‘kloppers’ toen een te kort gespeelde terugspeel bal van Slagmulder onderschept werd door De Paepe die alleen op Callebaut afstormde, gelukkig voor Ninove stond zijn vizier niet op scherp, hij besloot naast. In blessuretijd kreeg Ninove nog de ultieme kans op de overwinning, maar De Cubber dacht daar anders over, hij pareerde spectaculair de kopslag van Tiebaut uit de haak. Het bleef 0-0.

kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 005.jpg : kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 017.jpg

kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 049.jpg : kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 063.jpg

kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 078.jpg : kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 112.jpg

kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 121.jpg : kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 130.jpg

kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 151.jpg : kvk_ninove_vce_houtem_0-0_6april13 160.jpg

KVK Ninove: C. Callebaut, N. Van Poelvoorde, R. Van Belle, D. Standaert (65' M. Moulaert), L. Uyttenhove (60' N. Schiettecat), Y. Bellon, Y. Kazi, J. Haelterman, D. Geeroms, G. Thiebaut, M. Slagmulder (80' N. Rooms).

VCE Houtem: G. De Cubber, R. D'Hondt, J. De Couvreur, D. Govaert (70' K. Wille), K. Boverdaerde, M. Staelpaert, S. Evrard, K. Van Lippevelde, M. De Paepe, D. Delplace (89' A. Van Der Schueren), N. Annaert (75' J. Van Wassenhove).

Doelpunt: Geen

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2 de provinciale
Zondag 10 maart 2013 15:00u

KVK Ninove - SK Lebeke-Aalst 1 - 0

‘Met de hakken over de sloot van een verdienstelijk Lebeke-Aalst’

Jens Haelterman schiet Ninove de zevende hemel in

We moesten wachten tot het halfuur eer de eerste prikken op doelgevaar plaatsvonden. Schietecat kopte een voorzet van Standaert over. Aan de overkant ging een kopbal van De Rijck nipt naast. Roelandt ging diep en dropte het leer tot bij B. Schiettecatte die de kans voorlangs trapte. Haelterman bracht Uyttenhove in schietpositie maar Louvet blokte af met de vuisten, de rebound werd over getrapt door N. Schietecat. Net voor rust moest Callebaut plat op een schuiver van Roelandt.
De tweede periode zagen we een gezwind Lebeke-Aalst uit de kleedkamer komen, met mooi verzorgd voetbal, Ninove moest het spel ondergaan van een ploeg in puntennood op zoek naar een treffer. Maar het zat hen niet mee, alles lukte tot de zestien en daar wrong het schoentje. Met nog een kwartier op de klok zette Ninove het slotoffensief in. De ene doelpoging na de andere volgde elkaar op, het werd een ware belegering voor het doel van de bezoekers, maar een uitstekende Louvet pakte gewoonweg alles. Lebeke-Aalst probeerde nog te reageren maar de motor sputterde. Enige consternatie met nog vijf minuten op de klok bij de thuisploeg, toen een ingeschoten bal van Standaert op doel, in de kleine rechthoek met de handen beroerd werd door Bosman, toen gingen de poppen aan het dansen, gans Ninove claimde een strafschop, maar na het raadplegen van de lijnrechter liet de ref het spel gewoon hervatten. Dit was het signaal voor Ninove om nog een tandje bij te steken. En uiteindelijk kregen ze dan toch, waar ze recht op hadden. Met nog drie minuten op de klok, haalde Uyttenhove de achterlijn op rechts, zette het leer terug tot de rand van de zestien waar Haelterman snoeihard uithaalde recht in het kruis. De ontlading was enorm bij de thuisaangang. Louvet baalde. Even voor affluiten poeierde Thiebaut nog een opgelegde kans over. Met deze overwinning pakte Ninove de tweede periodetitel en een optie op de titel.

2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 029.jpg : 2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 140.jpg

2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 159.jpg : 2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 207.jpg

2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 226.jpg : 2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 328.jpg

2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 375.jpg : 2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 409.jpg

2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 412.jpg : 2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 435.jpg

2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 548.jpg : 2012-2013_kvk_ninove_sk_lebeke-aalst_1-0_10maart13 569.jpg

KVK Ninove: C. Callebaut, G. Van Den Branden, R. Van Belle, D. Standaert, L. Uyttenhove, Y. Bellon, Y. Kazi, J. Haelterman, G. Thiebaut, N. Schietecat (65 M. Moulaert), M. Slagmulder.

SK Lebeke-Aalst: J. Louvet, S. D’Haeyer, J. Tielemans, T. Geeroms, K. Dhaenens, P. De Rijck, J. Roelandt, K. Van Droogenbroeck (J. Bosman), B. Schiettecatte, T. Geeroms.

Doelpunt: 87’ Jens Haelterman.

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4 de klasse
Zondag 03 maart 2013 15:00u

KVC Jong Lede - KE Appelterre 3 - 2

‘Jong Lede duwt Appelterre, richting provinciale.’

Amper afgetrapt of bezoeker Sonck werd diep gestuurd maar Baele ging gepast in de voeten. Misverstand in de verdediging in de zestien bij Appelterre zorgde ervoor dat El Katthabi aan de haal ging met het leer en koelbloedig afrondde. Aan de overkant snelde Sonck de zestien binnen maar De Bisschop en De Kegel poeierden hem onderuit. De bal ging op de stip. Kulkens zette de elfmeter feilloos om. De Kegel en Sonck raakten gekwetst bij deze actie en moesten noodgedwongen een tijdje later de strijd staken. Aan de overkant moest De Bisschop plat op een schuiver van Ben Ayad. Loeier uit de tweede lijn van Ndikumana zoefde rakelings over. Een scherpe hoge voorzet richting doel van de pas ingevallen Melkenbeek, werd door doelman Baele volledig verkeerd ingeschat, het leer glipte ongelukkiglijk door de handen in doel. Even voor rust werd een mooi uitgespannen aanval van de thuisploeg afgerond door Yannick Deppé, die mooi binnenknalt. 2-2 Op slag van rust mocht Ndikumana van dichtbij, vrij aanleggen maar besloot onbesuisd hoog over.

In de tweede periode nam Appelterre het initiatief maar het was Lede die de lakens uitdeelde. De Schepper stuurde het leer diep tot bij Deppé, zijn schot werd gepareerd door De Bisschop. Lede voerde de druk op. Ndikumana zette van dichtbij zijn ploeg opnieuw op voorsprong na een assist van De Schepper. Een schot van Corvilain werd afgeblokt. Melkenbeeck zette zich door op rechts, zijn loeier scheerde rakelings over de dwarsligger. Appelterre zette alles op alles om deze achterstand, alsnog ongedaan te maken. Een halfuur lang parkeerden ze op de helft van de thuisploeg, op een strakke voorzet van Van Santen kwam Witpas millimeters te kort om af te drukken. Een poging van Kulkens werd van de lijn gekeerd door Malfroy. Frassaert en Ben Youssef kwamen nog dicht bij een treffer maar het scorend vermogen ontbrak. Net voor affluiten haalde Baele nog en poging van Ndikumana van onder de deklat. Een kopbal van Vandenbossche werd mooi gepareerd door De Bisschop.

2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 006.jpg : 2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 061.jpg

2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 145.jpg : 2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 182.jpg

2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 223.jpg : 2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 346.jpg

2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 402.jpg : 2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 430.jpg

2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 439.jpg : 2012-2013_jong_lede_ke_appelterre_3-2_03maart13 444.jpg

KVC Jong Lede: Baele, Wellens, Vanderbossche, Corvilain, Deppé, Ben Ayad (89’ Meert), Ndikumana, De Schepper, Malfroy, El Katthabi (77’ Grobet), De Kegel (34’ Melkenbeek).

KE Appelterre: De Bisschop, Bosmans (46’ Ben Youssef), Boeykens, Moyson, Ngnekam, Sonck (30’ Witpas), Fransaert, Kulkens, Van Santen, Serbest (60’ Van Den Berghe), Kiekens.

Doelpunten: 7’ Erwan El Katthabi 1-0, 21’ Gary Kulkens 1-1 (pen), 33’ Nathan Baele 1-2 (own), 42’ Yannick Deppé 2-2, 52’ Armani Ndikumana 3-2.

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor leden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1 ste provinciale
Zondag 17 februari 2013 15:00u

KRC Bambrugge - SV Voorde 0 - 2

Voorde pakt verdiende overwinning bij rivaal Bambrugge

Een fel gehavend Bambrugge moest het rooien met een onuitgegeven elftal, de ploeg zit geplaagd met een niet te onvoorziene ziekenboeg en gekwetsten. Het werd roeien met de riemen die het voorhanden had.

Het was wachten tot het kwartier op enige animo in de wedstrijd. Asselman kapte zich vrij in de kleine rechthoek, plaatste da bal door de benen van De Temmerman maar Arnolis stond op de juiste plaats, hij keerde de bal van de doellijn, hier kwam de thuisploeg goed weg. Even later haalde de thuisportier een knal van twintig meter spectaculair van onder de dwarsligger. Voorde knutselde nog een paar mooie doelkansen bij elkaar maar steeds stond De Temmerman pal. Voorde verhoogde de druk, richting doel. Op een vrije trap van Paerewijck, likte de kopbal van De Paepe bovenkant deklat. Bambrugge prikte af en toe eens terug met schuchtere tegenaanvallen. Het bleef 0-0 bij de rust.

Na de koffie namen de bezoekers de touwtjes strak in handen. Hellebaut met de eerste poging voor de bezoekers, maar zijn poging ging de mist in. Enkele tellen later werd De Rouck binnendoor de verdediging gestuurd, deze bleef kalm en plaatste het leer buiten het bereik van De Temmerman 0-1 Aan de overkant was Arnolis op een vrije trap gevaarlijk maar besloot over. Bambrugge probeerde het tij te keren maar dit was onbegonnen werk tegen een uitstekend spelend Voorde, het waren de bezoekers die de lakens uitdeelden. Een plaatsbal van Asselman zoefde aan de verste paal buiten. De Temmerman kon net voor de neus van de aanstormende Paerewijck overtikken. Een poging van De Swaef werd overgetikt door De Temmerman. Voorde ging op zoek naar de bevrijdende treffer. Poging van Paerewijck viel op het dak van het doel. Vijf minuten voor tijd was er een belegering voor het plaatselijke doel. De bal geraakte niet meer weg uit de grote rechthoek. Na pogingen van Asselman en De Swaef, was het uiteindelijk Paerewijck die via het been van De Moerloose, de weg naar de netten vond. 0-2.

f2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 040 448.png : 2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 045 448.png

2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 075 448.png : 2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 079 448.png

2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 132 448.png : 2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 144 448.png

2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 199 448.png : 2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 241 448.png

2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 284 448.png : 2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 340 448.png

2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 350 448.png : 2012-2013_krc_bambrugge_sv_voorde_0-2_17feb13 361 448.png

KRC Bambrugge: Y. De Temmerman, T. De Moerloose (86’ A. Taont), J. Claus, S. Vijverman (66’ N. Van Wijnendaele), X. Arnolis, D. De Vis, B. Meuleman, K. De Prez, K. De Schrijver, T. Rooms (66’ R. Schepens).

SV Voorde: B. De Moor, B. Moreels, M. Hellebaut, J. De Paepe, J. Paerewijck (89’ K. Ots), T. De Rouck (80’ N. De Gusseme), T. De Swaef, S. Jacobs, K. Asselman, B. De Taeye, N. Hoba-Kolie.

Doelpunten: 56’ Jens De Rouck 0-1, 84’ Jonathan Paerewijck 0-2.

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale
Zondag 10 februari 2013 15:00u

VC Osta Meerbeke - KVK Ninove 0 - 5

Yousef Kazi zet de kers op de taart bij Ninove

Een loeier van Bellon werd vanonder de dwarsligger geranseld door De Backer.
Enkele tellen later, verre uittrap van Callebaut tot bij Tiebaut, die zijn mannetje uitkapt en beheerst in de verste hoek binnentrapt. 0-1 De kloppers gingen door op hun elan en drukten Meerbeke terug op eigen helft. Op een snelle counter bediende Beerens de aanstormende Van Geite, deze vond de vuisten van Callebaut op zijn weg. Aan de overkant bediende Geeroms, Thiebaut die het leer in het zijnet devieerde. Thiebaut zonderde Uyttenhove af voor doel, deze bleef koel en plaatste de bal buiten het bereik van De Backer tegen de netten. 0-2. Net voor rust haalde Thiebaut verschroeiend hard uit op doel, De Backer haalde de loeier wonderlijk uit het kruis.

De tweede periode kwam de thuisploeg gedrevener uit de kleedkamer, Het kwam tot tweemaal toe dicht bij de aansluitingstreffer maar Callebaut was niet te verschalken. Op het uur claimde de thuisploeg een strafschop, maar de scheids had hier geen oren naar. Ninove controleerde en brak geregeld uit met vlijmscherpe counters. Met nog een kwartier op de klok ontbond Haelterman zijn duivels, deze ging solo op links, om vervolgens met een gekruist schot de geruststellende derde treffer tegen de netten te jagen. De Backer baalde. De veer was gebroken bij de thuisploeg. Net voor affluiten voerde Merckx nog een gouden wissel door, Thiebaut kreeg zijn applausvervanging. Maarten Moulart mocht nog twee minuten meegenieten, doch deze eiste onmiddellijk de bal op, ging gezwind op links richting doel, haalde gekruist hard uit en de netten stonden opnieuw bol. 0-4. Amper afgetrapt, of we kregen het mooiste doelpunt van de namiddag te zien, Yousef Kazi werd diep gestuurd op links, deze plaatste van de hoek van de zestien de bal, met een wondermooie lob over alles en iedereen in het verste kruis in doel. 0-5 Meerbeke was K.O.

2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 014.png : 2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 093.png

2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 108.png : 2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 120.png

2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 225.png : 2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 350.png

2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 363.png : 2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 381.png

2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 395.png : 2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 455.png

2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 465.png : 2012-2013_osta_meerbeke_kvk_ninove_0-5_10feb13 482.png

VC Osta Meerbeke: G. De Backer, K. De Mongh,S. Desert, J. Somers, S. De Koker (60’ J. De Gieter), P. Prekadini, J. Leirens, M. Dehahaye, S. Beerens, P. Van Geite (60’ M. Van Asbroeck), S. Van Den Houte.

KVK Ninove: C. Callebaut, N. Van Poelvoorde, R. Van Belle, D. Standaert, L. Uyttenhove (83’ G. Timmerman), Y. Bellon, Y. Kazi, J. Haelterman, D. Geeroms, G. Thiebaut (88’ M. Moulart), N. Rooms.

Doelpunten: 5’ Gunter Thiebaut 0-1, 37’ Lino Uyttenhove 0-2, 74’ Jens Haelterman 0-3, 89’ Maarten Moulart 0-4, 90’ Yousef Kazi 0-5.

 

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1ste provinciale
Zondag 06 januari 2013 14:30u

KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 1 - 2

‘Bambrugge wint van een moedig strijdend Geraardsbergen’

Bjorn Meuleman (2) nekt Geraardsbergen.

Van bij de start gingen beide teams op zoek naar de voorsprong, Even na het kwartier werd een vrije trap van De Durpel nipt naast gekopt door De Moerloose. Aan de overkant kreeg Van Der Beck een kans maar De Temmerman was attent. Beide ploegen gingen voluit voor de winst met enkele halve kansjes als gevolg. Op het halfuur schilderde De Durpel een vrije trap op het hoofd van Meuleman, die in de korte hoek binnenkopte. Enkele tellen later werd De Prez foutief gestuit aan de hoek van de zestien, de vrije trap van De Durpel werd mooi gepareerd door Wittenberg. Op slag van rust stak Rooms een slim balletje binnendoor aan Meuleman die alleen voor Wittenberg kwam te staan, Meuleman bleef kalm en deponeerde het leer mooi in de rechterhoek tegen de netten. Wittenberg had geen schijn van kans.

In het vierde kwartier ging Bambrugge op zoek naar de derde treffer, maar dit liet Geraardsbergen niet begaan. Bij enkele snedige aanvallen van de thuisploeg was het net niet. Bambrugge keek de kat uit de boom en controleerde. Op het uur kwam Goossens een voetje te kort op een strakke voorzet van De Prez. Onmiddellijk daarop schakelde Geraardsbergen een versnelling hoger maar liet het telkens afweten in de zone van de waarheid, waar het schoentje knelde. Met nog een twintigtal minuten op de klok kreeg het dan toch waar het recht op had. De Wannemaeker schoot een afvallende bal spectaculair tegen de netten. De aansluitingstreffer gaf de thuisploeg vertrouwen. Amper twee minuten later ging een poging op de gelijkmaker van dichtbij naast. Bambrugge moest terugplooien en loerde gestadig op de tegenaanval. Het slotoffensief van de thuisploeg leverde echter niets meer op. Even voor het einde haalde Wittenberg nog een knal van onder de dwarsligger. Het bleef na een aangename partij 1-2.

2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 040.pn : 2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 059.png

2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 070.png : 2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 105.png

2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 258.png : 2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 335.png

2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 337.png : 2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 375.png

2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 429.png : 2012-2013_ksv_geraardsbergen_krc_bambrugge_1-2_06jan13 450.png

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Pruyt, De Vuyst, De Wannemaeker, Heereman, Hinderdael, De Grauwe (46’ Schoukens), Van Slembrouck, (?)Maxime, Van Der Beck, De Leenheer (69’ Vleminckx).

KRC Bambrugge: De Temmerman, De Moerloose, Porrez, Wantens, Arnolis, De Vis, Meuleman (82’ Vijverman), Goossens (71’ Mertens), De Durpel, De Prez (88’ De Schrijver), Rooms.

Doelpunten: 30’ Meuleman 0-1, 44’ Meuleman 0-2, 68’ De Wannemaeker 1-2.

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3de provinciale D
Zondag 16 december 2012 14:30u

SV Ressegem - KVE Winnik 1 - 1

‘Spannende topper eindigt onbeslist, Winnik pakt verdiend punt’

Kris Bogaert scoort wereldgoal

Amper afgetrapt of Cobbaert knalde een vrije trap tegen de dwarsligger, in de herneming ging de omhaal van Jammeh over. Even later kregen de bezoekers DE opgelegde kans op de voorsprong. Jammh kwam oog in oog te staan met Van Den Abeele, maar deze redde met een mooie parade. Aan de overkant zoefde een loeier van Cobbaert over. Op het halfuur werd Beerens binnendoor de zestien ingestuurd, deze bleef kalm en deponeerde het leer achter Van Den Abeele. Een minuutje later kreeg de thuisploeg de kans op dubbele cijfers maar Saeys schoot het leer voorlangs. Winnik probeerde de bakens te verleggen maar kwam niet meer tot gevaar toe.

De tweede periode zagen we een totaal ander Winnik op de mat. De bezoekers hanteerde een strakke lijn richting doel. Ressegem moest terugplooien. Op een verre inworp van Steenhout, knalde Broquet millimeters naast. Seconden later zoefde een knal van diezelfde Broquet nipt over het kruis.
De thuisploeg moest laten begaan en hanteerde de lange bal waarbij ze af en toe in de nabijheid van Van Den Abeele kwamen opzetten. Voor Winnik plaatste Steenhout, een vrije trap nipt over de kruising. Op het uur ging Saeys diep op links, zijn gemeten voorzet op het hoofd van Clinckspoor ging volledig de mist in. De pas ingevallen Broodcoorens kopte een vrije trap van Steenhout nipt over. Met nog een zevental minuten op de klok kregen we het mooiste doelpunt van de namiddag te zien. Broquet verstuurde van rechts een voorzet naar de hoek van de zestien aan de overkant waar Kris Bogaert in één tijd, met een wondermooie halve omhaal de bal loeihard tegen de netten joeg. Winnik voelde dat er meer in zat en bleef het doel bestoken van Caeyman maar deze plooide niet meer. In blessuretijd werd nog een gekruist schot van Broodcoorens van de lijn gekeerd. De stand bleef ongewijzigd na een aangename partij, spannend voetbal.

2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 025.PNG : 2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 082.PNG

2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 118.PNG : 2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 123.PNG

2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 212.PNG : 2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 284.PNG

2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 361.PNG : 2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 393.PNG

2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 414.PNG : 2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 434.PNG

2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 554.PNG : 2012-2013_sv_ressegem_e_winnik_1-1_16dec12 563.PNG

SV Ressegem: S. Caeyman, Van Der Slijke (70’ G. Maesschalck), X. Van Der Hoeven, H. Silla, G. Van Den Steen, J. Cobbaert (85’ M. Van Tittelboom), T. De Witte (70’ K. Van Goetem), J. Van Wezemael, G. Clinckspoor, S. Beerens, A. Saeys.

KVE Winnik: D. Van Den Abeele, J. De Bolle, P. Steenhout, K. De Smet, K. Broquet, S. De Volder (60’ N. Broodcoorens), J. Bombaert, M. Jammeh, R. De Doncker, K. Bogaert, J. Penne (70’ J. Boxstael).

Doelpunten: 30’ Stefaan Beerens 1-0, 83’ Kris Bogaert 1-1.

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).


# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale B
zondag 02 december 2012 - 14:30u

Deze Reportage Wordt U Aangeboden:
go_2_win_binnenkortteninove_opening_van_sportsettinglounge_go_2_win_150x212.PNG : peter_timmermans_uit_sympathie_banner_nov2012.PNG : go_2_win_binnenkortteninove_opening_van_sportsettinglounge_go_2_win_150x212.PNG

Osta Meerbeke - SK Lebeke-Aalst 1 - 0

Osta Meerbeke wint Ninoofse derby na een zwakke vertoning.

Een vrije trap van Beerens werd ingekopt door Delahaye maar Van Daele tikte in hoekschop. Even later ging een schot uit de tweede lijn van Delahaye over de kruising. Net voor het kwartier, een geharrewar aan de hoek van de zestien, Delahaye plaatste een voorzet schot, tussen een bos van benen gekruist richting doel. Het leer hobbelde tergend traag binnen. Aan de overkant ging een schuchtere poging van Van De Brande over. Nog geen twee minuten later kreeg Schiettecatte een open schiet kans op de gelijkmaker, maar deze legde onbegrijpelijk het leer breed. Van Droogenbroeck haalde laagscherend uit op doel, Camu moest plat. Even voor rust, stuurde De Nutte, De Koker door het hart van de verdediging maar Van Daele ging gepast in de voeten.

In de tweede helft viel er nagenoeg niks meer te beleven. Het was wachten tot het vierde kwartier op enige animo. Op pass van Schiettecatte schoot Roelandt nipt naast. De Koker kreeg voor de thuisploeg de kans op de dubbele voorsprong maar besloot van dichtbij over. De doelman van Lebeke-Aalst moest nog enkele kunstjes uit zijn mouw toveren om afstandsschoten van De Nutte en Van Asbroeck uit zijn doelvlak te houden. Lebeke-Aalst bakte er totaal niks meer van. Net voor affluiten moest Van Daele alles uit zijn kast halen om erger te voorkomen. In een geharrewar voor het doel van de bezoekers, zagen De Nutte, Van Asbroeck en De Koker hun pogingen gered door een uitstekend keepende Van Daele.

2012-2013_osta_meerbeke_sk_lebekeaalst_1-0_01dec12 031.PNG : 2012-2013_osta_meerbeke_sk_lebekeaalst_1-0_01dec12 089.PNG

2012-2013_osta_meerbeke_sk_lebekeaalst_1-0_01dec12 100.PNG : 2012-2013_osta_meerbeke_sk_lebekeaalst_1-0_01dec12 104.PNG

2012-2013_osta_meerbeke_sk_lebekeaalst_1-0_01dec12 133.PNG : 2012-2013_osta_meerbeke_sk_lebekeaalst_1-0_01dec12 168.PNG

2012-2013_osta_meerbeke_sk_lebekeaalst_1-0_01dec12 253.PNG : 2012-2013_osta_meerbeke_sk_lebekeaalst_1-0_01dec12 257.PNG

Osta Meerbeke: Camu, De Brouwer, Du Mongh, Desert, Somers, De Koker, Leirens, Delahaye (62’ Van Asbroeck), Beerens, De Nutte (90’ Goossens), Van Geite (84’ Guldemont).

Lebeke-Aalst: Van Daele, D’Haeyer, Tielemans, D’Haenens (44’De Mey), De Ryck, Van Der Linden (50’ Vocaet), Roelandt, Van Droogenbroeck, Van Den Brande, Schiettecatte, Bosman.

Doelpunt: 13’ Michaël Delahaye 1-0.

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

 

TIP ! tekst/foto’s vergroten of verkleinen:
Hou de toets CTRL ingedrukt, draai aan het wieltje op de muis. De grootte van de letters wordt kleiner of groter naargelang je naar boven of beneden draait.

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3de provinciale B
zondag 25 november 2012 - 14:30u

KRC Haaltert - KVV Schelde 1 - 3

‘Leider Schelde zet moedig Haaltert, in één dolle minuut schaakmat.’

Haaltert kwam het beste uit de startblokken, na amper vijf minuten mistte Biebaut een opgelegde kans op voorzet van Van Droogenbroeck. Op het kwartier ging aan de overkant een plaatsbal van Belis nipt naast. Twee minuten later was het wel raak voor de bezoekers. Lenssens zette zich door op rechts, zijn voorzet schot ging aan de verste paal verrassend binnen. 0-1
Een afstandsschot van Belis zoefde naast. Even na het halfuur poogde De Bruycker uit een scherpe hoek een lobbal die naast de verste paal viel. Haaltert probeerde het tij te keren en hanteerde de lange bal, maar de verdediging van Schelde stond pal, op schuchtere pogingen van De Backer en Diallo. Een vrije trap van De Vlieger werd door Stichelmans met de vuisten gekeerd.

Na de koffie zagen we een gedreven leider het initiatief nemen, Van Mosselvelde werd binnendoor de diepte ingestuurd, deze wrong zich tussen twee verdedigers en rondde zijn actie mooi af. Stichelmans had het nakijken. 0-2 Bij de herneming profiteerde Bontinck van een misverstand in de verdediging en ging aan de haal richting doel. Bontinck knalde van de zestienmeterlijn, droog laagscherend de 0-3 op de bordjes. Haaltert gaf zich niet zomaar gewonnen, het ging gestadig op zoek naar de aansluiting. Een poging van Naessens werd door Van Hende van onder de dwarsligger gehaald. Bij de bezoekers werd een opgelegde kans van Van Mosselvelde door Nerincks van de lijn gekeerd. Haaltert hanteerde de lange bal. Twintig minuten voor tijd werd een snelle doorbraak van Bibaut beloond met een doelpunt. Even later viseerde Lenssens op pass van Van Mosselvelde de deklat. Net voor affluiten mistte Bontick op aangeven van Redant nog een open kans, Stichelmans zat er gepast tussen.

2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 009.PNG : 2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 022.PNG

2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 047.PNG : 2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 087.PNG

2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 170.PNG : 2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 193.PNG

2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 219.PNG : 2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 251.PNG

2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 281.PNG : 2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 361.PNG

2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 378.PNG : 2012-2013_krc_haaltert_kvv_schelde_1-3_25nov12 388.PNG

KRC Haaltert: Stichelmans, Naessens (84’ Van Den Broeck), Nerincks, Van Vreckem, Biebaut, Rielandt, Jallouw, Diallo, De Backer, Van Droogenbroeck (60’ De Schrijver), De Vlieger (84’ Limpens)

KVV Schelde: Van Hende, De Bruycker, Redant, Belis (73’ Kolmus), Sevens (60’ Charle), Leunis, Van Mosselvelde, Bontinck B. (77’ Van Lupre), Bontinck T. Fiers, Lenssens.

Doelpunten: 18’ Bontinck Tony 0-1, 49’ Van Mosselvelde Domien 0-2, 50’ Bontinck Benny 0-3, 80’ Biebaut Stijn 1-3.

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale B
zondag 18 november 2012 - 14:30u

Deze reportage wordt U aangeboden door:
cofiac_ boekhoudkantoor_ninove_banner.PNG

VCE Houtem - KVK Ninove 1 - 4

Collectief sterk KVK Ninove overklast VCE Houtem

De thuisploeg was in de beginfase niet zinnes zich zomaar weg laten te spelen. Na amper een vijftal minuten speeltijd werd Ninove al verwittigd door M. De Paepe, die zijn lobbal uit een schuine hoek over Callebaut tegen de verste paal zag strandden. De Kloppers voelden nattigheid en begonnen beter te combineren, onder het impuls van Bellon en Uyttenhove werd er een vrije trap versierd net buiten de zestien. De vrije trap van Uyttenhove week af op een verdediger en de 0-1 was een feit.
Even later ging Van Den Branden diep op rechts, deze legde terug bij Uyttenhove die staalhard voorlangs schoot. Seconden later was het wel raak, Schiettecat zorgde voor de dubbele voorsprong. 0-2 De vreugde was echter van korte duur, bij de spelherneming profiteerde De Paepe van het concentratie verlies bij de bezoekers (die nog in de roes van de 0-2 verkeerden), De Paepe ging door de as van de verdediging, en prikte de aansluitingstreffer mooi buiten het bereik van Callebaut tegen de touwen. 1-2 Met nog een vijftal minuten voor de koffie werd een knal van diezelfde De Paepe door Callebaut uit de haak gehaald.
Net voor rust ontbonden de kloppers nog eens hun duivels, bij een mooie uitgespannen aanval over links, werd Haelterman onderuitgehaald aan de hoek van de zestien. De vrije trap Van Uyttenhove, naar de verste paal, werd door de mee opgerukte Van Poelvoorde, keihard overhoeks binnengekopt. 1-3

De tweede periode was Ninove heer en meester, het controleerde en prikte regelmatig. De thuisploeg kwam met momenten sterk uit de hoek door enkele snedige tegenaanvallen, maar de goed geoliede machine van Merckx hield achteraan de deur op slot, het gaf geen kansen meer weg. Moulart dirigeerde zijn verdediging met ijzeren hand. Ninove voetbalde nog enkele kansjes bij elkaar via Geeroms, Haelterman en Schiettecat die een berenpartij speelde. Callebaut moest nog eens plat op een poging van Klaas Wille. Even na het uur loodste Uyttenhove, de bedrijvige Haelterman binnendoor richting doel, Haelterman zette de kers op de taart en prikte zelfverzekerd de 1-4 cijfers op de bordjes. Het was over and out voor de thuisploeg. Ninove controleerde de wedstrijd verder uit. Net voor affluiten werd nog een poging van Van Den Branden van de lijn gekeerd door Stalpaert. Het bleef 1-4.

2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 021.PNG : 2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 033.PNG

2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 050.PNG : 2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 155.PNG

2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 160.PNG : 2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 227.PNG

2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 258.PNG - 2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 285.PNG

2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 328.PNG : 2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 333.PNG

2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 377.PNG : 2012-2013_vce_houtem_kvk_ninove_1-6_18nov12 398.PNG

VCE Houtem: G. De Cubber, K. Bovendaerde, W. Van Damme, D. Govaert, K. Van Lippevelde, M. Verhoeven, L. Casteur, K. Wille, J. Permentier (62’ N. Annaert), D. Delplace, M. De Paepe (75’ R. D’Hondt), ? (75’ M. Stalpaert).

KVK Ninove: C. Callebaut, G. Van Den Branden, N. Van Poelvoorde, D. Standaert (67’ N. Rooms), L. Uyttenhove (75’ G. Timmerman), Y. Bellon, Y. Kazi, J. Haelterman (77’ J. Louahrani), D. Geeroms, N. Schietecat, N. Moulart.

Doelpunten: 12’ Lino Uyttenhove 0-1, 15’ Niels Schietecat 0-2, 16’ Marijn De Paepe 1-2, 45’ Niels Van Poelvoorde 1-3, 64’ Jens Haelterman 1-4.

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de provinciale D
Zondag 11 november 2012 14:30u

VJ Baardegem - Panters Okegem 0 - 0

Ondanks drie rode kaarten pakt Okegem een verdiend punt bij een onmondig Baardegem.

Het eerste prikje kwam er na balverlies bij de thuisploeg, Ciubotariu glipte door de as van de verdediging maar plaatste het leer naast. Schot uit de tweede lijn van De Rom ging over. Aan de overkant ging een kopbal van Van Den Houte op vrije trap van Daeleman over. In het tweede kwartier viel er niets te beleven. Op het halfuur moest Schaumans plat op een schuiver van Kevin Sergoynne. Even voor rust werd er op vrije trap een doelpunt geclaimd door de bezoekers, (bal al dan niet over de doellijn) maar de scheids had een aanvallende fout gezien, het bleef 0-0 na een teleurstellende vertoning.

In de tweede periode was het wachten tot het uur tot er enige animo in het spel kwam. Van Den Houte zette zich door op links, De Waer zijn tackle was te laat onder het oog van de scheids, die hem prompt zijn tweede geel onder de neus duwde. Drie minuten later werd Ciubotariu voor een wissel naar de kant geroepen door de coach, maar dit gebeurde volgens de scheids niet snel genoeg. Het wegwerp gebaar na aanmaning van de scheids, leverde Ciubotariu zijn tweede geel op, de kersverse papa, Jeroen Van Den Stockt die klaarstond om in te vallen mocht terug plaatsnemen in de dug-out. Vijf minuten voor tijd kreeg het icoon Gunther Vanderperren, ook nog een tweede geel te verwerken, na een te late tackle op de pas ingevallen doorgebroken Kevin Van Eeckhout. Van een wedstrijd was er totaal geen sprake meer. Met 8 tegen 11 moest Okegem de laatste minuten terugplooien. Net voor affluiten kreeg Daniel Nwora de ultieme kans op de winninggoal voor de thuisploeg, maar deze besloot van dichtbij naast. Okegem pakte verdiend een punt bij een onmondig Baardegem.

2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 057.PNG : 2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 110.PNG

2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 135.PNG : 2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 160.PNG

2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 210.PNG : 2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 221.PNG

2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 254.PNG : 2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 259.PNG

2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 285.PNG : 2012-2013_vj_baardegem-o_okegem_0-0_11nov12 291.PNG

VJ Baardegem: G. Bombeeck, G. De Meersman, M. Putteman (75’ D. Nwora), F. Van Lippevelde, N. De Smet, K. Van Den Houte (85’ K. Van Eeckhout), M. Wigy, O. Daeleman, K. Sergoynne, D. Van Rampelbergh, T. De Braeckeleer.

P. Okegem: S. Schoumans, T. De Bolle, P. Boeykens, O. Lamme, G. Vanderperren, C. Vansteen (90’ J. Van Outrive), D. Siubotariu, K. Baetens (80’ J. Van Den Stockt), W. De Rom, K. De Waer, J. Godderie.

Doelpunten: geen.

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de klasse
Zaterdag 13 oktober 2012 20:00u

SK Terjoden-Welle - KE Appelterre 2 - 2

Terjoden-Welle morst met de kansen, Appelterre pakt verdiend punt.

Na amper drie minuten speeltijd mocht de thuisploeg al juichen wanneer Vits verschroeiend uithaalde van de hoek van de zestien, zijn schot verdween in de verste haak, buiten het bereik van Heiremans tegen de netten. 1-0
Een halfuur lang drukte de thuisploeg de tabakplanters op eigen helft terug, de ene kans na de andere stapelde zich op. Coppens kreeg een opgelegde kans maar besloot naast. Even later kreeg Salvi de unieke kans om de voorsprong te verdubbelen maar Heiremans pareerde. Keymolen zonderde Donkor af voor doel, maar deze mistte zijn schot.
Op het halfuur de eerste maal Appelterre aan het kanon met een knal van Sonck maar zijn vizier stond nog niet op scherp. Vier minuten later was het wel raak, Fransaert zette zich door op rechts, paste tot bij de vrijgelopen Sonck die verschroeiend uithaalde van de zestien, Reynaert had het nakijken. 1-1
Aan de overkant, sloeg even voor de rust een kogel van Vits andermaal tegen de paal. Luttele seconden later haalde Perreman nog een bal van de lijn.

De tweede periode begon met een uitgelezen kans voor de thuisploeg, een vrije trap van Vits, op de rand van de zestien werd door een uitstekend keepende Heiremans uit de haak geranseld. Appelterre nam het roer in handen en ging op zoek naar de voorsprong. Even voor het uur ging Witpas aan de haal, deze legde terug tot bij Serbest die nipt over knalde.
In het vierde kwartier slalomde Sonck zich tussen drie verdedigers op rechts, verzond het leer naar de tweede paal waar Fransaert laag overhoeks binnenschoot. Reynaert beroerde nog het leer nog op de doellijn, maar de grensrechter stond goed opgesteld en valideerde het doelpunt. 1-2
Terjoden voelde de bui hangen en zette nu alles op alles. Een loeier van Coppens werd door Heiremans tegen de deklat getikt, de rebound werd gemist door Donkor. Met nog een kwartier op de klok lukte het Terjoden dan toch, Coppens zette de bordjes in evenwicht. 2-2
Vijf minuten voor affluiten knalde Versyp nog tegen de paal. Onmiddellijk daarop ging Sonck nog maar eens diep op rechts, zette voor tot bij Vandenberghe die naast besloot. Net voor affluiten schoot Versyp van dichtbij de winninggoal voor de thuisploeg naast. Het bleef 2-2 in een uiterst aangename wedstrijd.

2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 049.jpg : 2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 077.jpg

2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 095.jpg : 2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 117.jpg

2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 160.jpg : 2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 189.jpg

2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 204.jpg : 2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 216.jpg

2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 322.jpg : 2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 407.jpg

2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 453.jpg : 2012-2013_SK_Terjoden-Welle-KE_Appelterre_2-2_13okt12 619.jpg

SK Terjoden-Welle: Reynaert, Donkor (85’ Verplancke), Keymolen, Salvi, T’Jampens, Coppens, Vits, Karamanis (70’Vander Linden), Maldrie, Pauwels, Moreels (62’ Versyp).

KE Appelterre: Heiremans, Issam, Perreman, Witpas, Sonck, Kulkens (85’ Hooghe), Moucheron, Fransaert (78’ Van Santen), Serbest, Dauoud (87’ Nguekan), Vandenberghe.

Doelpunten: 3’ Vits 1-0, 34’ Sonck 1-1, 60’ Fransaert 1-2, 75’ Coppens 2-2.

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciaal
Zondag 30 september 2012 15:00u

SK Lebeke-Aalst – KVK Ninove 0 – 6

SK Lebeke- Aalst maatje te klein tegen een ontketend KVK Ninove

De eerste twintig minuten was het aftasten voor beide teams tot de verdediging van Lebeke-Aalst in de fout ging, Standaert profiteerde van deze aarzeling en dropte een loepzuivere lob over de uitgekomen Van Daele tegen de netten. 0-1
Ninove schakelde een tandje bij en het doelpuntenfestival kon van start gaan, Even na het halfuur haalde Haelterman op rechts de achterlijn, verzond het leer naar de tweede paal waar Tiebaut maar binnen te tikken had. 0-2
Enkele tellen later werd Tiebaut foutief onderuit gehaald in de zestien. Tiebaut plaatste het leer van de stip, buiten het bereik van Van Daele. 0-3
Bellon kreeg nog een opgelegde kans maar besloot over. Even voor het rustsignaal floot de scheids een tweede strafschop na fout op Tiebaut, ditmaal zette Geeroms de elfmeter feilloos om. 0-4

In een overbodige tweede helft controleerde Ninove de wedstrijd. Uyttenhove wrong zich de zestien binnen, maar werd foutief geblokt. De scheids wees opnieuw naar de stip. Uyttenhove plaatste het leer, maar Van Daele zat in de goeie hoek.
Een pegel van Youcef Kazi werd mooi uit de hoek gehaald door de thuisgoalie, uit de daaropvolgende hoekschop werd het intikken van Thiebaut van de lijn gehaald door Thielemans.
Ninove nam even gas terug tot een kwartier voor het einde Bellon, Thiebaut afzonderde, die zijn derde van de namiddag in het mandje legde. 0-5
Enkele tellen later bediende diezelfde Bellon zijn maatje Tiebaut opnieuw, deze maal trof Tiebaut de paal.
Met nog een achttal minuten op de klok zette Slagmulder zich door op links, legde terug tot bij de goedgevolgde Kazi, die heerlijk binnenschoot. 0-6

SK Lebeke-Aalst: Van Daele J, D’Haeyer S, Thielemans J, Geeroms T, De Rijck P, Van Der Linden P, De Mey G, Roelandt J, Van Den Brande P, Havigumana J-M, Schiettecatte B. invallers: Van Droogenbroeck K, Bosman J, Dubois G, Diallo T.

KVK Ninove: Callebaut C, Van Den Branden G, Van Poelvoorde N, Van Belle R, Standaert D, Uyttenhove L, Bellon Y, Haelterman J, Geeroms D, Thiebaut G, Slagmulder M, invallers: Kazi Y, Van Berlamont G, Moelart M, De Dobbeleer S.

Doelpunten: 24’ Davy Standaert 0-1, 35’ Gunter Thiebaut 0-2, 40’ Gunter Thiebaut 0-3 (pen), 44’ David Geeroms 0-4 (pen), 75’ Gunter Thiebaut 0-5, 82’ Kazi Youcef 0-6

2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 050.PNG : 2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 066.PNG

2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 098.PNG : 2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 101.PNG

2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 112.PNG : 2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 127.PNG

2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 170.PNG : 2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 188.PNG

2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 234.PNG : 2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 248.PNG

2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 268.PNG : 2012-2013 SK Lebeke-Aalst - KVK Ninove 0-6 30 sept 12 386.PNG

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de nationaal
Zondag 16 september 2012 15:00u

SK Terjoden-Welle - VC Jong Lede 0 - 1

Jong Lede pakt gouden driepunter bij buur Terjoden

In een flauwe partij met weinig of geen kansen haalde Lede het met het kleinste verschil van een zwak Terjoden.

Amper opgewarmd of Terjoden stak een neus aan het venster, een snelle doorbraak door de as van de defensie liet Coppens een opgelegde kans liggen om zijn team vroeg in de wedstrijd op voorsprong te zetten.
Aan de overkant een uitbraak van Ben Ayad en Kabeya, die het leer richting Corlivain dropt, deze schoot onbesuisd hoog over.
De Schepper haalde verrassend uit op doel, Reynaert moest alles uit zijn kast halen om het leer van onder de lat te tikken.
Even voor de rust een vrije trap aan de rand van de zestien voor de thuisploeg. De Rouck krulde het leer laagscherend rond de muur maar Van Overbeke was bij de pinken.

Na amper 7 minuten in de tweede periode kreeg Coppens de kans om van dichtbij de score te openen, maar verwaste de unieke kans op de voorsprong.
Terjoden poogde iets hoger te gaan spelen maar het ontbrak aan snelheid om een opening te vinden in de stugge verdediging van de bezoekers.
Op het uur een perfect uitgespannen aanval van Jong Lede. Ben Ayad met de perfecte voorzet richting De Schepper die niet aarzelde om de netten bol te zetten. 0-1 Enkele tellen later kopte Polfliet over. De Schepper met een schot uit een scherpe hoek, zijn poging zoeft voorlangs.
Met nog twintig minuten op de klok ging een kopbal van Van De Bossche nipt naast. De Rouck poogde nog een paar individuele acties maar liep zich telkens dood op de sterke verdediging van de bezoekers.
De thuisploeg was nergens. Coppens kreeg nog een kansje maar deze besloot naast. Terjoden kon geen vuist meer maken om de opgelopen achterstand op te halen. Het bleef 0-1 na een slaapverwekkende vertoning.

2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 045 : 2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 068

2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 143 : 2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 150

2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 194 : 2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 203

2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 255 : 2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 263

2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 269 : 2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 414

2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 529 : 2012-2013 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 0-1 16 sept 12 560

SK Terjoden-Welle: Reynaert, Lambrecht, Donkor (64’ Vits), Keymolen (73’ Vander Linden), T’Jampens, Coppens, De Meyer (46’ Salvi), Maldrie, Pauwels, Versyp, De Rouck

Jong Lede: B. Van Overbeke, B. Malfroy, K. Wellens, J. Polfliet, T. De Kegel (90′ M. Lauwaet-Pieren), K. Van Den Bossche, T. Corvilain, T. De Schepper, I. Ben Ayad, P.Kabeya (88′ D. Meert), Y. Deppé (80′ Y. Banow)

Doelpunt: 59’ De Schepper 0-1

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de nationaal
Zaterdag 08 september 2012 15:00u

VC Dames E Aalst A - Dames Standaard Luik B 1 - 2

‘Dames Eendracht Aalst na onterechte hoekschop onderuit in blessuretijd.’

Een spannende wedstrijd van een strijdlustig Aalst tegen een gedreven Standaard Luik eindigt in mineur voor de thuisploeg.

Het eerste gevaar kwam er op hoekschop voor de bezoekers, een de bal werd hard in de zestien geschoten waar een speelster het leer met de hand beroerde, maar de scheids liet verder spelen.
Even later moest Duprez in de voeten van de doorgebroken Dessers.
Aalst prikte vervaarlijk terug via Aerts en Van Den Steen maar hun pogingen mistten richting.
Even na het kwartier was het dan toch raak. Een bal werd van links laagscherend voor doel gebracht waar de opgerukte De Jaeger het leer met buitenkant voet in doel devieerde. De Ajuinen stonden op voorsprong.
Lang duurde dit echter niet. Amper vijf minuten later hingen de bordjes terug in evenwicht. Boumarat werd diep op rechts gestuurd, deze kapte zich mooi tussen twee verdedigsters vrij, en plaatste de bal uit een scherpe hoek in de verste hoek tegen de netten. Duprez had het nakijken. Standaard drukte een tiental minuten de ajuinen op eigen helft maar kwam niet tot kansen. Aalst was even de kluts kwijt maar herstelde het evenwicht. Op slag van rust ontbrak het Aalst aan het nodige geluk, Donadoni met een lob van de zestienmeterlijn, haar poging strandde op de dwarsligger.

Bij de start van de tweede periode werd er langs beide kanten voorzichtig gezocht naar de tweede treffer maar deze bleef uit. Buiten een poging uit de tweede lijn van De Jaeger en een kopbal op doel waren de ajuinen op verdedigen aangewezen.
Met nog twintig minuten op de klok werd bij Standaard Nelissen in de strijd gegooid, deze trok het tempo van de bezoekers de hoogte in met uiterst scherpe aanvallen. Het vierde kwartier was het pompen of verzuipen voor de ajuinen, ze moesten noodgedwongen terugplooien en rekenen op de counter, die er af en toe uit kwam, maar de scherpte vooraan ontbrak.
Bij een poging van de bezoekers werd de bal na een geharrewar in de kleine rechthoek van de lijn gekeerd door Aerts.
Toen iedereen zich berustte met het gelijke spel ging de bij Standaard de pas ingevallen Linotte nog één maal diep op rechts, haar poging ging voorlangs over de achterlijn. Iedereen dacht dat de wedstrijd ten einde was maar de scheids was van mening dat de bal nog aangeraakt werd door een Aalst verdedigster. Standaard kreeg een hoekschop, de kort gegeven hoekschop werd door Linotte naast getrapt, maar opnieuw wees de scheids onterecht naar de hoekschopvlag. Deze corner werd hard naar de eerste paal gegeven waar Dony Sabrina (a la Company) voor haar (mannetje) staalhard binnenkopte. Aalst zat onverdiend op de knieën. De Ajoinen zaten in zak en as.

2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 029 - 2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 064

2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 171 - 2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 195

2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 250 - 2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 270

2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 280 - 2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 324

2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 410 - 2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 432

2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 500 - 2012-2013 Dames VC Aalst A - Dames Standaard Luik 1-2 8 sept 12 504

VC Dames E Aalst A: Duprez Barbara, Gillis Ellen, Donadoni Tecla, Meysman Lisa, Aerts Kim, Van Hauwermeiren Bouke, Wouters Leen, De Jaeger Elien, De Rijck Saskia (60’ Biebaut Ellen), Van Den Steen Annelies, Van Fraeghem Katrien (80’ Arijs Inge)

Dames Standaard Luik B: Wallez Manon, Dinon Magali, Stoumont Severene ( 85’ Dona Sabrina), Mignon Melanie, Boumarat Ibtissam, Munt Anne (70’ Nelissen Elien), Verbruggen Jasmien, Dessers Iris, Marinulck Maurane, Blave Justine (80' Linotte Eve), Verdonck Celine.

Doelpunten: 16’ De Jaeger Elien 1-0, 21’ Boumarat Ibtissam 1-1, 92’ Dona Sabrina 1-2

Volledige foto-reportage te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1e provinciale
Zondag 02 september 2012 15:00u

SV Voorde - RC Lebbeke 2 - 3

2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 007 - 2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 013

Goalgetter Van Impe (L) nekt Voorde

Het mag niet zijn voor Voorde, opnieuw lukte het niet hun zwarte beest Rapide Lebbeke op de knieën te krijgen. Voor de vijfde keer op rij beet Voorde tegen opponent Rapide Lebbeke met het kleinste verschil in het zand. De thuisploeg kon geen verlengstuk breien aan het schitterende Bekerparcours en de koelbloedige bezoekers zetten zowat iedere kans om in een doelpunt.

Voorde trok meteen het laken naar zich toe, maar de bezoekende verdediging stond als een paal boven water. Toen Vanderhaegen aan de haal ging vond hij Peter De Pauw aan de overkant, deze poeierde de bal loeihard onder de lat (0-1). Amper een minuut later kreeg Yannick Van Impe een uitstekende kans om de voorsprong te verdubbelen maar knalde onbesuisd over. Even na het kwartier was alles te herdoen. Jonathan Paerewyck loodste met een slim balletje binnendoor Raymon De Blander door de buitenspelval en Malfait had het nakijken (1-1). Beide ploegen kozen voor de lange bal en daar wisten de verdedigers wel raad mee. Net voor de koffie kopte Van Impe een voorzet van Lendert Putteman op Ots. Op slag van rust zette P. De Pauw een snelle aanval op, Putteman devieerde de bal tot bij goalgetter Yannick Van Impe die als een duivel uit een doosje afrondde en opnieuw mochten de bezoekers juichen. (1-2)

Amper vijf minuten na de koffie koffie zorgde diezelfde Van Impe voor de veilige voorsprong, een aarzeling in de defensie werd koelbloedig afgestraft door Van Impe die zijn tweede van de namiddag tegen de netten dropte. De bezoekers gingen door op hun elan maar een loeier van P. De Pauw ging een metertje over de kruising. Op het uur reageerde Voorde, via De Blander die een voorzet van Asselman echter ver over liftte. De thuisploeg zette alles op alles op zoek naar de aansluitingstreffer en die kwam er ook. Nicky De Gussemé strafte een misverstand in de bezoekende verdediging koel af (2-3). Rapide was even van slag en ontsnapte aan de gelijkmaker toen Norbert Haba-Kolie een vrije trap vijf minuten voor tijd onbegrijpelijk naast kopte. In blessuretijd katapulteerde Steven De Pauw een aflegger van broer Peter nog staalhard over doel.

2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 103 - 2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 130

2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 134 - 2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 170

2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 184 - 2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 210

2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 233 - 2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 267

2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 304 - 2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 411

2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 474 - 2012-2013 SV Voorde - RC Lebbeke 02sept12 2 - 3 650

SV Voorde: Ots, Moreels, Hellebaut (87’ Torrekens), Paerewijck, De Blander, De Rouck, De Swaef, Aissa (23’ De Gussemé), Asselman, De Taeye, Haba-Kolie.

Rapide Lebbeke: Malfait, Rusabana, J. De Visscher, S. De Visscher (61’ Wauters), Putteman (85’ Vierbergen), De Saedelaere, P. De Pauw, Vanderhaegen (76’ Scheerlinckx), Van Impe, S. De Pauw, De Winne.

Doelpunten: 8’ P. De Pauw 0-1, 18’ De Blander 1-1, 45’ en 50’ Van Impe 1-2 en 1-3, 77’ De Gussemé 2-3

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook dendersportgroep (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de klasse
Zondag 29 april 2012 15:00u

SC Eendracht Aalst - FCV Dender EH 0 - 0

Dender redt het niet, verdict: Volgend jaar in derde.

Voor Dender was de opdracht heel simpel, WINNEN, zo niet, kon het een heel slecht weekend worden.
Vital Borkelmans startte met Tom Vandenbossche in doel, de jongelingen Tirpan en Verhasselt stonden in de verdediging.

De wedstrijd begon vurig met kansen langs beide zijden. Het was duidelijk dat Dender geen geschenken zou krijgen.
In de vijfde minuut kwam Janis Coppin een ietsje te kort om een vrije trap van Janssens in doel te verlengen. Een unieke kans temeer daar Tienen op Boussu Dour al vrij vroeg op achterstand was gekomen.
Een schot van Cousin ging over doel. Thiebaut legde terug op Coppin, zijn trap gaat over doel.
Een verre trap van Cousin wordt door Vandenbossche knap gepakt.
Beide ploegen creëerden nog enkele kansjes maar geraakten niet voorbij de keeper.
Het moest dan maar gebeuren tijdens de tweede helft. Een schot van Joren Dom ging maar net voorlangs.
Een verre uittrap van Vandenoortgaete, Tom Vandenbossche kon Crispijn van een doelpunt houden. Een aanval via Dom en Coppin werd door de keeper gestopt.
Een carambole via de paal stierf in de handen van Tom Vandenbossche. Ondertussen liep er verontrustend nieuws binnen uit Boussu Dour waar Tienen er op drie minuten tijd in slaagde om een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 voorsprong, Dender met beide voeten in derde klasse!
Dender probeerde nog en een kopbal van Gunter Thiebaut werd van de lijn weggehaald.
Het doelpunt dat redding of degradatie betekende lukte net niet.
Dender zakt zo, na een seizoen met veel gelijke spelen en veel “net niet”, naar derde klasse, iets waar weinig supporters in het begin van het seizoen rekening meer hielden.
Toch zijn dit de realistische feiten en heerst er nu in de Dender- rangen algehele ontgoocheling. Dender moet nu opnieuw timmeren aan de terugweg…
SC Eendracht Aalst beëindigt z'n eerste seizoen in Tweede Klasse op een mooie zevende plaats.

Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 280 - Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 330

Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 368 - Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 373

Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 379 - Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 421

Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 489 - Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 504

Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 507 - Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 526

Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 578 - Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 580

Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 619 - Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 661

Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 664 - Dendersport - SC E Aalst- FCV Dender EH 29-4-2012 0-0 755

SC Eendracht Aalst: Kevin VD Noortgaete, Niels De Schutter Pedrag Filipovic, Laurent Depoitre, Bas Vervaeke (76' Alteron Balaj), Bob Cousin, Ewen Verheyden, Samuel Crispyn, Gigli Ndefe (46' Ken Van Damme), Thomas Van Renterghem (56' Jonathan Yombo Kanangila), Kristof Kestens.

FCV Dender EH: Tom Vandenbossche, Joren Dom, Cor Gillis, Niels De Loof, Mathias Verhasselt, Michael Tirpan (70' Jorgo Waeghe), Julien Jadot (73' Steve Bael), Daan Vaesen, Philippe Janssens (87' Steven Jacobs), Janis Coppin, Gunter Thiebaut.

Doelpunten: Geen

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3de klasse
Zaterdag 14 april 2012 13:00u

# # # AALSTERSE AJUINEN NAAR 2DE KLASSE # # #
Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4
Ajuinen geven der een lap op in Brakel....

Olsa Brakel - VC Dames Eendracht Aalst 2 - 4

AALSTERSE AJUINEN NAAR 2DE KLASSE
Evy De Smet scoort 100ste doelpunt van de competitie voor Aalst.

Eerste grote kans was er na amper vier minuten speeltijd, Evy De Smedt werd diep gestuurd maar de plaatselijke goalie ging gepast in de voeten.
Van Den Steen kreeg een mooie schietkans maar het vizier stond nog niet op scherp.
Tecla Donadoni sneed zich de zestien binnen, legde breed waar Lisa Meysman uit een scherpe hoek, het leer gekruist binnenknalde.
Even later werd Annelies Van Den Steen foutief gestopt in de grote rechthoek. Van Den Steen zette de elfmeter feilloos om. Aan de overkant schoot Leen Montens nog over.

De tweede periode gingen de bezoekers direct op zoek naar de derde en geruststellende treffer, maar het was de thuisploeg die kon milderen op een counter, Leen Montens gaf Brakel enige hoop. Lang duurde de euforie echter niet, amper twee minuten later antwoordde Annelies Van Den Steen met een mooie treffer.
Nu was het al Aalst wat de klok sloeg. Van alle kanten werd de thuisgoalie op de korrel genomen, de kansen stapelden mekaar op, met als inzet het 100ste doelpunt van de competitie te scoren.
Een plaatsbal van Saskia De Rijck strandt op het kruis. Even later zoefde een loeier van Lisa Meysman rakelings over. Aan de overkant werd een kopbal van Inneke Vincke van de lijn gekeerd door Kim Aerts.
Na twee pogingen van een uiterst gedreven Evy De Smet was het de derde keer toch raak. De 1-4 stond op de bordjes, en het honderdste doelpunt op de tabellen van de club.
Nu was het vooral genieten, het balletje rond spelen was de boodschap. De applausvervangingen konden van start gaan.
Net toen iedereen op het laatste fluitsignaal van de scheids wachtte, was er even concentratie verlies achteraan, Herregodts profiteerde van deze misser en bracht haar team op 2-4, tevens de eindstand van deze partij. Het feestje kon beginnen.

Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 035 - Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 076

Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 085 - Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 213

Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 238 - Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 326

Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 419 - Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 451

Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 512 - Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 564

Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 683 - Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 796

Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 865 - Dendersport - Olsa Brakel - VC Dames E. Aalst 14-4-2012 2-4 862

K. Olsa Brakel: Uytterhaggen Lana, De Cubber Kimberly, Ruttens Veerle, Voye Yorka (38’ Willems Froukje), De Pessemier Leen, Fontaine Nathalie, Vincke Inneke, Montens Leen, Dekens Jana, Herregogts Youna,

VC Dames Eendracht Aalst: Sorgeloos Sara, Aerts Kim, De Rijck Saskia, Wouters Leen (84’ Ryckewaert Candy), Van Schelvergem Astrid, De Plus Sofie, De Smedt Evy, Van Den Steen Annelies, De Jaeger Elien (80’ Goossens Kaat), Donadoni Tecla (72’ Van De Velde Wendy), Meysman Lisa.

Doelpunten: 10’ Lisa Meysman 0-1, 12’ Annelies Van Den Steen 0-2 (pen), 48’ Leen Montens 1-2, 50’ Annelies Van Den Steen 1-3, 75’ Evy De Smedt 1-4, 90’ Youna Herregodts 2-4


Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de provinciale C
Zondag 01 april 2012 15:00u

JONG GERAAARDSBERGEN KAMPIOEN

Dendersport - Jong Geraardsbergen - KAMPIOEN 2011 - 2012

Jong Geraardsbergen – Wit-Zwart ’93 2 – 0

Het venijn zat hem in de staart.

Jong Geraardsbergen, deed wat het moest doen, winnen van Wit-Zwart'93, maar het heeft heel wat moeite gekost om bezoekers op de knieën te krijgen. Het tweede doelpunt van de zekerheid viel pas in de 85min.

Amper afgetrapt en de thuisploeg gaf al een eerste prik, Groeninckx zette zich door op links, zwiepte het leer voor doel waar De Nie rakelings naast kopte.
Aan de overkant zette Van Daele een lage schuiver voor doel, Van Boterdael kwam een voetje te kort om af te drukken.
Even later ging De Nie op wandel door de verdediging van de thuisploeg, maar zijn poging op doel was te zwak om Holderbeke te verschalken.
Op het halfuur werd een collectieve aanval van de bezoekers net niet afgerond door De Spiegeleer, deze vond een goed keepende Holderbeke op zijn weg.
Bij de thuisploeg mikte De Beuf nog over.

De tweede periode werd er vooral bikkelhard geknokt op het middenveld, beide ploegen hadden de schrik te pakken, een doelpunt tegen te krijgen. Buiten een schot(je) van De Spiegeleer in het vierde kwartier kregen de toeschouwers niks te zien. Even voor het uur een vrije trap voor de thuisploeg net buiten de zestien. Broodcoorens knalde via de muur in hoekschop. De daaropvolgende hoekschop trapte Broodcoorens het leer naar de tweede paal waar De Raedt keihard binnenkopte. Jong Geraardsbergen was virtueel kampioen met nog een halfuur op de klok. Aan de overkant kopte De Beule op voorzet van Corthals nipt over het doelhout.
Even later werd bij de bezoekers na een hard duel, De Meu gekwetst afgevoerd naar de kleedkamer.
Jong Geraardsbergen schakelde het laatste kwartier een tandje bij, op zoek naar de geruststellende tweede treffer, en die kwam er even voor affluiten, na een geharrewar voor doel., was het uiteindelijk de ingevallen Aubeeck die zijn team naar 3de provinciale schoot.

Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 042 - Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 062

Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 069 - Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 070

Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 112 - Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 124

Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 163 - Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 206

Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 283 - Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 297

Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 417 - Dendersport - Jong Geraardsbergen - Wit Zwart 01-4-2012 2-0 442

Jong Geraardsbergen: W. Holderbeke, F. Derck, A. Daneels, S. Van Daele, K. Vandercammen, F. De Beuf, N. Broodcoorens, L. De Raedt, K. De Nie, N. Mattijs, N. Groeninckx. bank: J. De Roeck, J. Aubeek, T. Deslagmeulder, T. Martens.

Wit-Zwart: B. Van Der Haegen, J. De Saedeleer, P. Hertelee, P. De Sterck,Y. Lammers, S. Neufkens, K. De Meu, Y. Van Boterdael, O. Daeleman, K. Corthals, K. De Spiegeleer. bank: J. Leirens, G. Soetinck, T. De Beule, M. Heymans.

Doelpunten: 55’ Lars De Raedt 1-0, 85’ Jordy Aubeeck

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3de provinciale D
Zondag 25 maart 2012 15:00u

VK Nederhasselt – SK Aaigem 3 – 0

Nederhasselt te sterk voor een mak Aaigem.

Kris De Glas mag zich terecht de matchwinnaar noemen met zijn drie doelpunten.

Na enkele minuten stak de thuisploeg al de neus aan het venster, Horlet haalde uit een scherpe hoek, hard uit op doel, maar Coppens ging gepast plat, hij redde met een prachtsafe.
Enkele tellen later ging Vernis op wandel, zijn voorzetschot belande op de dwarsligger. De goed gevolgde De Glas was er als de kippen bij om het af te rondden. Een knal van Vernis zoefde nipt over. Aan de overkant ging De Roeck aan de haal op links, legde breed richting Beeckmans maar deze kwam een voetje te kort om af te drukken. Even na het halfuur op een inworp ter hoogte van de zestien, De Glas nam aan en draaide zich mooi vrij, hij plaatste een gemeten krulbal mooi naast de verste paal binnen. 2-0

De tweede periode poogde Aaigem de bakens te verleggen, de thuisploeg moest even terugplooien maar kwam onder geen enkel beding in gevaar. Er werd vooral hard geknokt op het middenveld, het spel werd ruwer, zelfs op het randje af. Even na het uur werd Aerts diep op rechts gestuurd, deze bediende aan de overkant de vrijstaande De Glas, die maar binnen te tikken had, en meteen zijn derde doelpunt van de namiddag potte. De frustratie bij de bezoekers werd nog bestraft met een rode kaart voor Raes, na een te late tackle op Aerts. Een wanhoopsknal van Beeckmans vloog hoog over. Net voor affluiten trof de pas opgekomen De Schamphelaere nog de dwarsligger. De stand bleef ongewijzigd.

Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 042 - Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 050

Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 095 - Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 113

Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 121 - Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 141

Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 146 - Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 155

Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 172 - Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 199

Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 228 - Dendersport - VK Nederhasselt - SK Aaigem 25-3-2012 3-0 237

VK Nederhasselt: Motte, Aerts, Van Goethem, Duwaerts, Marginet (84’ Benabderrahmane), Vernis, De Bruyne, Horlait, De Glas, Wylock (86’ Vainqeur), Ankaert (88' Deschamphelaere)

SK Aaigem: Coppens, Van Den Steen, Yahiya, De Roeck, Raes, Dhondt (75’ Eeckhout), De Vuyst, Beeckmans, Fahy, De Smet (60’ Eeckhout), Callebaut.

Doelpunten: 9’, 34’ en 66’ De Glas Kris 1-0, 2-0 en 3-0.

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de provinciale D
Zondag 18 maart 2012 15:00u

KRC Haaltert - FC Mere 2 - 1

KRC Haaltert wint derby, ondanks twee uitsluitingen, wedstrijd eindigt met negen tegen elf.

De wedstrijd werd met tien minuten vertraging op gang gefloten door scheidsrechter Geert Van Bocxlaer, deze was namelijk zijn uitrusting vergeten mee te brengen.

De eerste prik was er voor de thuisploeg via De Pril, die werd afgezonderd in de kleine rechthoek, maar Raes ging gepast in de voeten.
Aan de overkant werd een strakke voorzet, net niet aangeroerd door Phillips, om binnen te schuiven Phillips kwam een paar centimeters te kort.
Buyl ging in de fout aan de zestien, en De Vlieger ging aan de haal richting Raes, deze had geen schijn van kans op de plaatsbal van De Vlieger.
Mere liet de kopjes niet hangen en ging onmiddellijk op zoek naar de aansluiting. Een poging van Coppens uit de tweede lijn, zoefde over.
Even later werd een lage schuiver van Diallo met de vingertoppen weggetikt door Stichelmans. Even voor rust werd een afgeweken vrije via Dhondt uit de winkelhaak gehaald door Stichelmans, de bal scheerde rakelings over het kruis. De daaropvolgende hoekschop werd door Stichelmans mooi gepareerd.

In de beginfase van de tweede periode was het vooral aftasten, Mere nam schoorvoetend de wedstrijd in handen, stelselmatig verhoogden ze de druk, op zoek naar de aansluiting. Op het uur werd de doorgebroken Coppens onderuit geschoffeld door De Koker, die zijn tweede geel onder de neus werd geduwd, De Koker mocht vroegtijdig de douches opzoeken.
Een vrije trap via Van Keymolen stierf in de muur. Enkele tellen later baande Dhondt zich een weg, de zestien binnen, Naessens trok de noodrem. De scheids wees naar de stip, Coppens zette de elfmeter feilloos om..
Even later snelde Diallo de zestien binnen maar Stichelmans ging gepast in de voeten. De druk van Mere was haast onhoudbaar maar scoren lukte niet. Op een tegenaanval werd De Vlieger op wandel gestuurd, deze haalde op links de achterlijn en legde het leer tot bij de vrijstaande De Pril, die Raes het nakijken gaf.
Amper afgetrapt, of de thuisgoalie Stichelmans moest terug alles uit zijn kast halen op een laagscherend schot van Ôzkan. Met nog vijf minuten op de klok kreeg thuisspeler Jallow nog rood voor een te late sliding op Diallo. Mere kon de laatste minuten tegen negen man het tij niet meer keren, de stand beef ongewijzigd.

 KRC Haaltert - FC Mere

Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 004 - Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 030

Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 044 - Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 063

Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 077 - Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 098

Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 134 - Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 185

Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 212 - Dendersport - KRC Haaltert - FC Mere 18-3-2012 2 - 1 273

KRC Haaltert: Stichelmans, Laurenz, Van Vreckem, Nerinckx (46’ Van Den Broeck), Naessens, Jallow, De Koker, Biebaut, Van Den Broeck Kari (70’ De Pauw Tomothy), De Pril (88’ De Pauw Dimitri), De Vlieger.

FC Mere: Raes, Eeman, De Loy, De Roock (60’ Ôzkan), Van Keymolen, Troch, Coppens, Dhondt, Buyl (12’ Matthijs, 92’ Minnoot), Phillips, Diallo.

Doelpunten: 10’ De Vlieger 1-0, 69’ Coppens 1-1 (pen), 80’ De Pril 2-1.

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale
Zondag 11 maart 2012 15:00u

SK Lebeke-Aalst – Dikkelvenne 0 - 3

SK Lebeke-Aalst maatje te klein

Het was wachten tot het kwartier om de leider echt aan het werk te zien. De Smet baande zich een weg door de verdediging van Lebeke-Aalst, hij slalomde zich tussen drie verdedigers de zestien binnen waar het een koud kunstje bleek om de openingstreffer tegen de touwen te deponeren.
Aan de overkant zoefde een poging van Roelandt rakelings over. De thuisploeg kwam nog een paar keer aan de zestien van de bezoekers maar de laatste pas leek telkens zoek.
Even voor rust knalde De Moor voor de bezoekers, van de zestienmeterlijn pal op de vuisten van Van Daele.

De tweede periode kon niet beter beginnen voor de bezoekers, met een dubbele voorsprong via De Seeghers, die een afvallende bal na een verre inworp, van net buiten de zestien, tegen de netten joeg.
Dikkelvenne controleerde, Lebeke-Aalst zette alles op alles en ging heel hoog spelen maar de afwerking ontbrak. De beste kansen waren er nog voor de bezoekers via de counter. Met nog een twintigtal minuten op de klok zette De Vreeze de kers op de taart met een rake afstandsknal. De kopjes van de thuisploeg zakten zienderogen. Net voor affluiten werd nog een doelpunt van de bezoekers afgekeurd, (over het waarom was geen duidelijkheid). Lebeke-Aalst werd gewogen en te licht bevonden, tegen een te sterk Dikkelvenne.

Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 025 - Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 029

Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 034 - Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 040

Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 049 - Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 059

Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 078 - Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 107

Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 142 - Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 175

Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 183 - Dendersport - SK Lebeke-Aalst - Dikkelvenne 0-3 11-3-2012 205

SK Lebeke-Aalst: Van Daele, Thielemans, Geeroms Tim, Geeroms Thomas (68’ Lemmens), Cardoen 63’ Clinckspoor), De Rijck, De Prez, Roelandt, D’Haeyer, De Mol, Prekadini (58’ De Gieter).

Dikkelvenne: Hadzihasanovic, Seghers (87’ Poupaert), De Vreeze, De Rho, Moerman, Adam (80’ Leclueyse), Lauwenrijns, Eeckman, De Moor (75’ Verschuere), Basijn, De Smet.

Doelpunten: 16’ De Smet 0-1, 52’ Seghers 0-2, 70’ De Vreeze 0-3.

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1ste provinciale
zaterdag 25/02/12 - 19:30u

CARNAVALWEDSTRIJD

Deze reportage wordt U aangeboden door:
BOEKHOUDKANTOOR COFIAC NINOVE

KVK Ninove – KSV Sottegem 1 - 1

Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 1 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 2 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 3

Ninove en Sottegem delen de punten.
Beide teams vergaten het af te maken.

Voor de 500-tal toeschouwers was het amper vijf minuten wachten om uit de bol te gaan. Bij de carnavalvierende Ninovieters dacht men aan een walk-over maar niets bleek minder waar. Het werd bibberen en beven.

Ninove schoot gedreven uit de startblokken, na amper vijf minuten bediende Moock de vrijstaande Nechelput in de zestien, deze plaatste het leer onhoudbaar tegen de netten. Het kon niet mooier beginnen voor ‘de kloppers’.
Ninove bleef de touwtjes in handen houden op zoek naar de tweede treffer. Sottegem moest laten begaan, al voetbalde het zich geleidelijk beter in de wedstrijd. Het stak af en toe een neusje aan het venster via Melckebeke en Mertens. Bij Ninove kreeg Torrekens nog een opgelegde kans maar Balcaen zat er gepast tussen. De beste kans was er nog voor de bezoekers, even voor rust werd Daneels in de tang genomen in de zestien, deze schreeuwde om een strafschop, maar kreeg prompt een gele kaart onder de neus geduwd door scheidsrechter Millad Sofian. Op slag van rust werd Sottegem dan toch beloond om hun aanvalsdrift. Van de zestien schoot Spraengers door een bos van benen de gelijkmaker binnen.

De tweede periode was het Sottegem die het speloverwicht claimde. Callbaut moest plat op een laagscherend schot van Porrez. Aan de overkant kwam Torrekens oog in oog te staan met Balcaen, die gapast in de voeten ging. El Gouch met een knal op doel, Callebaut redde spectaculair. Even later werd Van Den Branden onderuit geschoffeld in de zestien maar ook nu gaf de scheids geen kik. Met nog een kwartier op de klok dribbelde Nechelput zich een weg naar doel maar zijn schot mistte richting. De spannendste fase in deze tweede periode was er voor de bezoekers; In de kleine rechthoek van Ninove was het bibberen alom toen El Gouch van dichtbij een opgelegde kans van dichtbij op een speler van Ninove knalde, in de herneming plaatste hij het leer via de vingertoppen van Callebaut ongelukkig tegen de paal, waar Van Belle de meubelen kon redden voor de aanstormende Makonga.
Toen iedereen er zich bij neerlegde dat de wedstrijd gespeeld was toverde Nechelput een staaltje van zijn kunnen uit zijn mouwen, deze ging gezwind op links de zestien binnen plaatste het leer gekruist naar de verste hoek, maar zag zijn poging ongelukkiglijk tegen de paal strandden. Het bleef 1-1.

Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 4 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 5

Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 6 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 7

Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 8 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 9

Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 10 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 11

Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 12 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 13

Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 14 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 15

Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 16 - Dendersport - KVK Ninove - KSV Sottegem 1-1 25-2-2012 17

KVK Ninove: Callebaut Christophe, Van Den Branden Glenn, Van Belle Ruben, Belon Yves ( Bellemans Jeroen), Kazi Youcef, Torrekens Michael, De Cooman Steve, Nechelput David, Timmerman Glenn (85’ De Roeck Jelle), Van Poelvoorde Nils, Moock Niels.

KSV Sottegem: Balcaen Steven, Sprangers Brecht, De Middeleer Jasper, Ruysschaert Pieter-Jan, Hinderman Mattias, Danneels Frederick (71’ De Buyst Davy), Melckebeke Maarten, Porrez Yils, Mertens Lennart, El Gouch Youssef, Makonga Tata Geatan

Doelpunten: 5’ Nechelput David 1-0, 45’ Sprangers Brecht 1-1

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1ste provinciale
zondag 19/02/12 - 15:00u

KRC Bambrugge – KSV Geraardsbergen 2 - 1

'Tom De Moerloose (B) zorgt voor vuurwerk in de laatste minuut'

De eerste periode was het twintig minuten wachten op enig (gevaar) van de thuisploeg. Een gekruiste voorzet van Keymolen werd door Remon in één tijd op de slof genomen maar mistte richting. Even later aan de overkant waaide een poging van Heereman over. Een snelle inworp van Pruyt naar Van Slembrouck, die over knalde. Net voor rust werd een vrijschop van Standaert mooi gepareerd door De Temmerman.

Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 131
Tijdens de rust werd het omgeploegde terrein met de grove middelen opnieuw speelklaar gemaakt.

De tweede periode begon met een snedige aanval van de bezoekers, Van Der Beck met een omhaal maar De Temmerman stond pal. Aan de overkant haalde Remon zwaar uit maar ook Wittenberg liet zich niet verrassen. De Coninck werd de zestien ingestuurd, kapte de laatste man uit maar Wittenberg ging gepast in de voeten. Even na het uur werd een collectieve aanval van Bambrugge beloond. Na een eerste poging van Haelterman raakte het leer niet uit de zestien en het was uiteindelijk Keymolen die als een duivel uit een doosje kon binnenprikken. 1-0 Onmiddellijk daarop kreeg Schiettecatte de kans op de gelijkmaker maar De Temmerman zat er gepast tussen. Enkele tellen later kopte Standaert keihard in, maar met een superreflex redde de thuisgoalie opnieuw de meubelen. Aan de overkant moest Wittenberg plat op een schot van De Durpel. Met nog vijf minuten op de klok kwam er dan toch de verdiende gelijkmaker. Machtelinck stuurde van rechts een gekruiste bal naar de tweede paal waar Standaert onhoudbaar binnen kopte. 1-1
Toen iedereen dacht dat de eindscore op het bord stond, besliste De Moerloose er anders over. Met nog één minuut op de klok schoot Haelterman op Wittenberg, de afvallende bal werd door De Moerloose van net buiten de zestien loeihard in de verste winkelhaak gekegeld. Wittenberg had geen schijn van kans. 2-1 De vreugde kon niet op in het kamp van Bambrugge. Geraardsbergen baalde.

KRC Bambrugge: De Temmerman, De Moerloose, Keymolen (84’ Van De Vijver), Wantens (90’ Van Den Berghe), Arnolis (56’ Van Wijnendaele), De Vis, De Coninck, De Durpel, Haelterman, Remon, Rooms.

KSV Geraardsbergen: Wittenberg, Pruyt (81’ Cools), De Vuyst, De Wannemaeker, Heereman, Van Slembrouck, De Couvreur, Machtelinck (88’ Reubens), Van Der Beck, Schiettecatte, Standaert

Doelpunten: 65’ Keymolen 1-0, 85’ Standaert 1-1, 89’ De Moerloose 2-1

Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 021 - Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 026

Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19 - Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 043

Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 081 - Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 096

Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 105 - Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 140

Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 182 - Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 234

Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 276 - Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 348

Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 357 - Dendersport - KRC Bambrugge - KSV Geraardsbergen 2-1 19-2-2012 397

 

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
Dames - 3de nationale
zaterdag 21/01/12 - 14:30u.

VC Dames Eendracht Aalst – Dames Zulte-Waregem 1 – 1

2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 011-dames rangschikking speeldag 15 22-01-2012 -2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 012

Doelvrouw Limke Meerschaert redt punt voor Zulte-Waregem.
Ajuinen geven voorsprong weg in 88 minuut.

Het eerste kwartier was het vooral aftasten van beide teams, al waren het de bezoekers die het eerst een neusje aan het venster staken via De Vos met een knal die rakelings over zoefde. Even later een poging over links, Badie zonderde De Rijcke af voor doel maar deze mistte volledig haar schot.
Aan de overkant, een snelle prik van De Jaeger, haar poging werd afgeblokt door Windels. Aalst kwam geleidelijk, onder het sterke spel van Sofie De Plus en Elien De Jaeger meer opzetten, het parkeerde zich de laatste minuten voor rust op de helft van de tegenstrever. Een diepe bal van rechts werd strak voor doel gegooid waar een speelster van de bezoekers het leer met de hand roerde. Scheidsrechter Baudart aarzelde niet en de bal ging onvermijdelijk op de stip. Van Den Steen trapte de elfmeter mooi in de rechterbovenhoek binnen. 1-0

Amper afgetrapt in de tweede periode of De Jaeger kreeg een opgelegde kans om de score te verdubbelen, maar deze besloot te zwak op doel, in de handen van Meerschaert. Enkele tellen later, een loeier van De Smet werd mooi gepareerd door Meerschaert. Aan de overkant ging Van Hooren gezwind tussen alles en iedereen, het was uiteindelijk Aerts, die deze rush net buiten de zestien stopte. Op het uur een knal van De Smet vloog richting kruis, maar Meerschaert redde opnieuw de meubelen voor de bezoekers. Met nog een kwartier op de klok, vrije trap van 30 meter via Wouters, strandde tegen de paal, in de rebound knalde Van Den Steen nipt naast. Zulte gaf zich niet gewonnen en zette alles op alles. Een knal van De Vos werd door Decuypere met een superreflex in hoekschop geduwd. De Ajuinen plooiden terug en loerden vooral op de counter, maar dit zou hen nog zuur opbreken. Toen iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld was, vergaten ze achteraan de aalvlugge Badie, die in een kluwen van speelsters, aan de rand van de hoek aan de zestienmeterlijn uithaalde op doel, het leer week af op een verdedigster van Aalst en verdween in de verste hoek binnen. Decuypere had het nakijken. 1-1 De ajuinen knutselden in de blessuretijd nog een mooie aanval in elkaar maar opnieuw vonden ze Meerschaert op hun weg. Het bleef 1-1. Al bij al een terechte uitslag in deze mooie aangename topper.

2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 059 - 2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 086

2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 091 - 2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 118

2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 128 - 2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 138

2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 145 - 2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 151

2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 241 - 2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 284

2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 295 - 2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 330

2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 376 - 2011-2012 VC Dames Aalst - Dames Zulte-Waregem1 - 1 21jan2012 406

E. Aalst: Els Decuypere, Kim Aerts, Inge Arijs (72’ Kaat Goossens), Evy De Smedt, Annelies Van Den Steen, Elien De Jaeger, Saskia De Rijck, Astrid Van Schelvergem, Sofie De Plus, Leen Wouters, Lisa Meysman (30’ Wendy Van De Velde).

Zulte-Waregem: Limke Meerschaert, Pauline Windels (65’ Eline Nollet), Jolien Badie, Alissa Loncke, Elle Decorte, Jana Vanhooren, Julie Devos (57’ Tess Veegaete), Charlien Vereecke (82’ Astrid Van Damme), Lindsey De Rijcke, Anke De Vos, Sofie Van Hoorem.

Doelpunten: 44’ Anelies Van Den Steen 1-0 (pen), 88’ Jolien Badie 1-1.

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1ste provinciale
zondag 15/01/12 - 15:00u.

SV Voorde – KVK Ninove 2 – 2

Spanende derby eindigt in gelijkspel

Het eerste gevaar was er voor de thuisploeg, een pegel van Aïssa zoefde millimeters over de dwarsligger. Aan de overkant werd de op wandel gestuurde Kazi, foutief onderuit gehaald aan de hoek van de zestien. De daaruit vloeiende vrije trap werd door Vandenbranden in één tijd binnen gedevieerd. 0-1
Voorde was even verbijsterd maar herstelde vlug het evenwicht, Ninove moest terugplooien. Bij een belegering op het doel van Ninove moest een uistekend spelende Callebaut tot drie maal toe alles uit zijn kunnen halen, op snedige doelpogingen via Aïssa, Asselman en De Taeye, maar deze geraakten niet voorbij Callebaut. Op een hoekschop van Evrard knalde de vrijstaande De Blander het leer in één tijd buiten het bereik van de Ninoofse goalie. 1-1
Een voorzet schot van Delplace, over alles en iedereen strandde boven op de deklat.
Even voor de rust claimde Voorde terecht een strafschop na een duidelijk handspel van Moock in de kleine rechthoek, de scheids liet onbegrijpelijk doorspelen.

In de tweede periode ging Voorde op zoek naar de winnende treffer. Op vrijschop, kopte Asselman keihard richting kruis maar alweer redde Callebaut de meubelen voor de kloppers. Enkele tellen later strandde een knal van Evrard op de vuisten van Callebaut. Op aangeven van Evrard schoot Leirens in één tijd op doel maar Callebaut was er opnieuw. Op een tegenaanval schoot Van Berlamont voorlangs. In het vierde kwartier knalde De Taeye een opgelegde kans buiten het bereik van Callebaut in doel. 2-1
Met nog een kwartier op de klok zette Ninove het slotoffensief in. Het moegestreden Voorde moest terugplooien, Ninove ging gezwind op zoek naar de gelijkmaker. Een doelpunt via Van Berlamont werd afgekeurd. Bij Ninove voelden ze zich bestolen maar even later was het wel raak. Torrekens met een actie over links bereikte Vandenbrande die niet aarzelde om de bal tegen de netten te jagen. 2-2 Voorde kon geen vuist meer maken om alsnog de overwinning in de wacht te slepen. Het bleef 2-2.

2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 081 - 2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 102

2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 160 - 2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 196

2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 200 - 2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 213

2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 222 - 2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 250

2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 264 - 2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 285

2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 308 - 2011-2012 SV Voorde - KVK Ninove 2 - 2 15jan2012 337

SV Voorde: Verschelden, Moreels (72’ De Swaef), Hellebaut, De Paepe, Leirens, Evrard, De Blander, Aïssa, Guillemaere (23’ Delplace), Asselman, De Taeye.

KVK Ninove: Callebaut, Van Den Branden, Van Droogenbroeck, Kiekens, Bellon, Kazi, Torrekens, Timmerman (74’ De Rouck), Van Poelvoorde, Moock, Van Berlamont (90’ Bellemans).

Doelpunten: 10’ Vandenbranden 0-1, 22’ De Blander 1-1, 70’ De Taeye 2-1, 77’ Vandenbranden 2-2

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de provinciale D
zondag 08/01/12 - 14:30u.

VJ Baardegem – Standaard Denderleeuw 1 – 2

Denderleeuw haalt het, na hard zwoegen.

In de eerste periode nam leider Denderleeuw het heft in handen met enkele snedige aanvallen via De Rijck, Verlent en Bammens, maar de verdedigers van Baardegem waren op hun hoede. De eerste grote kans was er voor Dumont maar zijn poging werd van de lijn gekeerd. Even later was het wel raak voor de leider, De vrijstaande Sonck mocht vrij aanleggen in de zestien, Bombeek had het nakijken. 0-1. Op het uur zoefde een knal van De Vos nipt over de dwarsligger. Baardegem kwam er af en toe eens uit met een paar schuchtere tegenaanvallen, echter zonder gevaar, maar het kwam wel opzetten. Een knaller van thuisspeler Sergoynne scheerde net over de dwarsligger. Aan de overkant kreeg Van Den Eede een opgelegde kans maar besloot op Bombeek.

In de tweede periode werd er tot het uur heel afwachtend geacteerd, Sergoynne van links, maar zijn bal ging in het zijnet. Baardegem begon er in te geloven en begon aanvallender te spelen met de pas ingevallen Nwora, die de aanzet was tot de gelijkmaker, een strakke voorzet werd met de hand weggezet in de zestien. Stafschop voor de thuisploeg. Van Lippevelde nam de taak op zich en prikte de gelijkmaker vanop de stip binnen. Enkele tellen later kreeg Mathaev zowaar de opgelegde kans in de zestien op voorsprong maar wachtte te lang om af te drukken. Baardegem kreeg nog enkele kansen maar deze mistten richting. Net als iedereen zich berustte op een gelijk spel kwam er een snelle uitbraak van de leider over links, de bal werd in een kluwen van spelers de zestien ingestuurd waar Verlent in twee tijden het leer buiten het bereik van Bombeek frommelde. 1-2. Onmiddelijk daana kreeg Van Den Haute de kans op de gelijkmaker maar zijn poging ging nipt naast. Net voor affluiten was er nog enige consternatie in de kleine rechthoek van de bezoekers, toen het en na wat trek en duwwerk leek te ontaarden in een veldslag, besloot de scheids wijselijk een einde aan de wedstrijd te maken. Bij het binnengaan van de kleedkamers bedacht scheids Mertens, Bombeek en Bammens nog met rood.

2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 017 - 2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 023

2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 054 - 2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 071

2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 081 - 2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 097

2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 166 - 2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 209

2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 228 - 2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 239

2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 336 - 2011-2012 VJ Baardegem - Standaard Dznderleeuw 1 - 2 08jan2012 340

VJ Baardegem: Bombeeck Gerrit, Van Campenhout Mario, Van Lippevelde Filip, Gits Jordi, Van Den Haute Kevin, Den Eede Jeroen, De Meersman Kenny (69’ Nwora Daniel), Van Den Berghe Kjell (60’ Mataev Tagir), De Braekeleer Tim, Sergoyne Kevin.

Standaard Denderleeuw: Chavatte Jimmy, Van Meert Peter, Dujacqnier Koen, Bammens Kristof, Huismans Mathieu (90’ Bammens Diederik), De Vos Enrico, Sonck Hendrik (60’ Asselman Kris), De Rijck Stefan, De Vos Quinten (86’ Rees Julien), Verlent David, Dumont Stefaan.

Doelpunten: 15’ Sonck H. 0-1, 70’ Van Lippevelde F. 1-1 (pen), 88’ Verlent David 1-2.

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de klasse
zaterdag 10/12/11 - 20:00u.

FCV Dender - Eendracht Aalst 2 - 2

E. Aalst geeft 0-2 voorsprong weg

Het ‘Van Roystadion’ was, met 4.800 toeschouwers - waaronder 1.600 Aalst- supporters, vrij goed gevuld. Scheidrechter van dienst was Christophe Delacour.

De wedstrijd kwam rustig opgang. Geen van beide ploegen kon onmiddellijk na het fluitsignaal zijn stempel op de wedstrijd drukken waardoor het voetbal vooral op het middenveld plaats vond. In de vierde minuut liep Depoitre zich op de rechterflank goed vrij maar Dom kon zijn voorzet onschadelijk maken. Enkele minuten later was er gevaar aan de overkant maar een verdediger kon beletten dat Bengali van dichtbij, op een vrije trap van Waeghe van net buiten de zestien meter, op doel kon koppen. Na goed tien minuten spelen trok Eendracht Aalst de partij naar zich toe. Eerst werkte Dom een voorzet van Depoitre langs rechts weg en één minuut later blokte Bengali de zwakke voorzet van Galluci af. Op het kwartier kregen de supporters van Eendracht Aalst het doelpunt waar ze allang van droomden. De Raes ging goed plat en duwde de bal, op een schot van Cousin, in hoekschop. Bij de daaropvolgende hoekschop ging de verdediging van Dender volledig in de fout waardoor Verheyden na heel wat geharrewar in doel kopte, 0-1. De thuisploeg probeerde na het openingsdoelpunt van Aalst de score alsnog in evenwicht te brengen maar het toonde zich nooit echt gevaarlijk voor doel. In de eenentwintigste minuut was de voorzet van Dom veel te hard en één minuut later belandde de voorzet van Waeghe in de handen van doelman Van de Noortgaete. Opnieuw één minuut later was het opnieuw Aalst dat gevaarlijk voor de dag kwam maar De Schutter kopte een vrije trap van dichtbij net naast. Na vijfentwintig wedstrijdminuten kwam de piepjonge Jadot in een goede schietpositie te staan maar zijn schot miste kracht. Één minuut later liet diezelfde Jadot zich opnieuw opmerken. Hij kapte zich tot twee maal toe goed vrij, zette goed voor maar vond geen enkele medespeler present voor doel. Dender geloofde opnieuw in zijn kansen en gingen gretig opzoek naar de aansluitingstreffer. In eerste instantie ging Bengali voor doel, op een hoekschop van Artz, onder de bal door en even later kon Coppin met het hoofd de goede voorzet van Jadot voor doel niet verzilveren. Diezelfde Coppin kopte in de zesendertigste minuut ook nog een hoekschop van Artz aan de eerste paal over. Net voor rust stopte Wille, volgens de scheidsrechter, een aanval foutief af waardoor ref Delacour zonder twijfel naar de stip wees. Ex- Dender speler Filipovic plaatste de bal heel rustig en secuur in de rechter onderhoek. Dender ging rusten met een pijnlijke 0-2 achterstand tegen de ‘Ajoinen’.

Bij aanvang van de tweede wedstrijdhelft begon Dender aanvallend aan de wedstrijd. Eerst werkte een verdediger de voorzet van Janssens weg en één minuut later kopte Dom na een hoekschop van Artz net voorlangs. In de vijftigste minuut wakkerde het vuur bij Eendracht Aalst opnieuw aan. Een resem aan kansen volgden maar zowel De Raes als de verdediging toonde zich keer op keer attent. Eerst kon Dom met een zuivere sliding de aanval van Podevijn langs links afstoppen en even later trapte Galluci van dichtbij, op een voorzet van Podevijn, onbegrijpelijk voorlangs. Tussen de Aalsterse aanvallen door kon Dender toch even tegen prikken maar de voorzet van Dom belandde in de handen van de doelman. Aanvoerder Artz belette even na het uur, dat Depoitre op een goede voorzet van Cousin aan de tweede paal kon binnenkoppen. De ommekeer in de wedstrijd vond plaats met nog twintig minuten op de klok. Vandenheede, die enkele minuten eerder ingevallen was ten koste van Droessaert, deed de Dender harten sneller slaan toen hij op een vrije trap van Artz de bal achterwaarts over doelman Noortgaete binnenkopte, 2-1! Niet alleen de spelers van Eendracht Aalst maar ook de meegereisde supporters waren ontzettend van slag. Dender geloofde er opnieuw volledig in. Eendracht Aalst wist niet wat hen overkwam en zou alsnog bezwijken onder de druk. In de drieënzeventigste minuut trapte Coppin dé kans van zijn leven onbegrijpelijk over en twee minuten later ging het schot van Vandenheede in de handen van de doelman. Tien minuten voor affluiten ging een fenomenale vrije trap van Artz net naast de haak en zes minuten voor tijd kopte Wille van dichtbij, opnieuw op een vrije trap van Artz, volledig fout op de bal. Toen de Eendracht supporters de overwinning al aan het vieren waren, maakte Gillis in de blessure tijd daar prompt een einde aan. Gillis die zich goed vrijspeelde tikte heel secuur de bal voorbij doelman Van De Noortgaete. 2-2 Spelers, supporters, bestuursleden, technische staf en de medewerkers gingen door het dolle heen! Eendracht Aalst droop ontgoochelend af richting Pierre Cornelisstadion en bij Dender….. werd er gefeest tot in de vroege uurtjes. Bron: FC Dender.

2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 119 - 2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 539

2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 589 - 2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 600

2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 731 - 2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 735

2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 801 - 2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 845

2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 874 - 2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 888

2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 926 - 2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 939

2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 1004 - 2011-2012 FCV Dender EH - E Aalst 2 - 2 10dec2011 1027

FCV Dender: De Raes, Dom, Wille, Gillis, Artz, Droessaert (58' Vandenheede), Jadot (67' Voets), Bengali, Coppin, Janssens (85' De Ly), Waeghe.

E. Aalst: Van Der Noortgaete, De Schutter, Filipovic, Depoitre, Podevijn, Galluci (83' Gbarssin), Cousin (86' Crispyn), Verheyden, De Castro, Van Renterghem (60' Vervaeke), Kestens.

Doelpunten: 14' Verheyden 0-1, 45' Filipovic 0-2, 70' Vandenheede 1-2, 93' Gillis 2 - 2

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3de provinciale D
zondag 04/12/11 - 14:30u.

VC Ressegem – SV Ressegem 4 – 2

VC Ressegem - SV Ressegem

Verdiende overwinning

De Groot en Sterlin (VC) nekken SV binnen de minuut.

Na de eerste opgezette aanval door de thuisploeg, werd na amper zeven minuten speeltijd de openingstreffer al aangetekend via De Groot, die zich mooi vrij kapte in de zestien en het leer in de veste hoek, buiten het bereik van Caeyman deponeerde. De thuisploeg mocht al juichen. 1-0
Enkele tellen later gebeurde authentiek dezelfde spelfase, maar ditmaal was Caeyman attent.
Aan de overkant ging Saeys diep op rechts, zette voor tot bij Clinckspoor die over besloot. Even later probeerde Saeys het met een schot uit de draai, maar zijn bal ging de mist in. Voor de thuisploeg kreeg De Groot een opgelegde kans, maar zijn doelpoging miste richting. Op een afvallende bal schoot bezoeker Clinckspoor hoog over. Even voor de rust suisde een knal van Saeys nipt naast de kruising. Op slag van rust lukten de bezoekers toch de verdiende gelijkmaker via Daem. 1-1

Na de koffie was de eerste gerichte aanval voor de thuisploeg, een poging van Sterlin werd door Caeyman met de vuisten ontzet. In de rebound prikte Blanken opnieuw de voorsprong op de bordjes. 2-1
Lang duurde de euforie echter niet, want twee minuten later hingen de bordjes opnieuw in evenwicht via Van Wezemael, die zijn schot via de paal en rug van een verdediger tegen de netten zag verdwijnen. 2-2
Toen hapten beide teams even naar adem, maar op het uur kwam er de ultieme versnelling van de thuisploeg.
Binnen zestig seconden maakten ze de buren koudweg af via een wondermooi doelpunt. Sterlin zonderde met een fraaie lob, het leer tot bij Kevin De Groot, die op zijn beurt een magistrale lob plaatst over bezoekende doelman Caeyman. 3-2
Het spel was amper hernomen of het was opnieuw raak. Balverlies bij de bezoekers, een gerichte aanval binnendoor werd via een fraaie goal afgerond door Kevin Sterlin. 4-2 De bezoekers kwamen deze opdoffer niet meer te boven, al deden ze er alles aan om terug te vechten, maar het was de thuisploeg die via de counter nog het gevaarlijkst was. De stand bleef ongewijzigd.

2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 040 - 2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 058

2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 085 - 2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 100

2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 109 - 2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 191

2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 295 - 2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 305

2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 351 - 2011-2012 VC Ressegem - SV Ressegem 4 - 2 04dec2011 396

 

VC Ressegem: Raveyots, Eeckhout, Malfroy (80’ Neckebroeck), Nachtegaele, Van Laetem, Meerman (46’ Uytteraegen), Vandesande, De Groot, Sterlin, Blanken (83’ Beerens).

SV Ressegem: Caeyman, Tajouri (65’ D’Haese Jens), Daem (75’ Van Impe Nils), Cobbaert, Van Wesemael, Sylla, Saeys, Maesschalck, Clinckspoor, Van Impe Michiel, Meert (65’ Cissé).

Doelpunten: 7’ Kevin De Groot 1-0, 45’ Fabian Daem 1-1, 53’ Stijn Blanken 2-1, 55’ Joachim Van Wezemael 2-2, 61’ Kevin De Groot 3-2, 62’ Kevin Sterlin 4-2.

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de nationale A
zondag 20/11/11 - 14:30u.

SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1

2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 507 - 2 -

2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 139 - 4de klasse A Terjoden op nr 1 - 20nov2011 - 2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 447

Verbluffend SK Terjoden-Welle alleen aan de leiding

In een zonovergoten Van Roystadion nam SK Terjoden-Welle voor 600 enthousiaste toeschouwers de maat van eerste achtervolger Harelbeke, onze denderploeg loopt met deze overwinning drie punten uit op eerste achtervolger Izegem.

De wedstrijd zat de eerste twintig minuten potdicht, geen van beide teams gaf een duimbreedte toe. Het eerste schot tussen de palen was voor de bezoekers, Rombaut knalde op de vuisten van Reynaert. De daaruit vloeiende hoekschop van Brewaeys werd door De Jonge rakelings naast gekopt.
Even later moest de plaatselijke goalie plat op een laagscherend schot van Krasmiqi. Aan de overkant gaat een poging van Coppens net over de kruising. Even na het halfuur werd Van Brabander diep op links aangespeeld, uiterst verrassend knalde eerdergenoemde op doel, Reynaert was totaal verrast door deze uithaal en mocht zich omdraaien. 0-1
Terjoden liet niet begaan, het ging een versnelling hoger spelen, met al heel vlug de gelijkmaker tot gevolg, via een persoonlijke actie van Donkor, die als een duivel uit een doosje de verdediging van de bezoekers oprolde en het leer mooi gekruist in het verste kruis binnen knalde. Vercruysse had het nakijken. 1-1

Na de koffie kregen we een gretige stormloop van de bezoekers te zien, Reynaert moest een paar keer gepast tussen komen, maar zonder echt gevaarlijk te zijn. De Blitz-start werd goed opgevangen door een sterke Terjodense verdediging. Een persoonlijke actie van Rombout op links, zijn schot ging voorlangs. Aan de overkant werd een knal van Maldrie op doel door Vercruysse onvoldoende ontzet, T’jambers was er als de kippen bij om deze misser af te straffen en plaatste de 2-1 op de bordjes.
Even na het uur werd Dutoit diep op links gestuurd, hij haalde laagscherend uit maar Reynaert redde spectaculair. Bij Harelbeke werden twee dubbele meters in de strijd gegooid, men hanteerde de lange bal op zoek naar de gelijkmaker. Terjoden kwam nog een paar keer goed weg maar het kwam niet echt meer in gevaar. De ruimte op het middenveld werd groter, en hier maakte de thuisploeg handig gebruik van. Op een collectieve uitbraak van de leider kreeg Donkor nog een unieke kans, Hij schoot in de draai het leer nipt naast de paal buiten. Net voor het einde nam Coppens, op assist van De Rouck alle twijfels weg en zette Terjoden op rozen. 3-1 Het feestje kon beginnen.

2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 023 - 2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 070

2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 071 - 2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 108

2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 150 - 2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 313

2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 371 - 2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 379

2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 425 - 2011-2012 SK SK Terjoden-Welle - SW Harelbeke 3 - 1 20nov2011 472

SK Terjoden-Welle: Reynaert, Lambrecht, Donkor (68’ Karamanis), T’jampers, Coppens (90’ Slagmulder), Vits (60’ Salvi), De Meyer, Maldrie, Pauwels, Moreels, De Rouck.

SW Harelbeke: Vercruysse, Breways (72’ Mestag), Claes, De Baere (Seynhaeve), De Meer (85’ Honore), De Jonghe, Krasniqi, Dutiot, Rombout, Meerschman, Van Brabander.

Doelpunten: 32’ Van Brabander 0-1, 39’ Donkor 1-1, 52’ T’jampens 2-1, 89’ Coppens 3-1.

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1ste provinciale
zondag 13/11/11 - 14:30u.

KRC Bambrugge – Eendracht Zele 1 –3

Bambrugge verliest van een efficient spelende leider

De thuisploeg begon rustig opbouwend aan de wedstrijd, de eerste bal tussen de palen was voor Van Den Bergh, die uithaalde op de vuisten van De Brouwer.
Aan de overkant trapte De Witte haarfijn een vrijschop voor het lokale doel waar Michels nipt naast besloot. Vier minuten later kregen we hetzelfde scenario maar nu was het El Mousati die de bal in het doel afrondde. 0-1 Een vrije trap van Van Laere werd door De Moerloose nipt naast gekopt.
Bij de bezoekers dribbelde Amazou zich vrij maar zijn schot werd door De Temmerman mooi gepareerd. Een minuut later bracht Fierens gevaar voor doel maar opnieuw redde de plaatselijke keeper in hoekschop. Net voor de koffie slalomde De Vis zich tussen drie verdedigers, de zestien binnen, zijn poging ging aan de verste paal buiten.

Bambrugge kwam gedreven uit de kleedkamer en ging onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker.
Amper afgetrapt of Van Den Bergh zag zijn voorzet schot op de dwarsligger stranden.
Aan de overkant kwam Amazou schietklaar in de gevarenzone en besloot op de keeper die de bal deed afwijken maar Sanchez was perfect gevolgd zodat de dubbele voorsprong een feit was. 0-2
Bambrugge zette nu alles op alles en trok ten aanval, Zele moest terugplooien, bij de thuisploeg liep alles perfect tot de zestien, maar daar liep het spaak.
Toch kwam Bambrugge met nog een twintigtal minuten te spelen terug in de wedstrijd via de aansluitingstreffer van De Moerloose. 1-2 Bambrugge bleef aandringen en zette het slotoffensief in, maar daardoor kreeg Zele nog de betere kansen via de tegenaanval. In blessuretijd werd het nog 1-3 via een persoonlijke actie van Amazou.

2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 289 - 2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 303

2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 345 - 2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 379

2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 1 - 2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 395

2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 528 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 362

2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 403 - 2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 452

2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 469 - 2011-2012 SK KRC Bambrugge - E Zele 1 - 3 13nov2011 512

KRC Bambrugge: De Temmerman, De Moerloose, Keymolen (80’ Schepens), Wantens, Haelterman (63’ Souffriau), De Vis, De Coninck, Van Laere, Remon, Van Den Bergh

E Zele: De Brouwer , Hallaert, El Mousati, Van Acker, De Witte, Michels, Pirelli ( 66’Salembier ), Sanchez, Charifi, Fierens ( 69’ De Caluwé, 88’ Smekens ), Amazou

Doelpunten: 14' El Mousati 0-1, 77' Sanchez, 0-2, 81' De Moerloose 1-2, 92' Amazou 1-3

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale
zondag 06/11/11 - 14:30u.

SK Lebeke-Aalst – FC Latem 3 – 1

SK Lebeke-Aalst pakt 1ste periode dankzij superklasse van goalie Peter Heiremans.

De wedstrijd was amper van start gefloten of Pennoit stuitte al op Heiremans. Enkele tellen later zoefde een vrije trap van Martens over. Op het kwartier werd Paelinck diep op rechts gestuurd, deze haalde laagscherend uit op doel. Heiremans was attent. Na een halfuur kregen we voor de eerste maal de thuisploeg in beeld met een poging van Van Isterdael, zijn schot van de zestien ging hoog over. Met nog een vijftal minuten voor de rust zette Nico Roelandt na een slecht ontzette bal van Vandewiele, het leer lateraal voor doel, de vrij ingelopen Gregory De Mol prikt de 1-0 tegen de netten.
Aan de overkant moest Heiremans plat op een laagscherende loeier van Martens, met de vingertoppen hield hij het leer van tegen de paal uit zijn doel. Even voor rust, op een schaarse tegenaanval werd Jelle Roelandt de zestien ingestuurd, deze prikte de bal tussen de benen van de bezoekende goalie in doel. 2-0

De tweede periode zagen we geprikkelde bezoekers aan het werk, in een tijdspanne van tien minuten moest Heiremans alles uit zijn kast halen om de aansluiting te voorkomen, pogingen van Paelinck, De Pruyt en een reuzenkans voor Penoit waren spectaculair maar Heiremans was niet te kloppen. Even voor het uur lukte het de bezoekers dan toch de verdiende aansluitingstreffer te scoren via Martens, na een mooie collectieve aanval. 2-1 Latem leek op weg om het tij te keren, de druk werd met de minuut groter, met nog enkele doelgerichte prikken van Van Den Bossche en De Puyt, maar deze vonden telkens de uitstekend keepende Heiremans op hun weg. Met nog zes minuten op de klok zag Coach Gits de bui hangen en voerde, met wat achteraf zou blijken, DE gouden wissel door. De moegestreden Jelle Roelandt mocht gaan rusten en werd vervangen door een geprikkelde Jonathan De Gieter. Balverlies op het middenveld bij het moegestreden Latem leidde tot de derde tegentreffer, De Gieter stond amper 30 seconden op het veld en toonde onmiddellijk zijn killersinstinct , door de winnende,- en geruststellende treffer voor een mak Lebeke-Aalst op het bord te plaatsen. 3-1 SK Lebeke-Aalst nam met deze felbevochten overwinning de eerste periodetitel in zijn reeks.

Deze reportage werd U aangeboden door: Rik & Guy Roelandt
:2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 369
VLOEREN ROELANDT STEVENS terlicht 28 9451 KERKSKEN Tel 053 83 85 80 - 83 69 89 - PLAKWERKEN ROELANDT GUY KERKSKEN

2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 026 - 2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 045

2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 054 - 2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 059

2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 076 - 2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 086

2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 152 - 2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 174

2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 178 - 2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 196

2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 228 - 2011-2012 SK Lebeke-Aalst - FC Latem 3 - 1 6nov2011 288

SK Lebeke-Aalst: Heiremans, Tielemans, Van Isterdael, Roelandt Nico, D’Haenens (82’ Geeroms), De Rijck, De Pre, Roelandt Jelle (84’ De Gieter), Van Impe, D’haeyer, De Mol

FC Latem: Van Melle, Helin, Haerens (75’ Mulu Gebrewold Baou), Vandewiele, Haeck, Varache, Paelinck, Van Den Bossche, De Pruyt, Pennoit, Martens

Doelpunten: 39’ De Mol 1-0, 44’ Roelandt 2-0, 57’ Martens 2-1, 84’ De Gieter 3-1

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3de provinciale
zondag 30/10/11 - 15:00u.

SK Denderhoutem – FC Bonanza 3 – 1

Ouderdomsdeken Marnik De Blander (45) geeft Bonanza voetballes.

De thuisploeg zette meteen de druk op de ketel. Na amper tien minuten was het al raak. De Blander stuurde Van Den Borre diep op links, deze zette laagscherend voor doel waar Malfroid de bal in één tijd, tegen de onfortuinlijke Lieven Geerts aanschoot, het leer verdween in eigen doel. 1-0
Kopstoot van Be Backer belandde van dichtbij in de handen van Van Der Biest. Aan de overkant probeerde een overdondert Bonanza de bakens te verzetten via Hoebeke, Bovijn en De Vlaminck maar mistten de finesse om af te werken.

De tweede periode ging van start met een bliksemschicht van Broodcoorens die foutief werd neergehaald. Stein De Backer stuurde de daarop vrije trap, naar de tweede paal waar de ongedekte Van Den Borre mooi gekruist binnenkopte. Even later zoefde een loeier van Detaille nipt langs de kruising.
Bonanza probeerde de bakens te verleggen maar het geraakte maar niet in de wedstrijd. Op het uur werd een doelpunt van Detaille afgekeurd, omdat een medespeler in de baan van het schot, buitenspel zou gestaan hebben. Hier kroop Bonanza door het oog van de naald. Broodcoorens kreeg een opgelegde kans maar besloot over. Aan de overkant kopte (van de zestienmeterlijn) Keone Perreman even na het uur, op hoekschop de aansluitingstreffer binnen. 1-2 Thuisportier Arijs misrekende zich volledig op de bal.
Bonanza vocht zich in de wedstrijd, het gooide alle registers open op zoek naar de gelijkmaker, met enkele mooie combinaties van De Vlaminck en Bovijn, maar de spitsen mistten de scherpte om het af te maken.
Een vijftal minuten voor affluiten schudde ouderdomsdeken De Blander (45), de rush van de namiddag uit zijn mouwen. Onvermoeibaar vertrok hij van eigen helft richting doel van de tegenstrever, zette vier man in de wind om vervolgens een assist af te leveren aan Detaille die zijn team en de grandioze inspanning van De Blander bezegelde met de doodsteek voor Bonanza. 3-1

2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 042 - 2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 049

2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 068 - 2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 083

2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 090 - 2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 100

2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 126 - 2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 191

2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 201 - 2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 204

2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 229 - 2011-2012 SK Denderhoutem - FC Bonanza 3 - 1 30okt2011 269

SK Denderhoutem: Wouter Arijs, Stijn De Meyer, Marnik De Blander, Tim De Pauw (40’ Kevin De Pauw), Sebastiaan Waegeman, Stijn De Backer, Stephen Malfroid (72’ Cedric De Pauw), Wesley Van Den Borre, Niels Broodcoorens (82’ Jo Renneboog), Kevin Detaille

FC Bonanza: Hans Van Der Biest, Keone Perreman, Haike Hoebeke, Tom Soenens, Timmy De Vuyst, Lieven Geerts, Joris Lenvain, Jordi Van Twembeke, S. De Vlaeminck, Kevin Moreels, Matthias Bovijn

Doelpunten: 10’ Lieven Geerts 1-0 (own), 46’ Wesley Van Den Borre 2-0, 65’ Keone Perreman 2-1, 85’ Kevin Detaille 3-1.

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale
zondag 23/10/11 - 15:00u.

SK Lebeke-Aalst – Munkzwalm 2 - 1

Efficiënt Lebeke-Aalst klopt de leider… twee kansen waren voldoende voor winst.

Amper afgetrapt of Heiremans moest al plat op een schot van Fouquet, de bezoekers lieten meteen zien waarvoor ze gekomen waren.
Enkele tellen later aan de overkant werd D’Haenens diep op rechts gestuurd paste het leer naar de tweede paal waar Pieter De Rijck ongedekt mocht binnenkoppen. 1-0
Op het kwartier een vrije trap voor de thuisploeg, Roelandt schoot van twintig meter pal op de vuisten van Lobert, in de herneming ging het schot uit de tweede lijn van De Gieter naast.
Van Impe met een loeier van dertig meter recht naar het kruis, de bal glipte door de handen van Lobert, gelukkig voor hem aan de goeie kant van de paal.
Even voor het halfuur werd De Ridder net buiten het strafschopgebied geveld, de daaropvolgende vrije trap werd in eerste instantie ontzet, maar in de voeten van bezoeker Haegeman die in één tijd de bal tegen de netten joeg. 1-1
Even later kregen Vekeman en De Ridder nog een mogelijkheid maar de verdediging van de thuisploeg stond als een blok.
Juist voor het einde van de eerste periode werd Foquet van de sokken gelopen in de zestien, maar de scheids gaf geen krimp. Hier kwam Lebeke-Aalst goed weg. Seconden later schoot Van Trimpont verassend hard op doel maar Heiremans was bij de pinken.

Het eerste gevaar in de tweede periode was er opnieuw voor de bezoekers, De Ridder knalde hard op doel maar zijn schot waaide nipt over het kruis.
Na een vrije trap aan de overkant belande het leer tussen het kluwen van benen, in het schietbereik van D’Haenens die niet aarzelde om de bal in één tijd in de linkerbenedenhoek te deponeren. 2-1
Lebeke-Aalst controleerde en brak geregeld uit met enkele snedige tegenaanvallen, Heiremans moest nog een paar keer alles uit zijn kast halen, op pogingen van Timperman en Fouquet maar hield de drie punten in het kamp van Lebeke-Aalst.

2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 036 - 2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 049

2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 088 - 2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 114

2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 115 - 2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 153

2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 161 - 2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 175

2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 191 - 2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 201

2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 215 - 2011-2012 SK LEBEKE-ALST - SK MUNKZWALM 23 okt 2011 2-1 271

SK Lebeke-Aalst: Heiremans, Tielemans, Van Isterdael (55’ Geeroms), Roelandt N, D’Haenens, De Rijck, De Pre, Roelandt J, De Gieter (72’ Prekadini), D’Haeyer, Van Impe (88’ Peleman).

SK Munkzwalm: Lobert, Van Trimpont (86’ Bonne), Claerhout, Goessens, Franceus, Haegeman, De Ridder, Den Tandt, Vekeman, Machtelinckx (55’ Timperman), Fouquet.

Doelpunten: 4’ Pieter De Rijck 1-0, 28’ Thomas Haegeman 1-1, 50’ Kim D’Haenens 2-1

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2de provinciale
zondag 16/10/11 - 15:00u.

VC Osta Meerbeke – KWIK Eine 0 – 3

Meerbeke een maatje te klein voor Eine

Na een kwartier van aftastend voetbal kwamen de bezoekers op voorsprong via Soenen, op aangeven van Vergalle. Aan de overkant ging een schot van De Safaria over. Enkele tellen later haalde Beerens hard uit op de vuisten van D’Haeseleer. Op een gesneden voorzet van De Praeter zoefde de kopbal van Vergalle nipt naast de paal.
Op het halfuur kapte Vergalle zijn mannetje uit op rechts, sneed naar binnen en plaatste het leer overhoeks tegen de touwen. Even later kreeg Jammeh een opgelegde kans om Meerbeke definitief uit te tellen, maar Verpaest ging gepast in de voeten.
Net voor de koffie ging een poging van Delahaye de mist in.

In de tweede periode was de eerste kans voor de bezoekers, op hoekschop van De Temmerman, trapte De Praeter in de draai, het leer nipt over de kruising. Aan de overkant waaide een pegel van Beerens millimeters over. De Nutte kreeg de kans op de aansluiting maar zijn poging ging voorlangs.
Vergalle poogde een plaatsbal die aan de verste paal buiten hobbelde. Op hoekschop werd een poging van de zestien door Beerens over geknald. Meerbeke plaatste nog een slotoffensief maar dit bracht geen aarde meer aan de dijk. In de slotminuut waren het de bezoekers die op een counter via Jammeh, de zware 0-3 cijfers op de bordjes plaatste.

VC Osta Meerbeke: Verpaelst Jeroen, De Brouwer Davy (70’ Guldemont Jens), Du Mongh Kim, Desert Stijn, De Coppel Steven, De Sa Faria Kevin, Delahaye Michaël (61’ Leirens Jurgen), Beerens Serge, Lievens Niels (46’ Payne Jurgen), De Nutte Kris, Vandenhoute Stijn.

KWIK Eine: D’Haeseleer Bjorn, Lauwerijns Jelle, Lauwerijns Jasper, De Praeter Niels (65’ Van Den Borre Nicky), De Groote Wesley, Jammeh Mattar, Soenen Laurens (68’ Van Den Broecke Bram), Vergalle Lieven, Pieters Brecht, De Temmerman Jan (72’ De Heester Matthias), De Cock Steven

Doelpunten: 15’ Soenen Laurens 0-1, 30’ Vergalle Lieven 0-2, 90’ Jammeh Mattar.

2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 004 - 2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 010

2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 021 - 2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 024

2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 071 - 2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 072

2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 079 - 2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 087

2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 094 -

2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 113 - 2011-2012 Osta Meerbeke - Kwik Eine 16 okt 2011 0-3 136

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1ste provinciale
zondag 09/10/11 - 15:00u.

KSV Geraardsbergen – KRC Bambrugge 1 – 2

Bambrugge breekt met de thuisreputatie van Geraardsbergen

Bambrugge nam een bliksemstart, na amper 3 minuten mocht Wittenberg zich al omdraaien. Vrije trap van De Durpel werd door Arnolis teruggelegd tot bij de vrijstaande Keymolen, die maar binnen te tikken had. 0-1 Amper een minuut later kreeg Keymolen de kans op een dubbele voorsprong maar mistte onbegrijpelijk. Aan de overkant werd een kort genomen hoekschop, in de zestien tussen een bos van benen in het doel gewriemeld door De Couvreur. 1-1
Op het kwartier enige consternatie in het kamp van Bambrugge toen prijsschutter Goossens na een duel schreeuwend van de pijn bleef liggen op de mat. Na enig werk van de verzorger moest Goossens uiteindelijk toch het veld verlaten met een knieblessure. De Jonge snaak Lars Wantens werd voor de leeuwen gegooid. Op het halfuur ging Vanderbeck op De Temmerman af, maar deze ging gepast in de voeten. Op voorzet van Merckaert schoot De Durpel van dichtbij over.

Na de rust was het slenteren tot een kwartier voor tijd om enig gevaar te bespeuren. Uit het niets werd een bal ontzet in de voeten van Keymolen net buiten de zestien, Keymolen haalde verassend loeihard uit op doel, zijn schot verdween in de linkerbovenhoek, Wittenberg stond aan de grond genageld. 1-2 Geraardsbergen ging op zoek naar de gelijkmaker, maar het was Bambrugge die nog het dicht bij een doelpunt kwam via Haelterman die zijn poging op de deklat zag strandden. Net voor affluiten kwam Wantens oog in oog te staan met Wittenberg maar bleef niet koelbloedig genoeg om af te werken. Het bleef 1-2

KSV Geraardsbergen: Michel Wittenberg, Frederick Pruyt (82’ Pieter Van Der Linden), Tommy De Vuyst, Kevin De Wannemaeker, Davy Standaert, Koen Heereman, Xander Van Der Beck, Kristof Vanslembrouck, Jonathan De Couvreur (73’ Lennert Machtelinckx), Igmar De Durpel, Brecht Merckaert (85’ Sven De Clercq)

KRC Bambrugge: Yannick De Temmerman, Tom De Moerlooze, Michaël Keymolen, Xavier Arnolis, Dries De Vis, Arne De Coninck, Kevin Goossens (15’ Lars Wantens), Bart De Durpel, Jens Haelterman (89’ Joachim Van Titelboom), Tom Rooms, Gregory Van Den Bergh

Doelpunten: 3’ Michaël Keymolen 0-1, 10’ Jonathan De Couvreur 1-1, 77’ Michaël Keymolen 1-2

2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 093 - 2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 115

2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 127 - 2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 139

2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 148 - 2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 151

2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 155 - 2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 166

2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 202 - 2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 210

2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 232 - 2011-2012 KSV Geraardsbergen - KRC Bambrugge 9 okt 2011 1-2 241

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de provinciale
zondag 02/10/11 - 15:00u.

KSCW Hofstade – KRC Haaltert 3 – 3

Hofstade pakt een verdiend punt tegen een nonchalant Haaltert

We moesten wachten tot even na het kwartier op gevaar, en de eerste bal tussen de palen was meteen raak. De Vlieger werd diep op rechts gestuurd, legde gepast terug tot bij De Pril die niet aarzelde om de openingstreffer in het mandje te deponeren. 0-1 Naarmate de wedstrijd vorderde nam de thuisploeg de touwtjes in handen, maar op enig gevaar was het wachten tot het halfuur, Pieter Moons werd diep op rechts gestuurd, haalde hard uit op doel en Van Der Stockt had het nakijken. 1-1 Op slag van rust werd een diepe bal naar Diallo op rechts verstuurd, Diallo haalde verrassend gekruist uit op doel, Stichelmans misrekende zich volledig op de bal. 1-2

De tweede periode loerden de bezoekers op de tegenaanval, De Schrijver kreeg een uitgelezen kans om de voorsprong voor de bezoekers op te drijven maar treuzelde te lang. Aan de overkant werd een laagscherend schot van D’Hondt, met heel wat moeite door Van Der Stockt met een voetveeg onschadelijk gemaakt. Even later ging een bal van Noël naast. Op het uur werd Heyman diep gestuurd, trapte de bal naar de vrijstaande De Vlieger, die maar binnen te tikken had. 1-3. De thuisploeg vond het welletjes, en zette het vroege slotoffensief in, Haaltert moest terugplooien. Enkele prikken van de hardwerkende Rombaut, Noël en Arijs, resulteerden in de aansluitingstreffer. Noël verzond een kruisbal richting Rombout, deze haalde verschroeiend uit op doel, Van Der Stockt mocht zich omdraaien. 2-3 De schrik zat er bij Haaltert duidelijk in, de organisatie was zoek. Net voor affluiten, als iedereen bij de thuisaanhang dacht dat het verlies een feit was, besliste Pieter Moons, in de laatste seconden van de wedstrijd er anders over. Noël stuurde de bal van de laatste hoop diep naar Pieter Moons die met een gemeten lob van de hoek van de zestien de bezoekende doelman en gans Haaltert te grazen nam. 3-3

KSCW Hofstade: Van Der Stockt Bram, Bonnaerens Ben (37’ Noël Bjorn), Guns Glen, De Croock Maarten, De Brucker Dieter, De Lausney Kris, Moons Pieter, Arijs Pieter-Jan, Rombaut Guy, Melckebeeck Jurgen (65’ Van Biezen David), Audenaert Dave (55’ D'Hondt Sven).

KRC Haaltert: Stichelmans Kris, Laureys Koen, Beké Kristof (37’ Van Den Broeck Kristof), Van Vreckem Kevin, Roelandt Jonas, Biebaut Stijn (65’ Schepens Jody), Heyman David, Tafsir Diallo, De Schrijver Miguel, De Vlieger Jonas, De Pril Steven (85’ Jallow Basirou)

Doelpunten: 17’ De Pril Steven 0-1, 30’ Moons Pieter 1-1, 45’ Tafsir Diallo 1-2, 60’ De Vlieger Jonas 1-3, 73’ Rombaut Guy 2-3), 90’ Moons Pieter 3-3

KRCW Hofstade - KRC Haaltert

2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 259 - 2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 263

2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 295 - 2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 315

2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 330 - 2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 336

2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 363 - 2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 370

2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 393 - 2011-2012 KRCW Hofstade - KRC Haaltert 2 okt 2011 3-3 416

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4de klasse
zondag 25/09/11 - 15:00u.

SK Terjoden-Welle – Jong Lede 3 - 0

TERJODEN OPPERMACHTIG

Amper afgetrapt of Donkor toonde zijn visitekaartje, uit een scherpe hoek nam hij Heymans op de korrel, zijn schot zoefde nipt over de dwarsligger. Enkele tellen later werd Coppens afgezonderd, hij schoof het leer gekruist tegen de netten.
Een schot van De Rouck ging voorlangs, even later miste diezelfde De Rouck een unieke kans op een dubbele voorsprong, van de kleine rechthoek schoot hij let leer hoog over. Aan de overkant was de gevaarlijke Grobet door de buitenspelval geglipt maar vond Reynaert op zijn weg. Even voor de koffie vergat Donkor op aangeven van Karamanis af te drukken.

Onmiddellijk na de herneming ging een kopbal van T’Jampens over. Donktor werd binnendoor gestuurd, de zestien binnen, rondde de aanval mooi af, maar de lijnrechter had (onterecht) buitenspel gezien. Terjoden bleef azen op de tweede treffer, het tempo werd de hoogte in gestuurd met enkele mooie combinaties als gevolg. Coppens dribbelde zich een weg, de zestien binnen maar werd tegen het canvas gekegeld, de scheids liet onbegrijpelijk verder spelen. Lede poogde de bakens te verzetten maar tegen deze overmacht was niks te beginnen. De druk van Terjoden werd onhoudbaar, kansen voor Donktor, Coppens en De Rouck konden vooralsnog niet verzilvert worden.
Even na het uur was het dan toch zover, Coppens werd binnendoor afgezonderd in de zestien, kapte zich mooi vrij en plaatste het leer buiten het bereik van Heymans tegen de netten. De score kon nog oplopen maar het was wachten tot twintig minuten voor tijd voor het mooiste doelpunt van de namiddag. De ingevallen Vits met een magistraal kanonschot van twintig meter pal in het kruis. Heymans en gans Lede stond als genageld aan grond. Bij de aanhang van Terjoden kon de pret niet op. Een kopbal van De Rouck werd met een beenveeg door Heymans gered. Even later stierf een knal van Coppens tegen de dwarsligger. Schoukens kwam oog in oog te staan met Heymans maar deze ging gepast in de voeten. Het bleef 3-0.

SK Terjoden-Welle: Dieter Reynaert, Pierre Lambrecht, Emmanuel Donkor, Kosta Karamanis, Koen T’Jampens, Glenn Coppens, Stefan De Meyer, Laurens Maldrie (50’ Jules Vits), Kenneth Pauwels, Brecht Moreels (34’ Mike Slagmulder), Yannick De Rouck (74’ Jeroen Schoukens)

KVC Jong Lede: Youri Heymans, Thibaut Corvilan, Tim Van Der Vloedt, Klaas Van Den Bossche, Joël Polfliet, Kenneth De Saedelaere, Elmer Podevijn (62’ Ismaël Ben Ayad), Amrani Ndikumana, Maxime Grobet (80’ Robin Van Herreweghe), Tim De Schepper, Frederick De Winne

Doelpunten: 8’ Glenn Coppens 1-0, 65’ Glenn Coppens 2-0, 68’ Jules Vits 3-0

2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 009 - 2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 014

2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 023 - 2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 050

2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 054- 2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 067

2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 092 - 2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 160

2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 165 - 2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 187

2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 209 - 2011-2012 SK Terjoden-Welle - Jong Lede 25 sept 2011 3-0 237

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3de Provinciale
zondag 18/09/11 - 15:00u.

SK Herdersem – SK Erembodegem 1 – 2

Invaller Rik De Vriendt beslist de wedstrijd in slotseconde.

De eerste periode was een maatje voor niets, heel veel balbezit voor de bezoekers die af en toe een neusje aan het venster staken, maar het was de thuisploeg die tegen het spelbeeld in, even voor het halfuur de score opende via een dropbal in de zestien die binnengeduwd werd door Nick Wellens.
De bezoekers gingen door op hun elan en eisten het spel op maar kwamen in de eerste periode vooralsnog niet aan scoren toe.

De tweede periode zagen we terug een aanvallende bezoekende ploeg. Herdersem prikte af en toe gevaarlijk terug, maar raakten niet verder dan de zestien, de bezoekers parkeerden zich op de helft van de thuisploeg. Na twintig minuten totale druk werd De Coninck foutief gestuit in de zestien met een strafschop als gevolg. De Coninck trapte de elfmeter feilloos tegen de netten. Even later ging een schot van Cardon millimeters naast. Bij Herdersem was het nu alle hens aan dek, in een pittig duel kookte het potje over toen Daelman bedacht werd met een tweede gele kaart wegens revancheren. Met zen tienen werd het haast onmogelijk, deze stand op de bordjes te houden, tegen een ontketend Erembodegem. Als overmaat van ramp kreeg, enkele tellen later ook Eloot zijn tweede geel onder de neus geduwd, deze mocht zich ook vroegtijdig gaan douchen. Met de resterende negen man ging Herdersem voor hun doel stationeren, maar de laatste minuut was er te veel aan. De Vriendt plaatste een magistraal vluchtschot staalhard tegen de netten. De Backer had het nakijken. Al bij al een verdiende overwinning voor een hard strijdlustig Erembodegem.

SK Herdersem: T. De Backer, R. Daelman, W. Eloot, T. Daeleman, D. Perdaens (35’ T. Zwaenepoel), C. De Berlanger, K. Van Pottelbergh (60’ G. Praet), J. Pieters, J De Lat, B. Heiremans, N. Wellens.

SK Erembodegem: N. De Petter, D. Cardon, W. Snoeck, B Corthals, T. Bogaert, M. De Greve, P. Pereboom, C. Grysolle, S. De Coninck, M. Romeo-Gomez, A. Van Duysen (46’ R. De Vriendt)

Doelpunten: 28’ Nick Wellens 1-0, 80’ Sven De Coninck 1-1 (pen), 90’ Rik De Vriendt 1-2

SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 030 - 2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 035

2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 041 - 2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 046

2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 055 - 2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 064

2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 072 - 2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 074

2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 085 - 2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 087

2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 116 - 2011-2012 SK Herdersem - SK Erembodegem 18 sept 2011 1-2 160

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1ste Provinciale
zondag 11/09/11 - 15:00u.

KE Appelterre – KVK Ninove 4 – 3

Appelterre werkt aan 100% af.

De spelers stonden amper in positie of Nechelput werd binnendoor afgezonderd in de zestien, Malfait had het nakijken. 0-1 Aan de overkant werd een loeiharde vrije trap van Sanchez van twintig meter, gepareerd door Callebaut.
Sanchez wrong zich enkele tellen later de zestien binnen maar werd foutief gestuit. Hij zette zijn team feilloos langszij van op de stip. 1-1 Onmiddellijk daarna werd aan de overkant doelpunt van Anthony Lievens afgekeurd wegens vermeend buitenspel maar dit was maar uitstel, want het was uiteindelijk Yves Bellon die in dezelfde minuut uit een schuine hoek raak trof. 1-2 Appelterre moest opnieuw achtervolgen. Op het halfuur sneed Verdoodt zich door de defensie op links, trok het leer voor doel waar Kevin Sonck geheel ongedekt raak kopte. 2-2
Vijf minuten voor de koffie speelde Appelterre ‘haasje over’, Niels Moock werd binnendoor gelanceerd door het hart van de verdediging, Moock ging alleen op Callebaut af en mistte niet. 3-2 Amper afgetrapt was het duiveltje doet al, Youcef Kazi die zijn team na een persoonlijke actie van Torrekens de 'Kloppers' terug op gelijke hoogte schoot. 3-3

De tweede periode zat er vooral de schrik in om niet te verliezen, het tempo was volledig zoek, met een resem aan fouten en gele kaarten als gevolg, Ninove ging hoog spelen, schoorvoetend op zoek naar de winnende treffer. Yves Belon plaatste een staalharde vrije trap op de dwarsligger. Aan de overkant werd een laagscherende vrije trap van Gregory Deraeve door Callebaut gepareerd. Ninove ging door op zij elan en koos resoluut voor de aanval, het kwam een drietal keer gevaarlijk in de buurt van Malfait, maar mistten de efficiëntie. Op een counter kon Kenny Witpas even na het uur zijn team opnieuw op voorschot schieten. 4-3. Nechelput had de gelijkmaker aan de voet maar miste onbegrijpelijk. Enkele tellen later spurtte Nechelput richting Malfait maar werd van de sokken gelopen door Verdoodt maar de scheids deed of zijn neus bloedde. Ninove was de laatste minuten niet meer bij machte om de goed georganiseerde verdediging van Tabakplanters te ontwrichten.

KE Appelterre: Dieter Malfait, Kevin Perreman, Maarten Moulart, Tommy De Kegel (60’ Kulkens), Gregory Deraeve, Kevin Sonck, Kristof Verdoodt, Joost Goubert, Actor Sanchez (88’ Dagraoui), Bjorn Meuleman, Kenny Witpas (70’ David De Visscher)

KVK Ninove: Christophe Callebaut, Glenn Van Den Branden, Anthony Lievens (83’ Glenn Van Berlamont, Bart Van Droogenbroeck), Jens Kiekens, Yves Bellon, Youcef Kazi, Michaël Torrekens (60’ Niels Schietecat), Steve De Cooman, David Nechelput, Niels Moock

Doelpunten: 2’ David Nechelput 0-1, 18’ Sanchez 1-1 (pen), 26’ Yves Bellon 1-2, 30’ Kevin Sonck 2-2, 40’ Niels Moock 2-3, 45’ Youcef Kazi 3-3, 60’ Kenny Witpas 4-3

KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3 - KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3

Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3 - KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3

KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3 - KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3

KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3 - KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3

KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3 - KE Appelterre - KVK Ninove 11 sept 2011 4-3

Volledige foto-reportage is te bekijken op *facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

# # #

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3de Provinciale
zaterdag 03/09/11 - 18:00u.

 

SK Aaigem – SK Denderhoutem 1 - 1

Het venijn zat hem in de staart

Weinig animo in deze derby maar het slot maakte alles goed.

Het eerste gevaar kwam van de thuisploeg met een vrije trap van twintig meter die nipt naast zoefde.
Aan de overkant werd op aangeven van Van Den Borre een unieke kans gemist door De Backer Stijn. Dan was het wachten tot het half uur, een overhoeks laagscherend schot van Detaille ging millimeters naast de verste paal buiten. Net voor rust liet Stijn De Backer een doelpunt onbenut, hij schoot van de kleine rechthoek hoog over.

Onmiddellijk na de herneming een mooie poging van Jeroen Lommers, die zich aan de zestien tussen twee spelers manoeuvreerde, maar zijn schot was te zwak om Arijs te verschalken. Detaille viseerde de dwarsligger voor de bezoekers. Op voorzet van Kevin Detaille kopte Wesley Van Den Borre van dichtbij over.
Een onnodige fout aan de rand van de zestien, kostte De Blander zijn tweede geel, hij mocht zich vroegtijdig gaan douchen. Tegen tien man, zette de thuisploeg het offensief in, maar dit leverde weinig of niets op.
Toen iedereen dacht dat de wedstrijd gespeeld was, toverde invaller Niels Broodcoorens een klasse flits uit zijn sloffen. (89min) Op aangeven van een gekruiste bal door Detaille, wrong Broodcoorens zich tussen twee verdedigers de zestien binnen, bleef kalm en plaatste het leer in de verste hoek tegen de touwen. Coppens had geen schijn van kans. De thuisploeg zette nu alles op alles, met zen allen kozen ze voor het ruime sop van de aanval. Na drie minuten, in de blessuretijd, (93min) kreeg het wat het verdiende. De alom aanwezige scheidsrechter de heer: De Smet Nico keek op zijn klok, dit was laatste kans voor de gastheren, vrije trap links van de zestienmeterlijn werd door Pieter De Smet over alles en iedereen aan de tweede paal, in het dak van het doel geschoten. Arijs misrekende zich volledig op de bal. De aanhang van Denderhoutem baalde.

SK Aaigem: Pieter Coppens, Glen Vandensteen, Jelle Abe (79’ Kevin Van Holsbeek), Dieter De Roeck, Jonas Stockmans, Gwen Raes, Michael Dhondt, Tom Burms (75’ Tim Van Den Dooren), Glenn Beeckmans, Pieter De Smet, Jeroen Lommers (90’ Joni Van Cauwenbergh)

SK Denderhoutem: Wouter Arijs, Marnick De Blander, Sebastiaan Waegeman, Stijn De Meyer, Tim De Pauw, Brecht Vernaillen, Stijn De Backer (46’ Jo Renneboog), Stephen Malfroid, Wesley Van Den Borre, Kevin Detaille, Steff De Backer (57’ Niels Broodcoorens)

Doelpunten: 89’ Niels Broodcoorens 0-1, 93’ Pieter De Smet 1-1.

ps: De jongeling op foto 1 vierde het afscheid van zijn jonge leven op en rond het terrein van Aaigem, waar hij de aftrap en een serenade mocht brengen aan het voltallige publiek, of zijn toekomstige bruid zich hier kan mee verzoenen, is een andere vraag. Wij van dendersport wensen hen alvast een gelukkig... getrouwd leven toe.

SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 024 - SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 032

SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 079 - SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 100

SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 120 - SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 150

SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 151 - SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 156

Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 174 - SK Aaigem - SK Denderhoutem 3 sept 2011 1 - 1 - 180

foto-reportage is te bekijken op °facebook (groot formaat) * (enkel zichtbaar voor vrienden).

ooo - OOO - ooo

ARCHIEF

MATCH VAN DE DAG
2010 - 2011


Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1e Provinciale
zaterdag 16/04/11 - 19u30. Competitie 2010-2011

KVK Ninove – KFC Jong Kruibeke 0 – 2

Ninove mist 1ste kans op periodetitel

Ninove had de drie punten nodig om de derde periodetitel in de wacht te slepen, maar het draaide uit op een sisser. Een sluw en sterk spelend Kruibeke nam verdiend de winst mee huiswaarts.

Er was amper afgetrapt of Ninove stak al de neus aan het venster. Torrekens met een persoonlijke actie, zonderde Beerens af voor doel maar deze besloot voorlangs. Enkele tellen later haalde Beerens laagscherend uit op doel, zijn schot werd afgeblokt door Verbraeken. Op voorzet van Torrekens viel een kopbal van Noël-Dero net over de dwarsligger. Schot van Kazi ging naast. Op een hoekschop van Beerens kopte Van Belle nipt over. Aan de overzijde moest Callabaut plat op een poging van Segers.
Kruibeke begon zich beter in de wedstrijd te mengen, op het halfuur werd een doelpunt van Segers onterecht afgekeurd op aangeven van de lijnrechter. Ninove was amper bekomen van de schrik of het was wel raak voor de bezoekers. Segers devieerde een schot van De Manaeker tegen de touwen. Aan de overkant zoefde een pegel van Deraeve net over de kruising.

In de tweede periode ging Ninove op zoek naar de gelijkmaker, een bedrijvige Noël-Dero kreeg een schietkans maar zijn schot ging net naast. Op het uur zette Noël-Dero zich door, zijn voorzet schot werd op een haar gemist door Beerens, Serge kwam enkele centimeters te kort om binnen te tikken.
De druk van Ninove nam toe, maar een sluw en sterk spelende Kruibeke kwam gevaarlijk uit de hoek met splijtende tegenaanvallen via Vertongen en Segers. Verdoodt had de gelijkmaker aan de voet, schoot van dichtbij in, maar De Maayer redde spectaculair. Een loeier van De Cooman vloog over. Ninove gooide alles in de aanval maar de stormloop kwam te laat.
Even voor affluiten een rake counter van de bezoekers werd afgerond door El Mokhtary met een tweede treffer en dé mokerslag voor ‘de kloppers’.

Als Ninove de felbegeerde 3de periodetitel wil behalen, zal het volgende week bij Vrasene uit een ander vaatje moeten tappen.

KVK Ninove - Kruibeke - Photo 1 - KVK Ninove - Kruibeke - Photo 2

KVK Ninove - Kruibeke - Photo 7 - KVK Ninove - Kruibeke - Photo 9

Doelpunten:

37min 0-1 Segers Johan
80min 0-2 El Mokhtary Soufiane

KVK Ninove - Callebaut Christophe, Van Belle Ruben, Timmermans Dean (70’ Verdoodt Anthony), Deraeve Gregory, Beerens Serge, De Cooman Steve, Kazi Yousef (60’ Van Vaerenberghe Kurt), Van Poelvoorde Nils, Torrekens Michaël (86’ Schiettecat Niels), Noël-Dero Dieter, Goubert Joost.

KFC Kruibeke - De Maayer Jurgen, Verbraeken Mario, Noeninckx Michiel, Van Moortel Davy, Verstraeten Steven (75’ Haxihiaj Arber), Vangeneugden Steven (80’ El Mokhtary Soufiane), Vertongen Ward), Van De Manacker Pieter, Penneman Roy (82’ Nienlandt Jonas), Segers Johan, Pieters Nick

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1e Provinciale
zondag 27/03/11 - 15u. Competitie 2010-2011

Jong Lede – KRC Bambrugge 0 - 1

Lede plooit met tien man in de tachtigste minuut

Menig opgekomen supporter zag een slaapverwekkende bedoening van beide teams, 1ste Provinciale onwaardig.
Met een doelpunt in de tachtigste minuut werd Bambrugge de gevleide winnaar van de zogezegde topmatch die ontsierd werd door een zwakke scheids die het nodig achtte een totaal onnodige rode kaart te trekken nog voor het halfuur.

De eerste kans was voor rekening van de bezoekers. Xavier Arnolis kopte echter naast een goed getrapte hoekschop. Aan de overzijde kopte Maxime Grobet een voorzet van Ben Ayad in de handen van Freek Hostens. Thomas Zwart kopte rakelings over. Zwaar tumult toen Kevin Goossens net over de middenlijn al dan niet werd geraakt door Tim Van der Vloedt. De aanhang van Bambrugge schreeuwde moord en brand. De Antwerpse ref liet zich intimideren en greep naar de achterzak, Lede mocht nog voor het halfuur met 10 verder. Bambrugge profiteerde direct van de situatie, Kenneth De Saedelaere pareerde en schot van De Prez. De bezoekers bleven de lange bal zoeken maar gevaar leverde dat niet op. Jong Lede probeerde nog enigszins te voetballen maar kreeg moeilijk vat op het powerplay van Bambrugge. Lede versierde wel een aantal hoekschoppen maar geen van allen bracht gevaar in de box.

Ook na de rust was het armoede troef. Pas een kwartier voor tijd kwam er enig gevaar via Joachim Van Tittelboom maar Stein Van den Abbeele was attent. Toen Stephan Van Laere het hoofd vond van Stijn Clinckspoor was de thuisportier kansloos. Amper een minuut later kregen de bezoekers een unieke kans om de match te beslissen. Tom Rooms ontfutselde de bal op het middenveld en mocht, samen met Van Laere en Goossens, ongestoord op doel afgaan. De voorzet van Rooms aan Van Laere was echter te hard en Van den Abbeele had nadien een voetveeg in huis.
Een wedstrijd om vlug te vergeten, maar Bambrugge pakt wel de drie punten mee huiswaarts, richting ‘De Fijnen’ waar vast en zeker een feestje zal gebouwd worden. Waar is dat feestje?...

Jong Lede - KRC Bambrugge Photo 3 - Jong Lede - KRC Bambrugge Photo 5

Jong Lede - KRC Bambrugge Photo 9 - Jong Lede - KRC Bambrugge Photo 12

Doelpunt:

80min 0-1 Clinckspoor

Jong Lede - Van den Abbeele, Zwart, De Grauwe (80’ Van den Steen), Van der Vloedt, Van den Bossche, De Saedelaere, Van Herreweghe (85’ Bovendaerde), Ben Ayad, Grobet (32’ Polfliet), Govaert, De Rechter.

KRC Bambrugge - Hostens, De Moerloose, Arnolis, De Vis, De Coninck, Goossens (91’ Van de Vijver), De Prez (72’ Clinckspoor), Remon, Van Laere, Rooms, Coetsiers (76’ Van Tittelboom).

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2e Provinciale
zondag 13/03/11 - 15u. Competitie 2010-2011

KFCO Burst – KVE Winnik 2 – 1

Olympic Burst pakt dure driepunter

In de beginfase werd er vooral naar elkaar gekeken, de schrik op verlies zat er duidelijk in.
De eerste kans was er voor de bezoekers, Bombaert zijn poging van de zestienmeterlijn werd afgeblokt door Somers.
Op het kwartier was het wel raak voor een bedrijvige Bombaert, een knal op doel werd in eerste instantie onschadelijk gemaakt door De Vleeschouwer, in de rebound schoot Bombaert raak.
De vreugde was echter van korte duur, amper een minuut later een vrije trap aan de overkant. De Lat schilderde het leer naar de tweede paal op het hoofd van Somers die staalhard binnenkopte. De bordjes hingen terug in evenwicht. Even later kreeg Vanderbracht aan de overzijde een unieke kans maar kopte van dichtbij pal op De Vleeshouwer, hier kwam Burst goed weg.
De wedstrijd verwaterde en de toeschouwer kreeg nog enkele halve kansjes van beide teams te zien. zonder enig gevaar van betekenis. Op het middenveld werd er hevig geknokt voor elke meter.

In de tweede periode nam Burst het heft in handen, het trok massaal ten aanval via een sterke organisatie en de sterk spelende Landuyt en Praet. Winnik daarentegen prikte terug met enkele snedige tegenaanvallen van Bogaert en De Pelseneer. De Lat kreeg een open schietkans maar miste van dichtbij volledig zijn schot. De beste kans was er even voor het uur van de bezoekers. Uit een schuin hoek trapte De Pelseneer op doel, De Vleeshouwer moest alles uit zijn kast halen om het leer spectaculair van onder de dwarsligger te halen.
Burst werd wakkergeschut en ging een versnelling hoger spelen, dit resulteerde met nog twintig minuten op de klok in een doelpunt. Verhavert werd diep op rechts gestuurd, verzond een crossbal naar de tweede paal waar De Meyer staalhard ongehinderd mocht binnenkoppen.
Burst kreeg nog een reuzenkans via De Cooman, zijn schot werd van de doellijn gekeerd door Langendries. Landuyt schoot laagscherend uit de tweede lijn op doel, De Vleeshouwer moest plat.
Burst controleerde de wedstrijd en pakte de drie dure punten met het oog op het behoudt in tweede provinciale.

KFCO Burst - E Winnik Photo 4 - KFCO Burst - E Winnik Photo 8

KFCO Burst - E Winnik Photo 12 - KFCO Burst - E Winnik Photo 20

Doelpunten:

15min 0-1 Bombaert Jan
16min 1-1 Somers Jeroen
70min 2-1 De Meyer Jan

KFCO Burst - De Vleeschouwer, Verheijen Yves, Geeroms Östen, Landuyt Koen, De Koker Stijn, Praet Gert, Declef Reinout, De Meyer Jan (83’ De Cooman Pieter-Jan), De Lat Jo, Somers Jeroen, Van Boxstael Davy (63’ Verhaevert Simon)

E. Winnik - Van Den Abeele David, De Bolle Jurgen, Delahaye Dacid, Vanderbracht Rien, Meers Kevin, Bogaert Kris, De Coen Glenn (88’ Bert Maarten), De Pelseneer Jonas, Bombaert Jan, Langendries Jan, Mattheus Dave (71’ Kransveld Wietse)

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4e Klasse
zondag 27/02/11 - 15u. Competitie 2010-2011

KE Appelterre - SK Terjoden-Welle 2 – 3

SK Terjoden-Welle pakt gouden driepunter

De wedstrijd was amper drie minuten oud of de noodlijdende tabakplanters keken al tegen een achterstand aan. Een schicht van Yannick De Rouck met een streep van dertig meter in de kruising, Ots stond als genageld op zijn doellijn en kon er enkel naar kijken.
Aan de overzijde mocht de ongedekte Moullaert hard inkoppen maar Glenn De Backer maakte deze poging ongedaan met een spectaculaire redding.
Even voor het halfuur een vrije trap van rechts, werd door Schiettecatte aan de tweede paal in doel gedevieerd.
Amper tien minuten later, een verwarrende fase in de zestien van Appelterre, de bal werd onorthodox ontzet in de voeten van Jonathan Paerewijck die staalhard van de zestienmeterlijn binnen schoot.
Even voor de rust, alweer De Rouck, deze keer draaide hij zich mooi vrij aan de hoek van de zestien, aarzelde niet en schoot strak in. Zijn gekruist schot ging via de verste paal binnen.

De tweede periode bracht Fanno Nijst Andres De Glas in stelling in de plaats van Alexander, men opteerde op een man/man situatie. Appelterre kwam zowaar in de wedstrijd met pogingen van Schiettecatte en De Glas. Op het uur, werd een afvallende bal door De Durpel op doel geschoten, via een Terjodens been verdween het leer in doel. De bezoekende goalie De Backer had geen schijn van kans.
Enkele tellen later aan de overkant, Paerewijck schoot uit een schuine hoek vervaarlijk voorlangs.
Terjoden controleerde en speculeerde op de counter, Gerdi De Meester mocht zowaar op Ots af stormen maar mistte de koelbloedigheid om af te drukken.
Het laatste kwartier zette Appelterre alles op alles, het kwam dicht bij de gelijkmaker via De Durpel maar de uitstekende organisatie van Terjoden gaf geen krimp meer.
Met deze overwinning doet Terjoden een uitstekende zaak met het oog op de redding in vierde klasse, een moegestreden Appelterre daarentegen mag zich stilletjes aan opmaken voor een terugkeer naar eerste provinciale.

KE Appelterre - SK Terjoden-Welle Photo 1 - KE Appelterre - SK Terjoden-Welle Photo 4

KE Appelterre - SK Terjoden-Welle Photo 7 - KE Appelterre - SK Terjoden-Welle Photo 10

Doelpunten:

03min 0-1 Yannick De Rouck
28min 1-1 Bram Schiettecatte
38min 1-2 Jonathan Paerewijk
42min 1-3 Yannick De Rouck
61min 2-3 Bart De Durpel

KE Appelterre - Ots Kenneth, Van Den Brande Perry, De Taeye Bram, Moulart Maarten, Vandenbrande Steven (84’ Van Den Berghe Timoyhy), Van De Maele Jens (76’ Kiekens Jens), De Durpel Bart, Sanchez Caler Actor, Schiettecatte Bram, Alexander Jeroen (46’ De Glas Andres), Sonck Kevin

SK Terjoden-Welle - De Backer Glenn, De Meester Gerdi, Van Den Branden Glen, De Paepe Jeroen, De Backer Jeroen, Paerewijck Jonathan (73’ De Roeck Jelle), De Meyer Stefan, Salvi Teeja-Timothy, Slagmulder Mike, Lambrecht Pierre, De Rouck Yannick (88’ Van Gerven Thijs)

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3e Provinciale
zondag 20/02/11 - 15u. Competitie 2010-2011

Osta Meerbeke – SK Denderhoutem 2 – 1

Osta stuurt de leider puntloos huiswaarts

Bij een schrille temperatuur werd de wedstrijd afgehaspeld die de afrekening om de kampioenstittel wel zou kunnen bepalen. De talrijke kijkers kregen twee totaal verschillende helften voorgeschoteld.

De eerste periode was er eentje om snel te vergeten, bij de beide ploegen was de schrik op verlies groter dan op winst. Het was wachten tot het kwartier voor de eerste (halve) kans zich aanbood. Detaille ondernam een schuchtere poging uit een schuine hoek, zijn bal belandde in het zijnet, nog geen minuut later deed hij dit nog eens over.
Van Den Borre moest op het half uur noodgedwongen het veld verlaten met een knieblessure na een harde tackle. Laurenz Verloes werd voor de leeuwen gegooid.
Aan de overkant probeert Van Coppel een schot van de zestien, zijn schot ging hoog over.
Even voor het rustsignaal enige consternatie bij de thuisploeg wanneer Vernaillen zich doorzette en het leer achter De Doncker deponeerde, maar het feestje ging niet door wegens buitenspel.
Desafaria schoot aan de overkant nog voorlangs. Verder viel er totaal niets te beleven.

De tweede periode ging furieus van start met een doorbraak op de linkerflank van Delahaye, deze zette strak voor, het was een koud kunstje voor Desafaria om van dichtbij Verleyzen te grazen te nemen. Meerbeke schakelde nog een versnelling hoger, bij Denderhoutem was het alle hens aan dek om erger te voorkomen. Een schot van Delahaye werd afgeblikt. Na een tiental minuten ging de storm even liggen en kwam Denderhoutem gevaarlijk uit de hoek via Verloes en Detaille, maar hun vizier stond (nog) niet op scherp.
Op het uur plaatste Van Poppel uit het niets de 2-0 op de bordjes met een magistrale lobbal van 20m. Verleyzen was totaal verrast.
Denderhoutem moest nu komen, en dat lukte nagenoeg twee minuten later, toen Laurenz Verloes zijn team de aansluiting bezorgde met een fraaie knal van de zestienmeterlijn.
Amper afgetrapt kreeg Detaille de gelijkmaker aan de voet maar zijn poging miste richting.
Beide ploegen voetbalden nog enkele halve kansjes bij elkaar maar de stand bleef ongewijzigd.
Meerbeke controleerde en gaf geen enkele kans meer weg.
Met deze overwinning komt Osta op 1 schamel puntje van de leider, alles is terug open in de strijd om de titel.

Osta Meerbeke - SK Denderhoutem Photo 3 - Osta Meerbeke - SK Denderhoutem Photo 6

Osta Meerbeke - SK Denderhoutem Photo 10 - Osta Meerbeke - SK Denderhoutem Photo 14

Doelpunten:

48min 1-0 Desafaria Kevin
60min 2-0 Van Poppel Mike
62min 3-0 Verloes Laurenz

Osta Meerbeke - De Doncker Daan, Van Den Houte Frederik, Dumongh Kim (80’ Dumongh Jens), De Coppel Sven (46’ Goossens Jurgen), Desafaria Kevin, Payne Jurgen, Leirens Jurgen, Delahaye Michael (90’ Prove Sven), Van Poppel Mike, Vernis Yen, Van Den Houte Stijn

SK Denderhoutem - Verleyzen Tim, De Meyer Stijn, De Winter Nico, Vernaillen Brecht, De Blander Marnick, Luysterman Kristof, De Pauw Tim, De Pauw Kevin, Van Impe Yannick, Van Den Borre Wesley (30’ Verloes Laurenz), Detaille Ke

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1e Provinciale
zondag 06/02/11 - 15u. Competitie 2010-2011

KRC Bambrugge – KSK Maldegem 1 – 1

Michaël Keymolen (B) houdt het spannend.

Onder een fris stralend zonnetje floot de Heer Vandenhaesevelde de wedstrijd van start. Op het kleine veldje speelde Maldegem de eerste periode met de wind in de rug, wat hen heel wat mogelijkheden en kansen als bezorgde, gaandeweg was Maldegem de betere ploeg, met de beste combinaties.
Zowel Jeffrey Van Rie als Jens Haelterman kregen de kansen om de score snel te openen maar een goed keepende Vervaene stak hier een stokje voor.
De thuisploeg kwam er af en toe eens uit met een snijdende tegenaanval maar verder dan de zestien geraakten ze niet.
Even na het halfuur was het wel raak voor de aanvallende bezoekers, verre uittrap van De Vlieger naar Calsyn, deze bediende de vrijgelopen Van Rie diep op links, uit een scherpe hoek schoot Van Rie het leer gekruist tegen de netten, Vervaene had geen schijn van kans tegen deze loeier. Maldegem ging voort op hun elan en voetbalde nog tal kansen bij elkaar, maar konden deze niet verzilveren.

De tweede periode speelde de thuisploeg hun geliefde spelletje. Met de wind in de rug werd de ene bal na de andere van links naar rechts in de box gedropt, maar de verdediging van Maldegem plooide niet. Bij Bambrugge kregen Haelterman en Remon de kansen om de gelijkmaker te potten maar hun pogingen misten richting.
Aan de overkant werd er gevaar gecreëerd door Calsyn en Renson die dicht bij een geruststellende dubbele voorsprong kwamen maar Vervaene liet zich niet verrassen.
Met nog een kwartier op de klok werd Van Laere in de strijd gegooid, Bambrugge begon beter te combineren Dries De Vis stuurde bij. Het slotoffensief werd ingezet. Het was mede door de twaalfde man die van de tribune hun team naar voor schreeuwden.
Maar ook bij Maldegem gooide men een klepper in de strijd, Arne De Smet verving de moegestreden Sander Cools, die een dijk van een wedstrijd speelde. Het was De Smet die even later, zijn schot zag afgeblokt door Arnolis. Even later schoot hij nipt over.
Op de negentigste minuut, terugspeelbal op De Vieger die nietsvermoedend de bal opnam. De scheids floot, en de bal werd aan de rand van de zestien gelegd. De vrije trap werd in de muur geknald. Toen iedereen dacht dat de nederlaag een feit was, gebeurde het dan toch. Op de 93ste minuut werd een mooie collectieve aanval beloond met de bevrijdende, en de al bij al verdiende gelijkmaker. Van Laere bediende de vrijstaande Michaël Keymolen op rechts, deze kapte het leer naar binnen en schoot wondermooi in de verste hoek binnen. Het feestje kon beginnen, Bambrugge stopte de leider. Bij Maldegem was de teleurstelling groot, één troost, zij waren de betere ploeg op het veld, maar verloren wel twee punten bij een sluw spelend Bambrugge.

KRC Bambrugge - KSK Maldegem photo1 - KRC Bambrugge - KSK Maldegem photo15

KRC Bambrugge - KSK Maldegem photo13 -KRC Bambrugge - KSK Maldegem photo15

Doelpunten:

35min 0-1 Jeffrey Van Rie
93min 1-1 Michaël Keymolen

KRC Bambrugge - Niels Vervaene, Tom De Moerlooze, Michaël Keymolen, Xavier Arnolis, Dries De Vis, Arne De Coninck, Kevin Goossens, Kim De Prez (60’ Stephane Van Laere), Jens Haelterman, Michel Remon, Tom Rooms (80’ Jens Coetsiers)

KSK Maldegem - Jeffrey De Vlieger, Ruben Damme, Kevin Baert (75’ Miquel Van Damme), Willem Bulens, Steven Van Hee (65’ Junior Van Acker), Jeroen Calsyn, Bjorn Baes, Sander Cools (75’ Arne De Smet), Jeffrey Van Rie, Sander Renson, Sven De Rycke

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2e Provinciale
zondag 23/01/11 - 15u. Competitie 2010-2011

SK Lebeke-Aalst – KFCO Burst 2 – 0

Lebeke-Aalst ‘Zonder veel moeite’

Na een aftastende studieronde was wachten tot het kwartier voor het eerste gevaar, D’Haenens bediende De Rijck maar die vlamde onbesuisd naast .
De thuisploeg nam het heft in handen Burst kon alleen het spel ondergaan en loeren op de counter.
Op het half uur stak Lebeke-Aalst een tandje bij, het tempo werd wat opgekrikt, maar open kansen bleven achterwege. Veel meer kreeg de toeschouwer echter niet te zien in de eerste periode.

Na de koffie zagen we in de beginfase een ander Burst aan het werk. De bezoekers namen het commando over. Een bal werd in de box gedropt van Heremans waar na een geharrewar in de kleine rechthoek het leer net voor de doellijn kon ontzet worden door D’Haeyer. Hier kwam de thuisploeg goed weg. Nog enkele schuchtere pogingen volgden mekaar op maar de verdediging van Lebeke-Aalst kon elk gevaar keren.
Aan de overkant schoot Glenn Van Berlamondt laagscherend op doel, maar het leer ging voorlangs.
Even voor het uur, een uitgesponnen aanval van de thuisploeg over links, Jelle Roelandt katapulteerde het leer tegen de dwarsligger, de goed gevolgde Nico Roelandt aarzelde niet, en joeg het leer buiten het bereik van De Vleeschouwer staalhard tegen de netten.
Even later werd uit de tweede lijn een loeier van Belis afgeblokt. Burst voelde de bui hangen, het kon geen vuist meer maken om deze achterstand ongedaan te maken, Lebeke-Aalst drukte de bezoekers stelselmatig terug op eigen helft.
Roelandt stuurde Kim D’haenens diep op links, met een gemeten voorzet zwiepte hij het leer tot bij Pieter De Rijck die niet aarzelde om het doodvonnis voor Burst te voltrekken.
Burst deed nog wat het kon om terug te vechten, maar tegen dit uitgekookt en ervaren Lebeke-Aalst was het onbegonnen werk. Lebeke-Aalst speelde de resterende minuten met de vingers in de neus uit.

SK Lebeke-Aalst - O Burst photo 9 - SK Lebeke-Aalst - O Burst photo 10

SK Lebeke-Aalst - O Burst photo 12 - SK Lebeke-Aalst - O Burst photo 15

Doelpunten:

57min 1-0 Roelandt Nico
83min 2-0 De Gieter Jonathan

SK Lebeke-Aalst - Heremans Koen, Belis Davy (85’ Cardoen Pieter), Roelandt Nico, D’haenens Kim, De Rijck Pieter, Van Isterdael Tom, Roelandt Jelle, De Gieter Jonathan (88’ Sidorski Radoslaw), D’hayer Samuel, Van Berlamondt Glenn, Peleman Andy

KFCO Burst - De Vleeshouwer David, Vermijen Yves, Geeroms Osten, Sonck Gerrit, Landuyt Koen, De Koker Stijn (81’ Somers Jeroen), Praet Gert (78’ Bronselaer Floris), Declef Reinout, Verhavert Simon, De Swaef Pieter, Verfaille Kristof

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1e Provinciale
zondag 16/01/11 - 15u. Competitie 2010-2011

SV Voorde - KVK Ninove 1 – 1

Steve De Cooman (N) mist strafschop

Een fel opgekomen publiek zag een bliksemstart van de thuisploeg, na inschieten van De Blander op de vuisten van Callebaut, werd de daaruit vloeiende hoekschop hard in het kruis gekopt door diezelfde De Blander. Ninove zakte meteen in zak en as.
De volgende twintig minuten was de druk van de thuisploeg heel hoog, met enkele grote kansen als gevolg voor zowel Asselman als Elinckx, al konden deze hun pogingen niet omzetten in een doelpunt.
Een uitstekend spelende Callebaut voorkwam erger.
Aan de overkant, even na de twintigste minuut, een splijtende tegenaanval over links, Torrekens haalde de achterlijn, bracht het leer voor doel bij de vrijstaande Kazi, die niet aarzelde en in één tijd de gelijkmaker tegen de netten joeg.
Ninove kwam onder het impuls van Beerens, stelselmatig beter in de wedstrijd, Voorde trapte even op de adem. Maar van open kansen afdwingen was er totaal geen sprake.
Even voor rust, werd een speler van Ninove foutief gestuit in de zestien van Voorde, de uitstekend leidende Arijs aarzelde niet en wees meteen naar de stip.
Een klusje voor aanvoerder De Cooman dacht men, maar deze vond een supergemotiveerd keepende De Jonge op zijn weg. De Jonge ranselde het leer spectaculair van tegen de paal uit zijn doel.

De tweede periode namen beide ploegen het zekere voor het onzekere en kozen eieren voor hun geld. Het spel ging af en aan, sporadisch verschenen de aanvallers tot de grote rechthoek van de tegenstrever zonder enig gevaar van betekenis te creëren. Het spel werd vooral op het middenveld uitgevochten. Naargelang de wedstrijd vorderde haalde de schrik op verlies de bovenhand, op winst. De kijker morde terecht.
Het bleef na een minder boeiende tweede helft, bij een teleurstellend gelijkspel.

Geen van beide teams schieten met deze puntendeling niets op in de stand van de rangschikking. Voor Ninove begint het zelfs dramatisch te lijken. Het schokeffect van de nieuwe coach Collijns mistte totaal zijn doel.

SV Voorde - KVK Ninove photo 5 - SV Voorde - KVK Ninove photo 11

SV Voorde - KVK Ninove photo 15 - SV Voorde - KVK Ninove photo 17

Doelpunten:

02min 1-0 De Blander Raymon
29min 1-1 Kazi Yousef

SV Voorde - De Jonge Ben, Moreels Brecht, Van Damme Wouter, Makoun Christiaan (72’ Delplace), Leirens Wouter, Evrard Sven, De Blander Raymon, Van Canegem David, Asselman Kenneth, De Durpel Igmar, Elinckx Pieter

KVK Ninove - Callebaut Christophe, Boeykens Patrick, Van Belle Ruben, De Raeve Gregory, Beerens Serge (85’ Goubert Joost), De Cooman Steve, Nechelput David, Kazi Yousef, Lievens Anthony, Torrekens Michael (67’ Van Vaerenbergh Kurt), Noël-Dero Dieter

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4e Provinciale D
zondag 09/01/11 Competitie 2010-2011

VJ Baardegem – E Nieuwerkerken 1 – 2

Nieuwerkerken speelt het slim

Het is wachten tot het kwartier op de eerste degelijke poging, Vandeneede stuurt het leer naar de tweede paal waar de ongedekte De Meerschman maar binnen te knikken had, het leer ging echter hoog over.
Aan de overkant ging een schot van Baert voorlangs. De Meerschman kreeg een open schietkans maar besloot over.
De Decker van de zestien, zijn poging werd afgeblokt door Van Lippevelde.

Even voor het halfuur, totaal onverwacht haalt De Decker uit van twintig meter, een pegel van jewelste die staalhard tegen de netten plofte. De bezoekers namen op de diefje de voorsprong.
Amper afgetrapt kreeg Van Den Eede de kans op de gelijkmaker maar zijn schot ging voorlangs, hier zat meer in.
Heet standje voor het doel van Bombeeck, een geharrewar in de kleine rechthoek, tussen een web van benen, kregen zowel Annaerts en Van Boxstael let leer niet over de doellijn, het was uiteindelijk Van Driessche die het gevaar kon keren.
Even voor affluiten, enige druk van de thuisploeg, een collectief opgezette aanval, werd door Picqueur mooi afgerond, hij schoof het leer uit een schuine hoek gekruist binnen.
Op slag van rust een afstandsschot van De Wilde scheerde de bovenkant van de dwarsligger.

De tweede periode was er weinig of niets te beleven, buiten twee open kopkansen van Calik die richting mistten, en enkele halve kansjes van de bezoekers. De wedstrijd zat volledig op slot.
Op een hoekschot van Vandermeerschen, kopte Van Den Eede aan de tweede paal nipt naast.Met nog een twintigtal minuten op de klok, een snelle uitbraak van Nieuwerkerken, Van Boxstael schoot hard op doel, Bombeeck hield in eerste instantie deze loeier met een kattensprong uit zijn doel, maar in de rebound knalde Rogiers van net buiten de zestien staalhard binnen. Tegen deze loeier had Bombeeck geen enkel verhaal.
Even voor tijd ging een knap schot van De Wilde, van net buiten de zestien, nipt over, de bal flirtte met de bovenkant lat.
Baardegem zette nog een schuchter slotoffensief in, maar de bezoekers hielden de voorsprong verdiend in hun rangen.

Baardegem - Nieuwerkerken photo 5 - Baardegem - Nieuwerkerken photo 6

Baardegem - Nieuwerkerken photo 10 - Baardegem - Nieuwerkerken photo 20

Doelpunten:

28min 0-1 De Decker
42min 1-1 Picqueur
72min 1-2 Rogiers

VJ Baardegem - Bombeeck, Picqueur (60’ Sergoyne), Van Lippevelde, Van Den Houte, Van Eeckhout (75’ Roeland), Van Den Eede, Galik, De Meersman, Van Driessche, De Braekeleer, Van Denmeersche

E. Nieuwerkerken - De Moye, Laureys (90’ Seguis), Callebaut, Eeckhout, Baert (83’ Van Impe), De Wilde-Monsieur, Van Nuffel (67’ Roels), Rogiers, De Decker, Annaert, Van Boxstael

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4e Provinciale C
zondag 28/11/10 Competitie 2010-2011

Sporting Heldergem – SK Aaigem 1 – 2

Aaigem wint het burenduel

Bij een ijskoude vrieskou zagen de toeschouwers geen hoogstaande partij.
Buiten de eerste minuten van de partij waarbij de thuisploeg al na drie minuten op voorsprong klom, was er in de eerste periode, weinig of niets verwarmend te beleven. De tweede daarentegen was potiger.

Uit het niets klom de thuisploeg op voorsprong, Groeninckx maakte handig gebruik van een geharrewar in de zestien, tussen een bos van benen prikte hij het leer tegen de netten.
De thuisploeg nam schoorvoetend verder het initiatief om de voorsprong uit te diepen, maar geraakten met veel moeite tot de zestien.
Aaigem loerde gestadig op de tegenaanval en kwam er zelfs een paar keer gevaarlijk uit maar het kanon stond (nog) niet op scherp.Op het halfuur, de thuisploeg nog eens, met een schot van De Vulder, zijn poging spatte uiteen tegen de verste paal.
Aan de overkant kreeg de vrijstaande Van Pottelbergh de kans op de gelijkmaker maar zijn poging ging over. Op aangeven van Quintijn schoot Burms, uit een schuine hoek tegen de paal.

De tweede periode zagen we een heel ander Aaigem, dat gedrevener uit de hoek kwam.
Beeckmans stormde alleen op Sioncke af, deze ging al dan niet foutief in de voeten. De scheids liet verder spelen waarbij de gemoederen van de bezoekers geïrriteerd werden, hun spel werd alsmaar opvliegender.
De thuisploeg zag een lob uit de tweede lijn van Groeninckx op de dwarsligger strandden.
Aan de overkant werd het leer door De Roeck in de zestien gedropt, met drie man stonden ze ongedekt klaar om binnen te prikken, het was uiteindelijk Quintijn die het eerst bij het leer was om de gelijkmaker te netten.
De kopjes van Heldergem gingen naar beneden, hun beste pijlen waren verschoten. Ondanks de overmacht van Aaigem deden ze er alles aan om het hen heel lastig te maken.
De druk en de wil om te winnen bij de bezoekers haalde uiteindlijk de bovenhand. Er werd een versnelling hoger geacteerd met enkele halve kansjes voor Burms en Beeckman.Het was echter wachten tot een kwartier voor het einde op de winninggoal. De Roeck kwam afgezonderd voor de thuisgoalie, deze liet de kans niet onbenut en schoot zijn team op een verdiende voorsprong.
Aaigem controleerde de resterende minuten en liet het moegestreden Heldergem niet meer in de match komen.

SP Heldergem - SK Aaigem foto 8 - SP Heldergem - SK Aaigem foto 9

SP Heldergem - SK Aaigem foto 12 - SP Heldergem - SK Aaigem foto 18

Doelpunten:

03min 1-0 Groeninckx Niels
67min 1-1 Quintijn Diederik
75min 1-2 De Rouck Dieter

Sporting Heldergem - Sioncke Marijn, Torrekens Jimmy (86’ Limpens Joeri), De Braekeleer Kurt (75’ Naessens Bert), Van Den Borre Tom, Biebaut Stijn, Borreman Sandro, De Vulder Jens (80’ Van Tuyckem Kenny), Heyman David, De Saedeleer Jim, Van Der Linden Wesley, Groeninckx Niels

SK Aaigem - Coppens Pieter, Van Den Steen Glenn, De Clercq Koen, De Nauw Sigfried, Quintijn Diederick, De Roeck Dieter, Raes Gwen, Dhondt Michael, Van Pottelberghe Kevin, Burms Tom (70’ Loititeas Jeroen), Beeckmans Glen

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1e Provinciale
zondag 21/11/10 Competitie 2010-2011

KRC Bambrugge – Jong Lede 2 – 1

Bambrugge pakt gevlijde zege

Bambrugge nam in de beginfase de bovenhand bij het balbezit, maar van kansen creëren was er weinig of geen sprake, de schaarse hoogtepunten waren op één hand te tellen.
Na amper vijf minuten speeltijd werd Klaas Van Den Bossche afgevoerd met een ziekenwagen, na een ongelukkig kopduel met ploegmaat Van Herreweghe die met zijn achterhoofd de slaap van Van Den Bossche trof. Van Den Bossche zou een zware hersenschudding hebben opgelopen.
Het spel werd na enig ophoud hervat maar het spelbeeld verbeterde er niet op.
Een uitbraak van de thuisploeg, Goossens werd de zestien in gestuurd, slalomde zich tussen twee verdedigers die de noodrem trokken, strafschop. Goossens zette zelf de elfmeter feilloos om.
Aan de overkant werd een schot van Ben Ayad afgeblokt. Grobet bediende even later Zwart die zijn schot voorlangs zag gaan.

Na de herneming, was het Lede die meteen het voortouw trok, met man en macht ging men op zoek naar de gelijkmaker. Polfliet kreeg een vrije kopkans maar besloot over.
Aan de overkant zag Van Laere zijn schot tegen de paal strandden. Lede beheerste het middenveld maar de stugge muur van Bambrugge bleek niet te slopen. De thuisdoelman had enige moeite op een schot van Van Herreweghe. Op de daaropvolgende hoekschop nam Ben Ayad de afvallende bal in één tijd op de slof maar Vervaene stond op de goeie plek.
Enige opschudding toen bij een vrije trap van Ayad, net buiten de zestien, Grobet in de muur een elleboog kreeg, en het veld noodgedwongen moest verlaten. De scheids liet begaan.
Bambrugge beperkte zich enkel met het wegknallen van de bal richting Herremans, hopende op een snelle counter van Goossens en Haelterman. Een schuchtere omhaal van Van Der Vloedt ging hoog over. Met nog een tiental minuten op de klok kreeg Lede wat het verdiende, Ben Ayad trapte een vrije trap op het hoofd van de vrijstaande Polfliet die staalhard de gelijkmaker nette.
Lede rook de overwinning en ging door op zijn elan, Stijn De Coen kreeg de kans op de voorsprong, knalde hard op doel maar zijn poging likte het rechterkruis. Met een knappe voetreflex blokte Vervaene een schot van Robin Van Herreweghe. Het zat Lede echt niet mee.
Aan de overkant was het de pas ingevallen Gregory De Mol die even voor tijd, op een snelle counter, een afvallende bal in één tijd tegen de netten joeg, Heiremans had geen schijn van kans.
In blessuretijd kreeg Govaert nog een reuzenkans op de gelijkmaker, maar deze knalde van kortbij over het lege doel.

krc bambrugge - Jong Lede - Photo 2 - krc bambrugge - Jong Lede - Photo 4

krc bambrugge - Jong Lede - Photo 5 - krc bambrugge - Jong Lede - Photo 18

Doelpunten:

23min 1-0 Kevin Goossens (pen)
81min 1-1 Joël Polfliet
88min 2-1 Gregory De Mol

KRC Bambrugge - N. Vervaene, T. De Moerloose, M. Keymolen, K. Van Lippevelde (90’ A. De Coninck), X. Arnolis, K. Goossens, K. De Prez, J. Haelterman (75’ G. De Mol), M. Remon, S. Van Laere, T. Rooms.

Jong Lede - P. Heiremans, K. De Saedelaere, T. Van der Vloedt, G. De Grauwe, J. Polfliet, K. Van den Bossche (6’ N. Heuvinck), J. Govaert, R. Van Herreweghe, M. Grobet (71’ S. De Coen), I. Ben Ayad,
T. Zwart (60’ L. Uyttenhove)

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3e Provinciale D
zondag 7/11/10 Competitie 2010-2011

VK Nederhasselt – Opdorp Rangers 0 – 2

Nederhasselt plooit op het uur.

Het eerste kwart waren de bezoeker het gretigst, met enkele aanvallen via Callewaert en Buggenhout. Nederhasset prikte terug via Broquet en Haegeman die elk een mooie schietkans de nek omwrongen. Aan de overkant, een verre inworp werd ontzet door De Buef, in de rebound schoot Collewaert onbesuisd over. Collewaert werd diep gestuurd en kwam oog in oog te staan met Nutte, die gepast in de voeten ging.
De Roeck kopte een voorzet van Broquet in de handen van de bezoekende goalie.
Een gekruiste bal van Croquet werd door Porrez in één tijd in het zijnet geschoten.
Aan de overzijde werd een diepe bal van Collawaert door De Valck gemist, de goed gevolgde Buggenhout was verrast en mistte onbegrijpelijk zijn schot.

Buiten een schot van Porrez dat werd afgeblokt, was er in het vierde kwart weinig of niets te beleven. Even na het uur, een onnodige fout net buiten de hoek van de zestienmeter van de thuisploeg, de vrije trap werd door Claessens staalhard in de verste rechterhoek geschoten, Nutte had geen schijn van kans op deze wondermooie loeier. 0-1 voor de bezoekers.
Nederhasselt was wat aangeslagen maar herstelde het evenwicht, Van Goethem en De Bruyne werden ingebracht. De aarvallen richting doel van Opdorp volgden mekaar in sneltempo op, maar de stormloop kwam te laat.
Even voor het eindsignaal, een snelle tegenstoot van de bezoekers, Diasson stuurde de pas ingevallen Van Den Driessche op wandel, deze aarzelde niet en zette de eindcijfers op de bordjes. 0-2

Nederhasselt - Opdorp - Photo8 - Nederhasselt - Opdorp - Photo14

Nederhasselt - Opdorp - Photo12 - Nederhasselt - Opdorp - Photo18

Doelpunten:

63min 0-1 Claessens Jan
90min 0-2 Van Den Driessche Glenn

VK Nederhasselt - Nutte Koen, Broodcoorens Nico, De Beuf Frederick, Anckaert Tom (75’ De Bruck Dimitri), De Smet Kenny, Porrez Diego, De Roeck Dieter (70’ Van Goethem), De Nutte Chris, Haegeman Thomas (70’ De Bruyne Brian

Rangers Opstal - De Boeck Sanne, Atilo Miquel, Diasson Tom, Callaert Kim, Collewaert Ricky ( 53’ Van Breveghem Jan), Fierens Sven, Claessens Jens, Claessens Jan, De Valck Jeroen, De Proft David (80’ Van Beveren Kris), Buggenhout Kevin ( 78’ Van Den Driessche Glenn)

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
1e Provinciale
zondag 31/10/10 Competitie 2010-2011

KVK Ninove – SK Maldegem 1 – 1

Ninove stopt de leider met tien man.

We waren amper vijf minuten ver als Maldegem voor een eerste keer de neus aan het venster stak. Van Hee schoot het leer tegen de dwarsligger, op de rebound van Van Kershaever, moest Callebaut alles uit zijn kast halen om een vlugge achterstand te voorkomen.
Op voorzet van Van Hee kopte de vrijstaande Van Kerschaver over.
Op het kwartier viel coryfee Patrick Boeykens gekwetst uit, Vincent De Spiegeleer werd in de strijd gegooid. Een drukte van jewelste voor het doel van Callebaut, met een spectaculaire omhaal van De Rijcke die over ging. Op een hoekschop schoot De Rijcke een afvallende bal hard op doel, Callebaut redde oogverblindend. Ninove wou er wel uitkomen, maar tegen dit ontketend Maldegem leek geen verhaal te halen. Met mondjesmaat geraakte de thuisploeg dan toch tot de zestien van de bezoekers, zonder echter enig gevaar van betekenis te creëerden.
Even voor de rust ging Van Rie door op links, zijn poging strandde uit een scherpe hoek tegen de paal. De uitstekend speldende goalie van Ninove, hield tot dan toe zijn team recht.

De tweede periode begon opnieuw heel aanvallend door de leider, Van Rie ging binnendoor, kapte zijn verdediger uit, haalde hard uit, maar terug stond die dekselse Callebaut in de weg.
Op het uur kreeg Maldegem wat hulp van de scheids, Noël-Dero kreeg zijn tweede gele kaart onder de neus geduwd, voor een vermeende fout, scheids Verslycken leek op deze manier de show te gaan stelen, en had het verkorven bij het thuispubliek.
Met zen tienen moest de thuisploeg het nu zien verder te rooien. Er was nood aan verse kracht op het middenveld, de beloftevolle Anthony Verdoodt maakte zijn opwachting in de plaats van Kurt Van Vaerenbergh. Ninove deed er alles aan om de druk van hun doel te houden, maar de numerieke minderheid eiste zijn tol. De bal werd door Van Rie diep in de zestien gestuurd, de ingevallen Baes was er als de kippen om het leer staalhard tegen de netten te knallen.
Ninove had nu niets meer te verliezen, het zette alles op alles, de moegestreden Steve De Cooman werd naar de kant gehaald en Dean Timmermans werd voor de leeuwen gegooid, deze nam meteen de ploeg op sleeptouw, bij het eerste balcontact viel zijn poging op het dak van het doel, men begon in een mirakel te geloven. Ninove nam het spel over, Maldegem moest zich moegestreden terugtrekken. Ninove stak een tandje bij, het slotoffensief werd ingezet door de kloppers, en weliswaar in blessuretijd werd een collectieve aanval bestraft, door een fout op Timmermans, net buiten de zestien. De vrije trap Van Deraeve, werd doorgekopt door Beerens tot bij Van Belle, die niet aarzelde om het leer onhoudbaar binnen te knallen.

Het feestje kon beginnen.
Met dit felbevochten gelijkspel, ontnamen de kloppers de periodetitel van Maldegem en schonken deze, in extremis aan de buren van Jong Lede.

KVK Ninove - SK Maldegem Photo12 - KVK Ninove - SK Maldegem Photo11

KVK Ninove - SK Maldegem Photo18 - KVK Ninove - SK Maldegem Photo20

Doelpunten:

74min 0-1 Bjorn Baes
90min 1-1 Ruben Van Belle

KVK Ninove - Christophe Callebaut, Patrick Boeykens (Vincent De Spiegeleer) , Ruben Van Belle, Gregory Deraeve, Kurt Van Vaerenbergh (63’ Anthony Verdoodt), Serge Beerens, Steve De Cooman (75’ Dean Timmermans), Yousef Kazi, Michaël Torrekens, Dieter Noël-Dero, Joost Goubert

SK Maldegem - De Vlieger, Damme (68’ Cools), Baert, Bulens, Van Hee, De Kershaever, (90’ Longueville), De Smet (55’ Baes), Van Rie, Renson, De Rijcke, Lootens

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3e Provinciale D
zondag 24/10/10 Competitie 2010-2011

SK Denderhoutem – Osta Meerbeke 2 – 2

Beide teams gingen voluit voor winst

De massaal opgekomen toeschouwers die waren afgezakt naar ‘den Deysel’ voor de topper van de denderstreek hebben waar voor hun geld gekregen, in deze oogstrelende confrontatie, waarin beide teams voluit voor winst gingen.

Het eerste schot(je) was er voor de bezoekers, Goossens nam Braeckman op de korrel, maar deze was attent. Meerbeke nam het initiatief en trok massaal ten aanval met enkele mooie kansen als gevolg. Lievens gaat op rechts tot de achterlijn, zet voor naar Van Den Hout die naast besluit.
Diezelfde Lievens kwam enkele tellen later enkele centimeters te kort om van dichtbij de score te openen voor de bezoekers.
Vernis werd door de buitenspelval geloodst en snelde alleen op Braeckman af, de thuisgoalie ging gepast in de voeten.
Na twintig minuten, de eerste maal Denderhoutem in de zestien van Meerbeke, viel er zowaar een doelpunt uit de lucht. Een flipperkastbal viel in een kluwen van benen voor de voeten van Detaille, deze aarzelde niet en trapte het leer tegen de netten. 1-0
Amper twee minuten later drong Denderhoutem met vier man, de zestien binnen van de verbouwereerde bezoekers, deze keer was het Van Impe die mocht juichen. 2-0
Even na het halfuur strand een vrije trap van De Meyer tegen de paal, de terugkaatser werd op een paar centimeters gemist door Detaille om Meerbeke de doodsteek toe te dienen.
Even voor de rust kreeg Meerbeke waar het voor geknokt had, na een collectieve aanval werd de aansluitingstreffer binnengeknald door een uitstekend alom vertegenwoordigde Desert. 2-1

Na de koffie greep Meerbeke de thuisploeg meteen bij de keel met enkele splijtende aanvallen.
Braeckman redde meteen een schot van Desafaria met de voet.
Van Den Hout werd aan de rand van de zestien gestuit, vrije trap werd gepakt door Braeckman.
Aan de overkant werd en schot van Vandenborre afgeweken op een verdediger, de bal flirtte met de buitenkant van de paal.
Vernis gooit de bal voor doel, de vrijstaande Delahaye kopte het leer tegen de dwarsligger.
Met nog een kwartier op de klok kreeg Desafaria de mogelijkheid op de gelijkmaker, maar zijn poging ging de mist in. Denderhoutem plooide terug.
De gemoederen geraken verhit en het spel werd alsmaar bitsiger, de tot dan toe uitstekend leidende ref Amhar Fouad, moest noodgedwongen de gemoederen bedaren met een resem aan gele kaarten tot gevolg. Meerbeke zette alles op alles en gooide alles in de aanval, het slotoffensief werd ingezet. De overmacht werd twee minuten voor tijd beloond met de gelijkmaker van Delahaye. Op basis van strijdlust, zeker en vast verdiend.

SK Denderhoutem - Osta Meerbeke - Photo1 - SK Denderhoutem - Osta Meerbeke - Photo8

SK Denderhoutem - Osta Meerbeke - Photo15 - SK Denderhoutem - Osta Meerbeke - Photo20

Doelpunten:

20min 1-0 Detaille Kevin
22min 2-0 Van Impe Yannick
44min 2-1 Desert Stijn
88min 2-2 Delahaye Michaël

SK Denderhoutem - Braeckman, De Blander, Luysterman, De Pauw Tim, De Winter, Vernaillen, De Meyer (85’ Verloes Laurenz), De Pauw Kevin, Vandenborre, Van Impe (44’Renneboog), Detaille, Eeckhout

Osta Meerbeke - De Donker, Desert, De Coppel, Desafaria, Payne, Delahaye, Goessens, Lievens, Dumongh (85’ Prove), Vernis, Van Den Houte (89’ Guldemont)

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4e Provinciale C
zondag 17/10/10 Competitie 2010-2011

Jong Geraardsbergen - FCE Onkerzeke 0 - 0

Aangename derby eindigt scoreloos

Heel wat toeschouwers zakten af naar de derby van de Oudenbergstad, waar heel wat verwacht werd van deze topper. Beide ploegen deelden de vijfde plaats met evenveel punten.

Cardon loodste De Blas door het hart van de verdediging, maar zijn poging ging voorlangs.
Voorzet-schot van De Wolf ging nipt naast, even later kreeg De Blas op aangeven van Cardon een unieke mogelijkheid maar zijn schot miste richting.
Aan de overzijde werd een schot van Verbeurt afgeblokt.
Vrije trap a/d zestien werd door Daneels te zwak op doel gekopt, Claes pakte zonder enige moeite.
Rond het halfuur gingen de poppen aan het dansen, Vandecaveye baande zich een weg richting doel, Derk had geen andere keuze dan net voor de grote rechthoek de noodrem te trekken, met een terechte rode kaart als gevolg. De vrije trap stierf in de muur.

De tweede periode nam de thuisploeg met zen tienen het initiatief en koos voor de aanval, met enkele kansjes als gevolg. Een heet standje voor het doel van de bezoekers werd uiteindelijk onschadelijk gemaakt door een goed keepende Carlier.
Ondanks de numerieke minderheid was Jong Geraardsbergen de betere ploeg. Van Den Berghe kreeg een mogelijkheid, maar kon net niet afdrukken.
Op een tegenaanval van Onkerzele schoot Vandecaveye (van te ver) op doel, zijn poging werd van de lijn geveegd door Leroy.
Deschamps ging met de grove borstel in op De Wolf, de uitstekend leidende Derie aarzelde niet en stuurde Descahamps zonder aarzelen richting douche.
D’Haese haalde met nog tien minuten op de klok zwaar uit maar zijn schot zoefde naast. (photo19).
Even voor affluiten een mooie combinatie, Vandencapelle stak binnendoor tot bij Van Den Berghe die meteen uithaalde op doel, zijn shot werd met de hand geroerd door een verdediger (pfoto20), maar de scheids kon onmogelijk deze fout hebben bemerkt, gezien zijn positie.
Vandercammen zag zijn voorzet-schot op de deklat strandden.
Het bleef na een aangename partij, 0-0.

ong Geraardsbergen - FCE Onkerzele - Photo5 - Jong Geraardsbergen - FCE Onkerzele - Photo6

Jong Geraardsbergen - FCE Onkerzele - Photo6 - Jong Geraardsbergen - FCE Onkerzele - Photo15

Doelpunten:

geen

Jong Geraardsbergen - Bart Claes, Panis Glenn, Kevin Vandercammen, Frederik Derck, Kenneth Leroy, Luc Cardon, Wesley Dewolf, Chris De Blas, Cedric Van Den Berghe, Natan Poelman (65’ Grim Doclo), Sebastien Vandecappelle

FCE Onkerzele - Kurt Carlier, Kevin Deschamps, Stijn Van Heghe, Koen Mortier, Glenn De Wolf, Kevin Verbeurt, Kenny, Bjorn D’Haese, Jelle Daneels, Timothy Luycx (58’ Gert Ruyskensveld), Jeroen De Nayer

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4e Klasse A
zondag 10/10/10 Competitie 2010-2011

SK Terjoden-Welle - KE Appelterre 1 - 0

Rieno Van Oost beslist derby

Appelterre ondernam in de beginfase enkele schuchtere pogingen om de wedstrijd naar zijn hand te zetten, maar aan uitgespeelde kansen kwamen ze niet.
Thuisploeg Terjoden liet begaan en speculeerde op een rake tegenaanval en rekende op het torinstinct van goalgetter Van Oost. Deze zet wierp duideljk zijn vruchten af.
Net na de herneming illustreerde Rieno waarvoor hij naar Terjoden werd gehaald. Menig toeschouwers waren afgezakt naar het het Florent Beeckmanstadion voor de derby van de Denderstreek.Een schot van Van Oost werd met de hand afgeblokt door De Taeye maar de scheidsrechter reageerde niet. Een voorzet-schot van Sonck zeilde voorlangs. Op slag van rust kopte de vrijstaande De Meyer een voorzet van Van Acker over.

Vlak na rust werd het leer in de box van Appelterre gedropt, Van Oost als een duiveltje uit een doosje was er als de kippen bij om het leer achter Ots te droppen en de openingstreffer was een feit.
Schiettecatte mikte naast. Van Oost mikte een vrijschop in de muur en trapte de rebound op de doelman. Van Oost verlengde een hoekschop van Moock over. De Durpel schilderde een vrijschop op de paal. Jelle De Roeck zag een knal van in de grote rechthoek gepareerd.
De stormloop van Appelterre kwam te laat, net voor affluiten, hoekschop Appelterre, doelman Otz rukte mee op, maar De Spittael zat er gepast tussen, onmiddellijk bediende deze Van Oost die alleen op de middellijn postvatte, Van Oost zag zijn poging van de middellijn tergend langzaam langs de verkeerde kant van de paal buiten hobbelen. Het beef 1-0.
Terwijl de Appelterse coach Fanno Nijst vlak na de match meteen ontgoocheld afdroop, blikte een glunderende Terjodense coach Maurice De Schrijver tevreden terug.
'De kijkers zagen geen oogstrelende wedstrijd, maar vandaag telde enkel het resultaat. We sloegen nu een kloof met de staartploegen en kunnen nu zonder druk de strijd aangaan met Ieper en Peruwelz, die op papier te sterk zijn voor ons. De derby draaide uit op een cupmatch waarin Appelterre ons voor rust goed vast zette, maar kansen werden amper gecreëerd. Na rust werd Terjoden-Welle gaandeweg de betere ploeg. Onze doelman werd amper in verlegenheid gebracht.'

Terjoden - Appelterre photo 1 - Terjoden - Appelterre photo 4

SKT - KEA - toeschouwers - photo 6 - Terjoden - Appelterre photo 7

Doelpunt:

46min 1-0 Rieno Van Oost

SK Terjoden-Welle - Spittael, Bellon, De Paepe, Van Acker, De Meester, Wauters, J. De Backer, Paerewijck, De Meyer, Moock (81' J. De Roeck), Van Oost

KE Appelterre - Ots, De Taeye, P. Van Den Branden, S. Vandenbrande (46' Perrotta), Standaert; Kiekens, De Durpel, Vermeulen, Sonck, De Glas, Schiettecatte (68' Vandemaele)

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4e Provinciale D
zondag 03/10/10 Competitie 2010-2011

KRC Gijzegem-Aalst - FC Wieze 0 – 2

Gouden wissels van Coach Luc Van Mol nekken Gijzegem-Aalst

In een aangename en spannende partij in de strijd om de eerste plaats, ging de thuisploeg in het laatste kwartier van de wedstrijd kopje onder tegen een sterk Wieze.

De bezoekers lieten meteen zien dat ze voor een overwinning afzakten naar Gijzegem. Puis kreeg een opening maar kon niet afdrukken op doel.
Even later werd een doelpunt afgekeurd van Wieze wegens positiebuitenspel. Even later werd Strick op rechts diep gestuurd, zijn poging belande in het zijnet.
De thuisploeg probeerde het nog met enkele afstandsschoten van Van Den Berghe en Van Boven, maar De Braekeleer stond goed te keepen.
Aan de overzijde zag Wieze tot tweemaal toe loepzuivere kansen gered door Van Aevermaet, twee maal veegde de plaatselijke goalie het leer met de voet van de lijn.
Net voor koffie haalde Van Avermaet een loeier van Lebouef uit de kruising.

De tweede periode begon catastrofaal voor de gastheren, al kregen ze de kans om op voorsprong te klimmen via de stip, na een handspel in de zestien. Eeckhout zag zijn elfmeter tegen de onderkant van de dwarsligger strandden. De kopjes gingen meteen naar beneden. Nog even kon Gijzegem enige druk zetten op de tegenstander, maar deze counterden naar hartenlust.
Op het uur kreeg de vrijstaande Bal een unieke mogelijkheid, maar deze mistte zijn schot volledig.
In het vierde kwart gooide Coach Van Mol een extra aanvaller in de strijd. En dit was de eerste gouden zet. De jonge Staelmans werd meteen door de buitenspelval geloodst en kwam alleen voor Van Aevermaet te staan, Staelmans bleef kalm en bracht zijn team op een verdiende 0-1 voorsprong. Staelmans stond amper twee minuten op het veld.
Gijzegem deed er alles aan om deze benarde situatie om te buigen, maar het stuitte op een sterke verdediging. De excentrieke coach Van Mol voelde nattigheid en bracht nog een extra aanvaller in de strijd. Rousseau stond amper een halve minuut op het veld, bij zijn eerste actie wrong hij zich binnendoor de verdediging van Wieze, en deponeerde het leer achter Van Aevermaet.
Gijzegem was uitgeteld. Het verloor al bij al van een sterke tegenstander.

KRC Gijzegem - FC Wieze Photo 5 - KRC Gijzegem - FC Wieze Photo 13

KRC Gijzegem - FC Wieze Photo 19 - KRC Gijzegem - FC Wieze Photo 20

Doelpunten:

78min 0-1 Stalmans Jens
88min 0-2 Rousseau Wesley

KRC Gijzegem-Aalst - Van Avermaet Kenneth, Henderick Yves, De Ridder Kristof (68’ Van Lysebeth Kristof), Moens Branco, Verbestel Tim, Eeckhout Tim, Strick Sammy, Van Den Berghe Joeri, Van Boven Tim, Biebaut Tommy, De Saedeleer Jonathan (15’ Schendef Preben)

FC Wieze - De Braekeleer Jonathan, Lebouef Peter, De Saedeleer Christophe, De Valck Thomas, Putteman Hans, Michiels Koen, Putteman Koen, Borms Davy, Van Den Bossche Tom (76’ Stalmans Jens), De Wulf Bert (15’ Bal Gabor,87’ Rousseau Wesley), Puis Loam

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3e Provinciale D
zondag 26/09/10 Competitie 2010-2011

Panters Okegem – KRC Haaltert 3 – 1

Okegem te sterk voor Haaltert.

We zijn amper vijf minuten ver als de eerste open kans zich aandiende voor de thuisploeg, Cobbaert stuurde het leer tot bij De Braekeleer die hard inschoot, Stichelmans redde mooi, in de rebound mistte Matthijs zijn schot.
Op een strak voor doel gebrachte hoekschop van Dumont, trapte De Waer het leer in één tijd nipt over.
Op het halfuur een eerste keer Haaltert in de aanval, De Vlieger werd diep gestuurd op links, deze zette strak voor waar de alleenstaande Ngendagayo maar binnen te tikken had. 0-1
Lang duurde de euforie van de bezoekers echter niet, enkele telen later stonden de bordjes opnieuw in evenwicht, toen Cobbaert alleen op Stichelmans afstormde en de bal mooi in het mandje deponeerde. 1-1
Net voor affluiten van de eerste periode, vond Dumont zijn maatje De Braekeleer die het leer heerlijk in één tijd op de slof nam, Stichelmans had geen schijn van kans tegen deze schicht. 2-1

De tweede periode poogde Haaltert een vuist te maken maar de stugge verdediging van de thuisploeg gaf geen krimp, de wil was er wel bij Haaltert maar ze vonden een roedel sterk verdedigende Panters op hun weg. In het vierde kwart nam Okegem het heft terug in handen. Met nog twintig minuten op de klok stuurde Lammé, Dumont diep op rechts, deze zette voor tot bij De Braekeleer die zijn tweede van de namiddag tegen de netten knalde. 3-1
Haaltert kon geen vuist meer maken tegen het overwicht van de thuisploeg, die een welverdiende overwinning in de wacht sleepten.

Okegem - Haaltert photo3 - Okegem - Haaltert photo7

Okegem - Haaltert photo11 - Okegem - Haaltert photo20

Doelpunten:

30min 0-1 Ngendahayo Dieudonné
38min 1-1 Cobbaert Stijn
44min 2-1 De Braekeleer Joni
70min 3-1 De Braekeleer Joni

Panters Okegem - Persoons Timothy, Cobbaert Stijn, Coignau Jurgen, De Braekeleer Joni (80’ Dubois Gilles), De Schrijver Matthias, De Rijck Stefaan, Dewaer Kevin, Dumont Stefaan, Godderie Jan (65’ Verlent David), Lammé Olivier, Matthijs Kenneth

KRC Haaltert - Stichelmans Kris, De Koker Kevin, Sow Thierno, Ngendahayo Dieudonné (80’ Van Verdegem Jouri), Oulare Amara, Roelandt Julian, De Backer Stef, De Vlieger Jonas, Meganck Brent, Nerinckx Sven (80’ Mertens Ruben)

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2e Provinciale C
zondag 19/09/10 Competitie 2010-2011

SK Lebeke-Aalst – SK Oudegem 0 –2

Oudegem pakt verdiende overwinning bij een bleek Lebeke-Aalst.

De eerste periode begon aarzelend en trok zich door tot de rust, het was bijgevolg een maatje voor niets, de toeschouwers kregen enkele halve kansjes te zien in een slaapwekkende vertoning. Na de koffie kwam een gretiger Oudegem aan de bak, met de gevolgen van dien.

Van Den Broeck in de draai vond Coppens voor doel die het leer over het doel liftte.
Aan de overkant zoeft een schot uit de tweede lijn van Sidorski over de kruising. We moesten wachten tot het halfuur voor de eerste ballen binnen de palen belandden, Ahorukoneye mocht vrij inkoppen maar Herremens beroerde het leer met de vingertoppen over.
Net voor affluiten zette Gysbrecht zich door op de linkerflank, zette strak voor doel, Herremans zat er gepast tussen voor de aanstormende Ahorukoneye kon aanleggen.

De tweede periode eisten de bezoekers het initiatief op en was de baas op het middenveld. Na amper drie minuten zoeft een schot van Gysbrechts rakelings over. Op een voorzet van Van Den Broeck zat Herremans onder de bal, de verraste Boterberg kon niet afdrukken.
Aan de overzijde ging Van Berlamont tot de achterlijn, paste op D’Haenens die mistte van de kleine rechthoek.
Coach Dierickx voerde een gouden wissel door, die de druk op de thuisploeg zou verhogen.
Brecht Vermeir werd even na het uur in stelling gebracht, deze drukte meteen zijn stempel op de wedstrijd met enkele splijtende aanvallen, zijn eerste echt schot op doel werd van twintig meter slecht ontzet door de thuisgoalie, het leer belandde in de voeten van Gysbrecht die deze open kans zonder aarzelen verzilverde. 0-1
Op een tegenaanval van de thuisploeg, De Vos redde de gemiste kans van D’Haenens, het leer belandde in de voeten van Van Berlamont die uit een schuine hoek de bal tegen de paal knalde.
Het slotoffensief van Lebeke-Aalst liep op een rake counter van alweer Brecht Vermeir, deze stuurde binnendoor Robby Ydens op wandel richting doel, deze bleef kalm en prikte de welverdiende 0-2 tegen de netten.

SK Lebeke-Aalst - SK Oudegem Photo 6 - SK Lebeke-Aalst - SK Oudegem Photo 10

SK Lebeke-Aalst - SK Oudegem Photo 14 - SK Lebeke-Aalst - SK Oudegem Photo 15

Doelpunten:

71min 0-1 Danny Gysbrecht
90min 0-2 Robby Ydens

SK Lebeke-Aalst - Herremans Koen, Belis Davy, Roelandt Nico, D’Haenens Kim, De Rijck Pieter, D’Haeyer Samuel, Sidorski Radoslaw (79’ Constant Raf), Van Berlamont Glen, Peleman Andy, Cardoen Pieter (82’ Tielemans Jeroen), Claus Jochen.

SK Oudegem - De Vos Steven, Gysbrecht Danny, Van Damme Wim, Dooremont Kjell, Boterberg Yves (85’ Van Den Berghe Steven), Coppens Kristof (63’ Vermeir Brecht), Verhulst Karel, Ydens Robby, Van Den Broeck Davy, Dosseray Kevin, Ahorukoneye Jaen (70’ Siongers Cederic).

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
2e Provinciale
zondag 12/09/10 Competitie 2010-2011

KFCO Burst – SK Lochristi 1 – 3

Burst kopje onder

De eerste grote kansen waren er voor de thuisploeg, De Lat gaf meteen zij visitekaartje af, zijn schot spatte uiteen tegen de dwarsligger.
Even later werd De Meyer op wandel gestuurd, zijn poging ging voorlangs.
Een fout in de verdediging werd afgestraft door De Lat, deze was er als de kippen bij om het leer naast Baert tegen de netten te jagen.
Aan de overzijde een strakke voorzet van links werd door Van De Voorde in één tijd nipt overgeschoten. Doelman De Vleeschouwer schudde een prachtredding uit zijn mouwen op een schot van Annaert. De druk van Lochristi nam toe, Burst trok zich met mondjesmaat terug op eigen helft.
Lochristi dwong enkele hoekschoppen af, en een doelpunt kon niet uitblijven. Even na het half uur werd een hoekschop van Lochristi keihard binnengekopt door Alexander Morel.
Burst kon enkel rekenen op enkele schaarse tegenaanvallen. Het bleef 1-1 tot de rust.

In de tweede periode zagen we een supersnelle start van de bezoekers, na amper één minuut stonden de 1-2 op de bordjes.
Van De Voorde wrong zich de zestien binnen en gaf De Vleeshouwer geen schijn van kans.
Burst vond maar geen antwoord op het snelle spel van een uitstekend aanvallend ingesteld Lochristi.
Een collectieve uitbraak van Lochristi werd door Filip Cornelis mooi in doel gewerkt. 1-3, over and out voor Burst, die al bij al een flauwe indruk gaf. Net voor affluiten joeg De Lat een vrije trap richting winkelhaak maar Baert redde wondermooi. Cornelis kwam een paar millimeters te kort om op voorzet van Meulenberg de stand nog aan te dikken. Het bleef 1-3 voor het verdienstelijk spelende Lochristi.

Burst - Lochristi Photo10 - Burst - Lochristi Photo17

Burst - Lochristi Photo18 - Burst - Lochristi Photo19

Doelpunten:

20min1-0 Jo De Lat
37min 1-1 Alexander Morel
46min 1-2 Nick Van De Voorde
62min 1-3 Filip Cornelis

KFCO Burst - De Vleeschouwer, Yves Verheijen, Östen Geeroms (72’ Simon Verhavert), Jeroen Somers (60’ Koen Landuyt), Stijn De Koker, Gert Praet, Reinout Delclef, Jan De Meyer, Jo De Lat, Pieter De Zwaef (68’ Dries Van Laetem, Daan De Troyer.

Lochristi - Glenn Baert, Matthieu Meulenberg, Alexander Morel, Wesley Van Audenaerde, Kenny Van Veirdeghem, Michael Van Den Houte, Yves Van Lokeren (84’ Andy Willems), Kevin De Grande, Nick Van De Voorde, Nick Annaert (65’ Jonas Van De Velde), Filip Cornelis (90’ Tiziano Van Laere).

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
4e Provinciale
zondag 5/09/10 Competitie 2010-2011

SK Aaigem – Ophasselt 6 – 0

SK Aaigem oppermachtig

Meteen nam Aaigem de wedstrijd in handen, het eerste gevaar kwam er langs Dieter De Rouck, zijn schot van net buiten de zestien ging nipt over.
Balverlies van Schotte werd door Dhondt naast getrapt.
Diederick Quintyn zette zich door op links, schotelde het leer naar het hoofd van Jeroen Lammens, die onbegrijpelijk mist voor een leeg doel.
Twintigste minuut, vrije trap van Dhondt werd door De Rouck keihard binnengekopt.
Amper drie minuten later werd een actie van Quintyn door de vrij aangespeelde Raes binnengetikt.
Aaigem voetbalde nog enkele kansjes bij elkaar en controleerde tot de koffie.

Bij de start van de tweede periode kwam Ophasselt even in beeld, zij het dan met een rode kaart voor Nefzi Anduar, wegens natrappen.
Nu was het hek helemaal van de dam, Aaigem speelde het balletje slim rond met af en toe een snelle uitbraak. Het speelde Ophasselt van het kastje naar de muur.
Dieterick Quintyn scoorde nog een loepzuivere hattrick, en de pas ingevallen (kleinen) Kevin Pottelbergh zette met een overhoekse kruisbal de 6-0 eindstand op de bordjes.
Aaigem speelde tachtig minuten op de helft van de tegenstander, dat zegt genoeg.

SK Aaigen - Ophasselt Photo1 - SK Aaigen - Ophasselt Photo13

SK Aaigen - Ophasselt Photo19 - SK Aaigen - Ophasselt Photo20

Doelpunten:

20min 1-0 Dieter Rouck
23min 2-0 Gwen Raes
52min 3-0 Dieterick Quintyn
73min 4-0 Dieterick Quintyn
75min 5-0 Dieterick Quintyn
80min 6-0 Kevin Pottelbergh

SK Aaigem - Coppens Pieter, Van Den Steen Glen, Gordts Olivier, Denauw Siegfried, Dieterick Quintyn, De Rouck Dieter, Raes Gwen, Dhondt Michaël, Borms Tom (75’ Famy Mathias), Beeckmans Glen (60’ Kevin Pottelbergh, Lammens Jeroen.

Ophasselt - Temmerman Joris, Leirens Pieter, De Bruyne Bart, Dedoncker Andy, Schotte Geert, De Pourcq Kristof, Van Damme Niels, Kiekens Karel, Stragier Pascal (82’ Van Der Tichelen Jochem), Van Vaerenbergh Sören (67’ Verstuyft Floris).

 

Match v/d dag Regio Oost-Vlaanderen
3e Provinciale
zaterdag 28/08/10 Competitie 2010-2011

SK Denderhoutem – VK Nederhasselt 4 - 0

Denderhoutem efficiënt in afwerking

Na amper vijf minuten, waren het de bezoekers die de neus aan het venster staken, op aangeven van Broquet plaatste Haegeman het leer nipt naast.
Aan de overkant werd Van Den Borre diep op links gestuurd, deze kapte tot tweemaal toe zijn man uit en schoot uit een uiterst scherpe hoek wondermooi, onhoudbaar gekruist binnen. 1-0
Vijf minuten later leek de wedstrijd al gespeeld, Vrije trap van De Meyer werd door Van Impe in doel verlengd. 2-0 Nederhasselt was licht aangeslagen maar het nam weliswaar de wedstrijd in handen, Denderhoutem kroop terug. Knal van bezoeker De Nutte zoefde centimeters over. Braeckman moest in de voeten van de doorgebroken Lievens. Lievens haalde uit van de rand van de zestien, zijn schot flirtte met de buitenkant paal. Hier kwam Denderhoutem goed weg, en het sein om tegen te prikken met enkele splijtende counters van, Van Impe en Detaille. De druk van Nederhasselt nam af, het versierde nog enkele hoekschoppen, maar deze leverden niets op. Net voor de koffie werd De Nutte aan de rand van de zestien foutief gestuit, de vrije trap ging hoog over.

Na de koffie was het terug Nederhasselt die de eerste prik uitdeelde. Het schot van De Nutte werd door Braeckman gemakkelijk onschadelijk gemaakt. Een ervaren en sluw Denderhoutem liet begaan en loerde met argusogen op de tegenaanval. Een afvallende bal werd door Broquet hoog over getrapt. Met nog een kwartier op de klok miste Van Impe een reuzenkans, maar geen nood, een minuutje later werd Detaille diep gestuurd, de onfortuinlijke verdediger De Smet ging in de fout, Detaille nam in dank aan en plaatste buitenkant linkse voet, het leer achter Motte. 3-0
Het moegestreden Nederhasselt kreeg als overmaat bij ramp nog een overdreven afstraffingdoelpunt te verwerken. De pas ingevallen Renneboog maakte er bij zijn eerste balcontact net voor affluiten nog 4-0 van.

Denderhoutem - Nederhasselt foto_3 - Denderhoutem - Nederhasselt foto_7

Denderhoutem - Nederhasselt foto_9 - Denderhoutem - Nederhasselt foto_15

Doelpunten:

12min 1-0 Wesley Van Den Borre
17min 2-0 Yannick Van Impe
76min 3-0 Kevin Detaille
85min 4-0 Jo Renneboog

SK Denderhoutem - Pieter Braeckman, Brecht Vernaillen, Marnick De Blander, Kristof Luysterman, Kevin De Pauw, Tim De Pauw, Stijn De Meyer (75’ Michael De Mil), Christophe Van Cauwenberghe, Wesley Van Den Borre (84’ Jo Renneboog), Yannick Van Impe (89’ Jonathan Raspoet), Kevin Detaille.

VK Nederhasselt - Koen Motte, Brian De Bruyne (46’ De Blander Xavier), Frederik De Beuf (46’ Dimitri De Bruck), Kenny De Smet, Kevin Broquet, Kevin Van Goethem, Diego Porrez (84’ Nicky De Bremaeker), Kris De Nutte, Jeroen De Braekeleer, Thomas Haegeman, Kristof Lievens.